Marketing agencija

Moj posao uglavnom do skoro nije bio preterano zanimljiv i dinamican ali to se na moje veliko zadovoljstvo promenilo.

Vodim marketing tim u jednoj poznatoj stranoj kompaniji koja se bavi prodajom profesionalnog alata. Uglavnom radimo veleprodaju tako da do sada nismo imali potrebu da komuniciramo sa krajnim korisnicima, i samim tim nismo bili mnogo aktivni na drustvenim mrezama. Medjutim zbog losih poslovnih rezultata, bili smo primorani da nesto menjamo, i jedna od odluka je bila da angazujemo agenciju koja ce voditi nase drustvene mreze. Dobili smo preporuku za malu agenciju specijalizovanu za ovaj vid marketinga koju vode dve devojke.

Organizovan je sastanak u nasim kancelarijama u Novom Sadu, na sastanku smo bili generalni direktor i ja. Pojavile su se dve mlade i zgodne devojke, ne starije od 30 godina. Natasa, visoka crnka, dugonoga i vitka. Za moj ukus mozda malo premrsava, ali jako lepog lica i generalno veoma zgodna. Bila je obucena elegantno, u farmerkama i sakou, bela majica ispod, zatvorena do grla. Druga devojka, Kristina, niska, ali prava mala bombica, guzata i sisata, malo jace gradje, sa bezobraznim plavim ocima. Bila je obucena u suknju do kolena, i kosulju zategnutu preko grudi, sa blago otvorenim dekolteom.

Sastanak je prolazio u standardnoj polu dosadnoj formalnoj atmosferi, a devojke nas osim izgledom i nisu bas impresionirale strucnoscu niti idejama za resavanje nasih poslovnih problema. To nam je bilo malo cudno, s’obzirom da smo dobili dobre preporuke za tu agenciju, a i da generalno imaju odlican spisak klijenata. Ubrzo smo shvatili o cemu se radi.

Natasa, visoka devojka, je drzala glavnu rec i bila je prilicno stroga i kruta. Posle nekih pola sata sastanka je iznela cenu usluga agencije (koja nije uopste mala) i sta sve ulazi u uslugu, standardan paket objava, videa itd. Takodje je rekla da je njihova najbolja preporuka sto od kada su na trzistu nisu izgubili nijednog klijenta. Posto je zavrsila deo o ciframa, jos pre nego sto smo stigli bilo sta da kazemo, rekla je da oni imaju i jedinstvenu uslugu na trzistu, ali da to ne ulazi u ugvor, i ako je deo paketa.

“Kristina klekni”! Rekla je odsecno Natasa svojon niskoj partnerci. Ova je to bespogovorna uradila, i klekla na sve cetiri i gledala nas svojim kurvinjskim plavim ocima. To se sve odigralo tako brzo i automatski da je bilo jasno da je radnja uigrana i vise puta ponovljena. Blago je reci da smo bili sokirani, ali sve se tako brzo odvijalo da nismo stigli da reagujemo.

“Kristina, pokazi kako se pusi kurac u nasoj agenciji. Prvom generalnom direktoru, zatim direktoru marketinga” - nastavila je odsecno Natasa.

Kristina je dopuzala ispod stola, otkopcala kais direktoru, i izvadila polu dignuti kurac, koji je odmah ceo ugurala u usta. Koristila je ove ruke, usta i jezik. Pusila je halapljivo, profesionalno, gotovo automatski. Desnom ruku je mesila jaja i istovremeno pojacavala tempo. Po par kratkih trzaja mog direktora, shvatio sam da svrsava.

“Kristina, progutaj sve kao i uvek, i predji na gospodina pored” - nastavila je da naredjuje Natasa. Kristini nije moralo dva puta da se kaze. Dopuzala je ispred mene i izvadila iz pantalona moj vec u potpunosti dignut kurac. To je bilo verovatno najbolje pusenje u mom zivotu, isko je trajalo manje od 3 minuta,, posto je devojka profesionalka prava i lako i brzo me dovela do vrhunca, iscedila je svu spermu koju sam imao, i sve progutala kao sto joj i bilo naredjeno. Ustala je i sela u stolicu preko puta nas, kao da se nista nije desilo.

“Sastanci su samo jednom mesecno. Preduslov za sastanak je placena faktura. Posle svakog meseca cemo vam na sastanku prirediti nesto novo. Osim nas dve u agenciji radi jos 7 devojaka. Blagovremeno cete ih sve upoznati. U paket usluga vam je ukljucen i jedan zajednicki tim bilding sa nasom agencijom, o nasem trosku. Podrazumeva da je nas odnos najstroza poslovna tajna. Hvala vam gospodo i dovidjenja, vidimo se za mesec dana” - pozdravila nas je Natasa i napustila kancelariju zajedno sa Kristinom, na putu ka sledecem klijentu.



Kategorija:
Strejt erotske priče