Bila sam njegova igračka

Preko čitave sale u kojoj se odvijala proslava, Sanjin pogled je neprestano klizio ka udaljenom stolu i Marku, koji je sedeo u društvu nepoznatih muškaraca i žena. Nisu se videli već skoro deset godina, a njihova luda avantura koja je potrajala više od tri godine, i dalje je živela u njenoj glavi.

Ni jednom nije uspela da ulovi njegov pogled. Za okruglim stolom na proslavi godišnjice firme za koju je radila, pored nje je sedeo i njen partner, s kojim živi nakon raskida s Markom. Nije znala da on ima ikakve veze sa njenom firmom i kad ga je, nakon toliko godina ponovo videla, noge su joj se na tren odsekle.

Njen partner je znao da je imala burnu vezu sa oženjenim muškarcem, ali nikad mu nije otkrila njegov identitet, niti je smatrala da je to važno. U kolotečini višegodišnje veze, Markove slike u njenoj glavi su polako bledele, ali nikad nisu nestale...



*

Na terasi koja se pružala iznad parkinga, nekoliko ljudi je polumraku bezglasno pušilo. I ona izvuče cigaretu i oslonjena na ogradu povuče prvi dim.

Zamišljena, gledala je u mrak.

Nečija šaka spusti se na njenu guzu, bočno zaroni među guzove preko njene suknje koja se sezala do iznad kolena, pa obuhvati jedan guz i nežno ga stisnu.

Pre nego što je čula:

- I dalje pušiš,

nagonski odgurnu tu ruku/uljeza, preplašena i šokirana.

Marko!

On se leđima osloni na ogradu, pa ponovo položi ruku na isto mesto.

- Jesi li ti normalan, tiho procedi ona, odgurujući ga ponovo i osvrćući se preplašeno oko sebe.

Ne okrećući glavu prema njoj, on samo duboko uzdahnu, gledajući negde u mrak.

Ona odbaci cigaretu i odjuri nazad do svog stola...



*

Uznemirena, preplavljena burnim osećanjima i bolnim uspomenama, pokuša da ubedi partnera da krenu kući. Gledao ju je zapanjeno, jer je proslava tek počela, a večera gotovo da i nije bila postavljena. Tek lagani meze i aperitivi.

Nemoćna da objasni situaciju, Sanja klonu u stolicu, povremeno bacajući pogled ka Markovom stolu. On se gotovo sve vreme smejao, povremeno grleći dve devojke koje su sedele pored njega.

Kako je vreme odmicalo, uz malu pomoć popijenog vina, premotavajući slike iz prošlosti, Sanja se ipak opusti. Kad je koleginica pozva da popuše po jednu, ona panično pogleda ka Marku, ali on je upravo grlio brinetu pored sebe i nešto joj šaputao na uho.

Talas ljubomore je trenutno preplavi, pa ustade i mehanički krenu za koleginicom.

Dok su povlačile dim za dimom, slušala je kako ova komentariše izgled žena njihovih direktora i nekog tipa koji joj se svideo. Iako je tu s mužem, poverljivo joj je, smejući se, dobacila:

- Ne bih ga odbila kad bi zatražio, hahaha...

I Sanja se nevoljno nasmeja, kad iz sale odjeknu početak neke pesme na koju koleginica odbaci ostatak cigarete i požuri da se pridruži ekipi na podijumu za igru.

U mraku, Sanja duboko uzdahnu, odmeravajući ostatak svoje cigarete. Kad pomisli da i ona baci opušak, među njene guzove se ponovo smesti isti dlan, pa šaka obuhvati guz i ovog puta ga stisnu iz sve snage.

Pokušaj da ga odgurne nije uspeo.



*

Kad su započeli vezu, pre mnogo godina, iako je on navodno bio u srećnom braku s dvoje dece, ni slutila nije koliko će je daleko odvesti u stvarima o kojima nije ni pomišljala.

Bio je izraziti egzibicionista i, istina šokirana i tresući se svaki put kada bi prelazili na novi nivo, pokoravala se njegovim sve uvrnutijim željama.

Počelo je naivnim pušenjem u kolima, u toku vožnje. U početku je i sama to volela, ali je veoma brzo tražio da to radi potpuno gola. Svlačila se i uzdizala golu guzu uz prozor, nagnuta nad njegovu kitu, dok je on vozio paralelno s nepoznatim vozačima, koji su mogli da je vide.

Gaćice je u početku, na njegov zahtev, svlačila u restoranima, često naočigled konobarima, a kasnije je potpuno prestala da ih nosi.

Prvi put je jebao na javnom mestu u jednom malom muzeju. Samo joj je zadigao suknju i uzeo je zguza, ne mareći za jedan stariji par iz Nemačke koji ih je zgranuto posmatrao.

Počela je da u sebi nosi kuglice, analne plagove i vibratore na poslu, čekajući njegovu poruku šta da uradi s njima i kada.

Jebao je po parkovima, više puta ga je jahala sedeći mu u krilu dok su ih noću posmatrali slučajni prolaznici. Dvaput je potpunim strancima izdrkala, dok se sumanuto nabijala na njegovo uzdignuto koplje i svršavala kao luda.

Leti, na plažama je uvek nosila minijaturne tange, koje su jedva prekrivala njene usmine, bez gornjeg dela, samo s providnim, letnjim haljinicama. Koliko su samo puta tako ručali u lepim resotranima. Njene sise su kipele ispod tih providnih haljina i mamile mnogobrojne poglede, na koje se nikad nije navikla.

Ponekad, uveče, uzimao je nasred ulica velikih gradova, terao je da se svlači i gola šeta među retkim prolaznicima, koji su se zapanjeno osvrtali.

Ipak, on joj je otkrio carstvo seksualnog uživanja, prvih snažnih orgazama, pa višestrukih orgazama i konačno prskanja iz pičke, čega se u početku stidela. Uvek je brojao koliko puta bi svršila i jebao je dok sam ne zaključi da je dovoljno, pa se tek onda praznio u nju.

U njena usta.

Oduzeo joj je i analnu nevinost, jebao je dvostrukom penetracijom, uz pomoć dildoa i vibratora. Mnogobrojne igračke koje su koristili nije znala ni da postoje.

Vezivao je, upražnjavali su lagani BDSM, u kojem se ona podavala i beskrajno uživala, ni sama ne verujući da je to moguće.

Činilo se da mu je njeno zadovoljstvo važnije od sopstvenog. Vodio je do njenih granica, pa i preko njih.

A onda se sve raspalo.

Kad su raskinuli, više se nijednom nije javio.

Ni ona njemu.

Nisu se videli godinama.

I evo ga sad, odjednom, na proslavi, s rukom među njenim guzovima.



*

- Ts, ts, ts, opet nosiš gaćice, rekao je, snažno je stiskajući i na njoj poznati način polažući palac preko njenih usmina, sve do klitorisa.

Ponovo pokuša da se otrgne, ali je drugom rukom dohvati za kosu i snažno joj povuče glavu unazad i naniže. Prinese svoje usne njenima, jezikom prodre u njena usta, pa se odmaknu.

- Bila si moja igračka. A igračke nemaju svoju volju.

Bes planu u njoj i ona ga konačno odgurnu. Bujica reči koje je godinama smišljala da mu saspe kad ga sretne se zaustavi na usnama, pogleda ga nemoćno samo na tren, pa se okrenu, namerna da se vrati u salu.

- Čekam te u kolima, za deset minuta. Nemoj da kasniš!

Dok je odlazila, ne osvrćući se, kiptela je od besa.



*

Još minut, nervozno pomisli. Tresla se čitavim telom. Njen partner je opčinjeno posmatrao parove koji su plesali na podijumu i sve češće prinosio čašu s vinom.

Odjednom ustade, grabeći torbicu.

- Moram do toaleta, reče, ne gledajući ga.

Zaista utrča u kabinu i svuče bokserice, strpa ih u torbicu, pa se gotovo trčeći spusti na parking.

Kad je bila na dnu stepeništa, iz jednog crnog džipa na tren bljesnuše farovi i ona se zaputi ka njemu.

Drhteći, jedva otvori vrata sa suvozačeve strane.

Sa delimično oborenim sedištem, spokojno je gledao sa spuštenim pantalonama i polupodignutom kitom.

Dilema u njoj je trajala tek nekoliko trenutaka.

Baci torbicu na zadnje sedište, uđe u auto raskopčavajući suknju.

Potpuno gola, na kolenima na sedištu spusti glavu u njegovo međunožje i prihvati ga u usta...



*

Dok je sisala tako poznati kurac, gladio joj je guzu, razdvajajući joj guzove i milujući je sve do klitorisa.

Bila je vlažna i spremna na sve, kao nekad.

Nežno je stiskala njegova jaja, oblizivala podnožje glavića i jezikom kružila oko njegove rupice, povremeno se zavlačeći u nju.

Baš kako je učio.

Čekala je. Znak. Nagoveštaj. Naredbu.

Znala je – on želi da je zadovolji i sama ne može da iz njega izvuče njegov orgazam.

Zabio je srednji prst u njenu pičku, kažiprstom i palcem stežući klitoris. Pomisli koliko je samo puta svršila na taj način i prvi orgazam, buran i snažan je preplavi.

Nije ga ispustila iz usta ni na tren, iako se tresla čitavim telom.

Nije zastajao. Znao je da tako može da je drži dugo, po nekoliko puta bi svršila pre nego što bi se odlučio za neku drugu akciju.

Drugom rukom je milovao po glavi, povremeno je nabijajući dublje na sebe.

- Ista si. Teško mi je da pomislim da te jebe neko drugi.

Njoj krenuše suze, ali nije popuštala. Sisala je bez predaha.

- Nisi savršeno depilirana, znaš da to ne volim, dodade, povlačeći ruku s njenog međunožja.

Iako on to nije mogao da vidi, ona pocrveni od glave do pete. Njenom partneru to nije bilo mnogo važno. Depilirala se po navici, s vremena na vreme i trenutno su njene dlačice bile dugačke bar dva milimetra. A, Marko je to mrzeo.

Povuče je za kosu, prinese njenu glavu uz svoju. Pre nego što će početi da je ljubi, gledao je nekoliko trenutaka.

- Lepa si... Najlepša.



*

Obori njeno sedište, pa se pope preko nje. Mesio joj je sise, dok su se ljubili kao sumanuti. Njegov uzdignuti kurac uz njeno međunožje proizveo je još jedan orgazam. Umeo je i to da joj izmami, orgazam bez penetracije, samo polažući kurac preko njenih usmina.

Zatim joj je sisao bradavice čitavu večnost. Jednu, pa drugu, pa ispočetka.

Odjednom, vrati se u svoje sedište. Kurac mu je štrčao iz pantalona. Pokuša da se nagne prema njemu i uzme ga u usta, ali je on dohvati za kosu i zaustavi.

- Izađi. Ispred auta.

Pogleda ga preneraženo. Oduze se od straha jer je znala da to misli sasvim ozbiljno.

- Ali, ali...
- Gola si, pa šta? Želim da te dobro osmotrim. Da vidim koliko si se promenila.

Znala je da ne može da umakne, pokuša da dohvati odeću, ali on se nagnu i otvori joj vrata.

Tresući se čitavim telom, bosonoga i potpuno gola stupi na beton parkinga. On zalupi vrata.

Gledala je tupo u unutrašnjost kabine. Držao je šaku na glaviću.

Napravi nesigurno jedan mali korak, osvrćući se oko sebe. Nije bilo nikoga. Terasa je bila relativno daleko, već je bio potpuni mrak.

Napravi još nekoliko koraka i konačno stade ispred automobila, rukama prekrivajući sise i međunožje.

Stajala je tako u mraku čitav minut. Dugačak kao večnost.

Odjednom on blicnu, osvetljavajući je na tren.

Naježi se od straha, iako je znala šta treba da uradi – spusti ruke i potpuno se otkri.

Ponovo pogleda prema terasi. Nadala se da nema nikoga.

A, onda, farovi se upališe...



*

Iako je trajalo svega desetak sekundi, u njoj se scena protegla u beskonačnost. Kad se vratila u auto, na oboreno sedište, zapanjeno je shvatila da su joj bradavice uzdignute do bolnih granica, a među nogama joj je slivao pravi vodopad.

Prebacivši samo jednu nogu preko sedišta, pope se na nju, zabijajući se jednim dubokim prodorom, snažno joj stiskajući bolno uzdignute bradavice.

Svršila je istog trenutka, a zatim i još nekoliko puta dok je jebao, ljubeći je neprestano.

Ote se na tren, osećajući kako se i on bliži vruncu.

- U usta, molim te, u usta, promuca.
- Pa, naravno, odvrati on, gde drugde?

Zatim ubrza duboke prodore...



*

Partner ju je zgranuto posmatrao dok se gotovo klecajući vraćala za sto. Ona sede i iskapi njegovu čašu vina.

- Gde si se, dođavola, toliko zadržala, upita je, pomalo pripit.
- Nije mi bilo dobro.

Baci pogled ka Markovom stolu, ali nije ga bilo tamo. Ćutke je sedela, ne obraćajući pažnju na partnera i dešavanja oko sebe.

Kako se Marko nije pojavljivao, nakon desetak minuta, jedva se držeći na nogama, otetura do terase i drhtavim rukama pripali cigaretu, pretražujući parking.

U potpunom mraku, nije više mogla da vidi da li je Markov auto još uvek tamo.

Polupopušenu cigaretu baci u mrak, vrati se nazad u salu.

- Idemo, reče partneru, koji po njenom izgubljenom pogledu shvati da ovog puta nema pogovora.

Ustade, zagrli je i povede kroz salu, pa niz stepenice, prema parkingu.

Kad su ušli u automobil, pokuša da je poljubi.

- Baš si seksi večeras. Jedva čekam da te se dočepam u krevetu...
- Da, da, naravno, odvrati ona, gurajući ruku u torbicu, u kojoj su i dalje stajale njene bokserice...

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Prava profesorska prica Grin

Korisnik

Desetka kako i dolikuje profesorima ,svaka čast.
Poprilično nas podsjeća na nas .
Pozdrav i samo nastavite pisati.

Korisnik

Cista petica