Put u Banja Luku - nastavak zašto volim matorke

Nakon lepog i neočekivanog iskustva ispričao sam šta se desilo svojoj ženi. Ova priča napalila ju je i imali smo super sex u kome smo zamišljali šta sve bi moglo da se desi. Isplanirali smo tako naš poset Banja Luci za neke iduće dve sedmice.

Došao je i taj dan odlaska. Vožnja je bila ugodna, sa nešto dužim čekanjem na granici. Rano smo krenuli i stigli u naš apartman u centru grada več prepodne. Izašli smo malo gradom, pa na kraju pojeli ručak u Restoranu Kazamat. Nakon toga vratili smo se u apartman, da malo odmorimo. U međuvremenu ostavio sam poruku preko WhatsApp-a našem odabranom paru.Nije bilo odgovora pa smo počeli da pravimo planove gde da izađemo naveče pošto Banja Luka pruža po meni najbolju zabavu u celoj bivšoj Jugi. Neki se neće složiti ali meni ne prevelik grad stoji bolje nego neki Beograd, Zagreb ili slično. Rešili smo, da izađemo u Pub Debela Berta. Tu znamo da ima živa muzika, dobro domaće pivo i nešto da pojedeš ako baš ogladniš. Za svaki slučaj ako nam se jave odlučili smo, da se obučemo malo otmenije odnosno sexy. Za muškarca je to sve jedno te isto ali za žene nije, pa je moja obukla letnju haljinu iznad kolena u crvenoj boji a ispod crne samostoječe i crne lak štikle sa visokom potpeticom. U proleče može na veče da bude hladnije pa je stavila crvenu kožnu jaknu preko za svaki slučaj. Hodanje u štiklama nije joj bio problem jer smo bili locirani na 5 minuta od Pub-a koji je u sklopu Hotela Bosna.

Prošetali smo prema Pub-u. Nije bilo neke gužve pa smo odabrali mesto u krajnem kutu malo podalje od muzike da bude malo intimnije. Ubrzo je stigla mlada konobarica i naručili smo nama omiljeno Nektar Pivo. Setih se i pogledam telefon kad tamo poruka:"ako nemate drugih planova, možemo se naći". Odgovorio sam gde smo i ako žele da svrate, pa nastavio da se zabavljam sa ženom. Kad smo pričali prešao sam rukom ispod haljine i opipao njene vlažne gačice. Bila je uzbuđena od isčekivanja šta če susret doneti. Za pola sata primetio sam njih kako ulaze. kako smo se videli preko video poziva odmah su nas spazili i došli do našeg stola. Ustali smo i pozdravili se kao stari prijatelji. Seli smo zajedno za stol tako, da su žene bile sa naše leve i desne strane a ja i Nenad sedeli smo jedan nasuprot drugog. On uredno poslovno sređen, ona u sexy crnoj kratkoj haljini pripitoj uz njeno bujno telo. I ona je nosila crne cipele sa visokom potpeticom i crne čarape, kao i moja žena. Počeli smo priču o životu, da se malo upoznamo i jako brzo svi smo bili veoma opušteni. Potom je Nenad kao najstariji pokrenuo temu o sexu. Nisu bili neki svingeri i više su preferirali da do sexa dođu spontano sa ljudima koji jim odgovaraju i sa kojim se može imati nek ljudski odnos i međusobno usvajanje, što je danas teško pronači. Složili smo se u svemu a onda se Nenad okrenuo mojoj ženi i pitao ju sa puno osečaja:"ne smeta ti da sam ja onako mator i da bi teoretski tata mogao da ti budem?"Moja žena se nasmejala i uzvratila:"pa i ja imam starijeg muža, malo mlađeg od vas ali tvoja energija mi prija i oboje ste jako normalne i drage osobe". Na to sve četvoro smo se nasmijali. "Moja žena nije još probala štošta i mnogo bi volela da oseti dvojicu istovremeno a probala bi i sa ženom ako je vama to interesantno", nastavio je. Tu je počela moja priča i na kratko sam objasnio, da nas dvoje prakticiramo trojku sa mojim drugom i da u tom pogledu imamo iskustva i kako je tako iskustvo imala moja žena još u mlađim godinama. Ta priča uzbudila je Biljanu:"meni se sviđate oboje i jako bi volela da baš sa vama probamo sve o čemu ste pričali". Odmah se uključila moja žena:"pa kako smo lepo počeli to bi moglo da bude lepo iskustvo za sve nas i neko druženje na duže vreme." Videlo se da smo svi pomalo napaljeni i Nenad je poručio još jednu rundu.

Bili smo jako dobro raspoloženi i pričali smo baš o najintimnijim detaljima i iskustvima. Kako je moja žena najmlađa i bili smo baš šarenih godina 38, 50, 60 i 65 predložili smo da ona prva komentariše svoje osečaje za stolom. "Pa moj muž je več osetio moje razpoloženje prilikom dolaska u klub", rekla je svima sa izazovnim osmehom na licu. "Mogu da prvoverim", pogledao nas Nenad obojicu i upitao. Žena me pogleda tražeči odobrenje, koje je dobila mojim osmehom, okrenula se prema Nenadu i rekla:"može baš bi mi prijalo". Nenad je diskretno spustio ruku ispod stola koji je bio pokriven dužim stolnjakom, moja se žena blago namestila i razširila noge, što sam osetio jer me dodirnula kolenima. Nekoliko trenutaka za tim izraz lica je otkrio da joj prija što joj Nenad radi. Nisu prestajali. "Zar te ne zanima kakva je situacija kod Biljane", pogledao me Nenad i pitao sa đavoljim izrazom na licu. Polako sam zavukao ruku ispod stola i napipao Biljanine tople butine. Klizio sam polako rukom preko kolena pa sve više dok nisam dodirnuo njen rub čarapa na pojas. Igrao sam se malo, ona je počela jače da diše i blago širila noge. Bili smo jako diskretni i niko nije mogao ništa da primeti. Moja žena bila je mirna ali poznavajuči nju znao sam da joj jako prija. Osečao sam trzaje njene noge i znao sam, da joj Nenad drka pičkicu a u međuvremenu i njena ruka je pošla ispod stola i radila svoje na njegovom kurcu. Krenuo sam rukom naviše i opipao golu mesnatu pičku. Na moj dodir Biljana je blago jače uzdahnula ali se potom smirila. Obuhvatio sam ju celim dlanom. Pulsirala je skroz mokra i iz sebe ispuštala ljubavnu tekučinu po mojoj ruci. Počeo sam polako da joj trljam picu i na moje oduševljenje njen se klit jako ukrutio. kao što sam video preko videa imala je jako izražen klitoris i to me je uzbuđivalo nenormalno. Polako sam joj zavukao dva prsta, pa treči i četvrti. Počela je polako da se miče i nabija na prste koji su ušli bez teškoča. Osetio sam udare kolena svoje žene koja se očigledno i sama nabijala na Nenadove prste. Biljana je spustila ruku na moj kurac i počela strastno da ga balavi preko mojih pantalona. Levom rukom odkopčao sam dugme i rajsferšlus i ona je krenula da ga drka preko gača dok se nije našao u njenoj ruci.

"Da pođemo i da vam pokažemo naš grad", prekinuo nas Nenad. Svi smo se složili, da treba da nastavimo ovo u nekom intimnijem okruženju. "Idemo našoj kuči da vas malo ugostimo", sa smeškom se oglasila Biljana. Pošli smo vani i Nenad nas je pozvao, da idemo njihovim kolima. Ja i žena seli smo nazad a oni napred. Krenuli smo. Ja sam pošao rukom ispod ženine haljine i napipao poplavu na njenoj pici. Gačice su skroz bile mokre. Zabio sam joj tri prsta u picu i ona je jako uzdahnula. "Ni ja nemogu više da izdržim", oglasila se Biljana razširenih nogu, drkajuči svoju pičku i gledajuči nas. "Onda čemo malo da stanemo", uzvratio je Nenad koji je morao da obrati pažnju na vožnju i promet. Kroz nekoliko minuta skrenuo je sa glavnog puta i nastavio vožnju kroz šumarak. U nekom trenutku skrenuo je makedamskim putem i za tren stigosmo na mesto od kud se pružao pogled prema svetlima grada. "Ovo mesto znam od kad smo bili u pubertetu, tu nam sad u ovo doba niko neče smetati", progovori Nenad. Ugasio je kola i predložio da se malo razgledamo. Izašli smo napolje. Lepa topla noč i prekrasan pogled. Oko nas livada veličine teniskog igrališta a okolo šuma.

Biljana je čučnula ispred Nenada izvadila mu kurac i počela da mu puši gledajuči nas dvoje. Ja sam zadigao suknju svojoj ženi i skinuo joj sokovima prepojene gačice. Razširila je noge uzela moj kurac i počela da mi drka a ja sam zavukao prste u nju i počeo da vrtim njima i bušim njenu uzavrelu pičku. Gledali smo jedno drugog i uživali u prizoru. Približili smo se i Biljana se primakla mom kurcu nastavljajuči da drka Nenadu i olizala mi glavič. Polako je sisala dok ga nije celog strpala u svoja pohotna usta. Na tren bi pušila Nenadu pa meni dok joj obojica nismo stavili glaviče zajedno i počeli da joj guramo kurčine. Moja žena se spustila i zajednu su palacale jezicima po našim kurcima. Ja više nisam mogao da izdržim pogledao sam ženu i rekao joj:"uživaj draga". Uhvatio sam Biljanu za glavu i počeo da ju jebem u usta. Gledala me svojim pohotnim očima, kao da je čekala da se potčini i bude moja kurva. Pušila je vrhunski drkajuči svoju pičku. Moja žena se oslonila na kola u međuvremenu i stavila jednu nogu na ramena Nenada koji je lizao mladu picu sa takvom energijom i zadovoljstvom. Videlo se da želi da joj pruži užitak a mojoj je to jako prijalo. Zabacila je glavu unazad i uživala. "Idi na sve četiri i naprči mi guzu", rekao sam Biljani, koja se odmah ostavila pušenja i krenula prema kolima. Uzela je neku kemping podlogu i stavila ju pored Nenada koji je lizao picu moje žene i strastveno drkao prstima njenu utrobu. Ona se grčila i ohrabrivala ga uzdasima i pokretima koji su mu dali do znanja, da joj jako prija. Biljana se namestila na sve četiri progovoreči:"hoču da ti budem poslušna kuja". Kleknuo sam iza nje i zadigao suknju. To što me čekalo bilo je savršeno. Ogromno dupe, bez gačica i velika mesnata pička sa ogromnim klitom. Zabio sam svoje lice u njeno međunožje i počeo da ližem picu i čmar. Jebao sam ju jezikom u obe rupe, drkao prstima i uživao u prizoru. Bila je skroz napaljena, mokra i otvorena. U međuvremenu žena je počela da svršava potpomognuta Nenadovim lizanjem i drkanjem pice. Počela je da se trese i viče:"aaaa aaaa aaa svršavam aaaaa". Biljana je bila okrenuta prema njima i prizor ju je napalio. Lizao sam njen čmar i drkao utrobu pičke sa četiri prsta. Počela je jako da uzvračuje pogledavši me preko ramena šapnula mi:"jebi me rukom ako želiš". Pomisao na to napalila me i stavio sam palac uz svoje četiri prste i polako krenuo. Gledala me sve vreme i ohrabrivala sve dok moja ruka nije cela bila u njoj. Počela je polako pa sve žešče da se nabija a ja sam lizao njen čmar. Za nekoliko trenutaka počela je nekontrolisano da se trese i svršava. Njena pica toliko je stisnula, da je moja ruka izašla iz nje a ona me zalila sokovima po obrazu. Ovakvo štrcanje nikad nisam doživeo. U međuvremenu Nenad se podigao i zadigao ženine noge iznad svojih ramena. Njene divne noge u crnim samostoječim štiklama izgledale su jako sexy. "Mogu da ti jebem ženu", sa smeškom me pogledao i upitao. "Samo jebi koliko joj prijalo", uzvratio sam. Polako je približio glavič i počeo da joj trlja picu. "Stavi mi kurac jebi me jebi meeeee", bile su ženine reči i Nenad više nije mogao da odoli, da pojebe nešto mlađe. Stavio joj polako kurac do jaja celoga, pa stao i čekao da ona sama počne da meša guzicom i drka njegov kurac u svojoj pičkici. Ja sam krenuo ka Biljani koja je ostala na sve četiri i sjurio joj kurac u usta. Čučeči uhvatio sam ju za ramena i nabijao kurac u grlo. Počela je da mumlja ali očito preplavljena strašču uživala je. Izvadio sam ga i drkao a ona se namestila na leđa i počela da mi liže jaja i guzu. Ostadoh bez reči od svih prizora sexa namestio sam se između njenih butina i sjurio celog u njenu pičketinu. Počeli smo da se ljubimo a ona je mešala kukovima i drkala moj glavič njenom mesnatom picom. "Sad sam i tvoja kurva i želim sve da sti radim razumeš...sve baš sve...", šaputala mi na uho. Počeo sam da ju jebem žestoko zabijajoči joj dupe u tlo ne štedeči ju nimalo. U međuvremenu žena mi je svršila neznam po koji put. Sad je i ona bila pored nas na sve četiri a Nenad ju je bušio kurcem. Počela je da se ljubi sa Biljanom, koja je raskrečena primala moj kurac u picu. Krenula je rukom do klita i drkala joj strastno i grubo. Izvadio sam kurac a Biljana je štrcala i svršila nadrealno. "Pojebi kurvu u dupe mladiču", oglasio se Nenad. Zadigla je noge široko i uhvatila se za svoje guzove šireči i nudeči jih meni. Polako sam namestio glavič, da krenem u nju nežno ali se Biljana sama žestoko nabila do korena. "Guzi i ti moju ženu", pogledao sam Nenada i ohrabrio ga. Video sam kako se odmaknuo i polako razmazavši pljuvačku krenuo da buši čmar moje supruge. Oči joj krenule na belo ali se polako opustila i nastavila da se ljubi sa Biljanom. Obe žene sada su primale žestoke udarce u svoje guze i jedna drugoh trljale su rukama pice. Oba muškarca imali smo ostvarenje snova. On je guzio mnogo mlađu a ja nešto stariju ženu. Naše kurčine izlazile su iz njenih čmarova i vračala se da do balačka budu zabijene. Njih dve strastveno su se ljubile u usta. "Napuniču ti ženu u dupe", progovorio sam na vrhuncu strasti. "Samo napuni svoju matoru kurvu, sad je i tvoja kurva a ja ču tvoju slatku malu da razvalim kurcem i spermom u guzu", sledio je njegov odgovor. Žene dodatno uzbuđene od naših prljavih komentara počele su zajedno da se tresu i svršavaju a i nas dvojica pulsirajučih kuraca punili smo jih u razjebane guze. Naznam kad sam poslednji put tako jako svršio. Štrcao sam i štrcao, Biljana se zadovoljno okrenula i skoro nerazumljivim glasom rekla:"puni kurvu sad sam i tvoja kurva". "Aaaah aaaah napuni mi dupe napuni dupe svojoj maloj drolji", vikala je žena i svršila silovito. Žena se pridigla i poljubila Nenada:"ovo je bilo ludo i nezaboravno". Ja sam još malo ostao u Biljani i ljubio je u usta. Sad smo se stvarno upoznali, sad možemo dalje.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Extraaaa!!!

Korisnik

Svaka čast super stee

Korisnik

Odlicna priča
Svaka čast