Grešnica 2 (Regina cordis mei)

Mauriciju u zadnje vrijeme ništa nije išlo od ruke. Umorio se od toga da stalno sluša svačije ispovijesti. Iako je bio katolički sveštenik, morao je sebi dati malo oduška. Tako je odlučio da ode u jednu krčmu u Rimu.

Sjeo je u ugao prostorije i pokušao da se opusti, iako mu kovitlac misli to nije dozvoljavao. A tamo u krčmi atmosfera je bila vesela, duvanski dim maglio mu je vid ali Mauricio je među sviračima primijetio i pjevačicu. Duga kovrdžava crna kosa pala joj je na bujno poprsje dok je pjevala tužne i srećne ljubavne pjesme. Mauricio je osjetio kako mu srce jače tuče ali dao je sve od sebe da to ignoriše.

Ali, ne lezi vraže - pjevačica je opazila mladog sveštenika i krenula ka njemu. Uskoro mu je pjevala a njene skoro sasvim obnažene grudi koje su kipjele iz dekoltea, crveni ruž na usnama, otkrivena haljina i duge vještačke trepavice pozivale su na grijeh. Gledala ga je zavodljivim pogledom i miješala kukovima u ritmu muzike koja se orila. A tek kad se približila mladom fratru, srce mu zamalo nije stalo. Rukom s dugim vještačkim noktima nježno mu je podigla bradu i pjevala mu dok ga je gledala u oči a njene nabrekle dojke su se njihale.

Mauricio je ustao, brzo platio piće i doslovno pobjegao iz krčme, dok su ga pratile tamno našminkane oči grešnice i smijeh gostiju.

Kada je jednom pitao nekog prolaznika za kafansku pjevačicu, ovaj mu odgovori: "Zar ne znaš, to je bludnica Redžina." Mauricio je bio rastrzan. Mučile su ga požudne misli o toj prelijepoj ženi, koju nisu smio imati.

A onda jednog dana ponovo ju je sreo. "Zašto bježiš od mene, Mauricio?", upitala je Redžina, prekrstivši noge tako da su bljesnule crvene platforme. Mauricio joj objasni da ne bježi već da je sveštenik i ne želi da skrene s puta. Redžina mu priđe i nježno ga pomilova po licu. "Mili moj Mauricio", šapnula mu je i poljubila ga u obraz a zatim su se njene usne spustile na njegov vrat. Mauricio se osjećao kao da je u njemu buknuo požar.

Pa ipak, plamen žudnje koji se rasplamsao nije mu u potpunosti pomutio um i on pažljivo odgurnu mladu ženu od sebe.

"Svrati nekad kod mene. Za tebe je besplatno", reče ona i namignu mu.

Mauricio je spustio pogled i ugledao izbočinu koja se protezala ispod njegove pelerine. Dobio je erekciju i obuzeo ga je stid i želja da upravo sad uzme Redžinu. Krenuo je za njom kao da ga vuče neka nevidljiva nit, iako se u sebi opirao tome.

Na kraju ulice žena je stala i utisnula mu požudan poljubac na usne. Obavio je ruke oko njenog struka i privio je uza se. Gurnula je jezik u njegova usta i sisali su jezike jedno drugome. Mauricio je otpustio sve kočnice, podigao je skute Redžinine haljine i ušao u nju. Glasno je stenjala dok ju je uzimao baš onako kako ona želi. "Ti si kraljica moga srca", rekao je kroz uzdahe mladi pop, gladan seksa i zaljubljen u kurtizanu. Uzela ga je u svoja usta tako vješto, da je grcao od slasti.

Razgolitila je svoje teške dojke i svojim tvrdim, debelim bradavicama dodirivala glavić njegovog penisa, razmazujući sluz koja je curila iz rupice. Mauricio je kriknuo kao ranjena zvijer a Redžina mu je stavila prst na usta, upozoravajući ga da bude tih. Ugnijezdila je njegov ud između svojih krupnih dinja i mijesila ih dok je vodio ljubav s njima. "Predivne su", pohvalio ih je Mauricio. Redžina mu je masturbirala, povlačeći kožicu preko njegovog glavića i vodeći računa da ga ne povrijedi svojim dugim noktima. I opet ga je progutala i uzela u usta. Zavukao je prst u njenu vaginu, što je nju skoro dovelo do orgazma.

Oboje su znali da bi bilo pametno da se premjeste na drugu lokaciju jer bili su jako bučni. Odveo ju je u šumu na obližnjem brdu i tamo su se voljeli kao nikad do tad. Konačno je bila njegova, vrištala je dok se spuštala na njegov ukrućeni ud. Ispraznio se u nju, ne razmišljajući o posljedicama. Bili su slobodni i nesputani. "Mauricio, volim te", rekla je Redžina. Kakva je to ljubav, upitao se on. Da li jedna prostitutka može da voli, i da li je mladi katolički sveštenik počinio grijeh? Ovo drugo sigurno da jeste, ali bilo je tako vatreno. Zavukla je prste u njegovu gustu kosu i stenjala dok se nabijala na njega. Noć je već pala a oni nisu prestali da se vole.

Ulični fenjeri obasjavali su im put dok su se vraćali, hodajući po kaldrmi. Redžina se pripila uz Mauricija i mamila ga da je ponovo ljubi, dodiruje i miluje njene podatne obline. Stajali su svako malo i razmjenjivali nježnost poput dvoje zaljubljenih tinejdžera.

Mauricio je bio svjestan toga da je počinio grijeh, a srce mu je ipak tako snažno kucalo. Kada je došao kući ophrvala ga je krivica. Pao je na koljena i plakao je, međutim bilo je kasno. Znao je on da je Redžina neukrotiva zvjerka. A pomislio je kako bi bilo da napusti Crkvu i oženi se njome...

Tako je maštao, pa se opet kajao i na kraju je donio odluku. Raščinio se i više nije bio sveštenik. Redžina je u međuvremenu zatrudnila i Mauricio ju je zaprosio. Pristala je, na njegovo iznenađenje. Tako se naša grešnica nekako smirila i živjela s muškarcem u kog se ludo zaljubila a da to nije ni očekivala.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Hvala Heart

Korisnik

Kao i uvek, perverzno i erotično

Korisnik

Hvala na pozitivnom komentaru, inače žensko sam Smile Ali stvarno hvala Heart

Korisnik

Ova priča zaslužuje da se napiše u obliku knjige, najmanje 300 stranica. Toliko erotike i nečega što ti drži pozornost. Bolje od "Pedest nijansi sive" definitivno. Ovo što si napisao može da bude pilot verzija za nešto duže. O D L I Č N O!!!

Korisnik

Priča napisana pomalo nabrzinu, biće možda i nastavak (potrudiću se da bude bolji) Smile