selo uvek da neocekivanu avanturu

Bila je to komsinica koju znam ceo zivot. Nikad je ne bih gledao kao seksualni cilj, prvo jer je lose izgledala a drugo jer je znam od kad znam za sebe.

Mira zapravo i nije tako lose izgledala samo nije bila napucana zenska. Kratka crna kosa, nenasminkana, krupna sa jakim rukama, ogromnom guzicom i nogama ali sto je najvaznije ogromnim (i to cvrstim) sisetinama. To sam tek od skoro krenuo da primecujem. Obucena uvek bezveze, neke biciklisticke i siroka majica bez rukava, a najvaznije ne nosi brus. Onda jednom dosao do nje da uzmem domaca jaja jer gaji kokoske. U tom trenutku ribala je neki tepih u dvoristu. Iako skroz obucena sise nije mogla da obuzda. Kao i nju, i njenog muza sam znao ceo zivot, klasican pijanac kog nema kuci ceo dan. Mira je kao i obicno pricala dugo sa mnom, a onda se u trenutku spetljala i polila vodom po majici. Sise koje su se nazirale sada su bile na izvolte. Ja sam automatski okrenuo glavu, nakon sto sam u milisekundi video cime raspolaze i pokusao da zapamtim tu scenu kako bi posle izdrkao. Ona je rekla, ajde komso sta se okreces pa nisi ti tako mali (u tom trenutku sam imao oko 22-23godine). Ja kazem znam Miro ja to da vama ne bude neprijatno. Ona krece u kucu da se presvuce i kaze mi. Ma sta neprijatno, polaz ovako (bila je prosta i inace dosta psovala). Kako smo zasli u kucu, tako je jedva svukla onu majicu. Iznad uskih biciklistickih iskocio je stomacic, a iznas njega napkon one - bozanstvene sisurine. Ja sam samo gledao a ona kaze - mali znam da ovakih sisa u gradu nema, ovo ti je prirodno, neprskano. NEPRSKANO. meni se tu kita skroz ukrutila. nek ide zivot, reci cu - pa Miro, mozemo mi to da promenimo, da ih isprskamo. ona je krenula glasno da se smeje i da ide u klececi polozaj, dok je tresla sisama. ja sam prisao i skinuo trenerku i gace, kita je ponosno iskocila. ona je krenula bez reci da drka i samo se smeskala. sise se nisu smirivale. ja sam vec odlucio da preuzmem igru i rekao - Miro dosta drkanja, kreni da dudlas. ona se opet nasmeja i kaze pazi malog sto je bezobrazan. najfascinantnije mi je sto je znala fore iz pornica, gnjecila mi jaja, uvlacila ih i cuclala, oblizivala glavic, zatim ga pustala i onda drzala i tresla sise. ja joj kazem da je kao pornoc zvezda a ona meni na to- pa jel ti mislis da ja ne gledam pornice i opet se nasmeja. ja onda krenuo da joj nabijam sve jace, do krajnika. ona me uhvatila za dlakave guzove i sama se zadrzavala na kiti.

uskoro sam krenuo da svrsavam a ona nije pustala moju kitu iz usta - na kraju onako musava kaze - treba mi snaga do kraja dana, zato sam sve zgutala idi mali sad kuci, dodji sutra po jos jaja, i donesi svoja

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Dobre su te sredoveĉne seljanke,prirodne,jedre,guzate,sisate iako često zapuštene i zapostavljene od svojih muževa dzibera ali baš zato lak plen za pojebati.

Korisnik

Bogami imas dobre dlakave guzove Wink