YX

YX...dve nepoznate!

U životu svih nas uvek postoji nepoznato, manje ili više, i uvek nas to nepoznato kopka, golica i privlači. Nepoznato je i izazov, podsticaj za promenu, snaga za uspeh. Nepoznato zauzima posebmo mesto u našim sexualnim aktivnostima jer nepoznato je nepoznato i dovodi do drhtaja i treptaja, leptirića u stomaku i ukočenosti naših udova za razliku od poznatog, već viđenog i doživljenog što prelazi u rutinu i ponekad obavezu "svrši i beži". Nepoznato je i lakše pogotovu kada si drugačiji, kada si u braku a želiš i slobdu, kada puniš pičkicu a misliš i na kitu, kada imaš sve a čezneš za zabranjenim. Nepoznatom je lakše i prići i pokazati svoju želju, svoj san, svoju potrebu jer ako ga i promasis ne gubis nista a aka se otvoriš poznatom a on te odbije i jos zine od cuda e onda si ga ugasio.

Volim ovakve sajtove jer su mi svi nepoznati i ja njima. Po osecanju i zeljama dobijamo pozive za prijateljstva i saljemo zahteve. Prihvatamo ili odbijamo jer svi smo sa nekom potrebom i stavom kakav god daje. Tako sam i ja jednog dana dobio poziv za prijateljstvo od nepoznatog. On iz vojvodjanske (banatske ) ravnice ja sa  obronaka Kopaonika. On u braku, ja u braku. Ostvareni obojica , volimo zene i njihive pičke na sve moguce nacine, probali puno sta...al srce  zadrhti i ruka posegne kada se vidi lep i kvalitetan kurac. Kuckamo se porukama i ispitujemo teren za moguci susret. U jednoj poruci kaze mi da bas voli zene ali bi probao i nasamo sa muskim. Trazi da mu nagovestim sta bi ja to voleo da mi on radi i sta bi ja njemu radio. Par dana cutim, razmisljam, pizdim...ipak smo daleko. On uz prestonicu ima koga hoce a ja u pripizdini kopaoničkoj samo sanjam koga hocu. Ali nesto me pece u stomaku , kurac se ukruti čim na njega pomislim...i odlučim.

Dobri moj Brate u muci, ovom pričom ti se obracam jer poruke me nerviraju u sustini i zelim da ti kazem sledece:

ne postoji priča, ne postoji poruka, ne postoji video čat, ni drugo sredstvo na svetu koje bi ti objasnilo koliko želim da te uživo upoznam. Samo živ kontak i živ, topao pogled pun ljubavi i emocije dovode do prvog dodira ruke o ruku, ruke o rame i mišice, ruke o međunožje što dovodi do naježenosti celog tela, drhtaja stomaka i ukrućenosti kurca. Nežan i bojažljiv dodir šakom tvoje kite, koju bih stisnuo preko pantalona pazeći da nas ne provale dok pijemo našu prvu kafu u kaficu u Beogradu ili na Kopaoniku. Samo živ kontakt ima smisla kada se izgovore one jake reči, polako nemoj tako jako da ga stiskaš svršiću u gaće  brate. Samo živ kontak dovodi do dogovora gde da se povučemo i dok se upućujemo u tom pravcu iznanada te zagrlim i poljubim u vrat usput ti gricnem uho i šapnem ej sviđaš mi se, al stvarno. I ono glavno i nepoznato što nema cenu je kada ti svučem patalone i gaće oduševljeno dohvatim tvoj već kao kamen tvrd kurac stisnem ga mojom desnicom u korenu od čega on poskoci još više a glavić nabubri i skoro poplavi, poljubim ga ,liznem i samo do pola uzmem u moja topla i željna usta, podignem pogled prema tvojim očima koje su poluzatvorene od užitka i pre nego nastavim da te odvedem do banatskih ravnica ili pančičevog vrha izvučem tvoj kurac iz usta i kažem : nepoznati nisi me prevario jer si onakav kako si se i nepoznato predstavljao!

Tako bih započeo prijatelju moj.

U tvojoj šifri postoje na kraju oznake za nepoznato YX. 

Ako ovo pročitaš i ako ti se svidi nemoraš mi kuckati poruke već ostavi broj za viber jer ću i ja tebi poslati moj pa da krenemo u nepoznato!

Kategorija:
Bisex erotske priče 


Korisnik

Svaka čast za ovu priču. Pravo u centar.

Korisnik

Eto tako se pise...