Moderna svadba

Muzika je bila preglasna, ali nikome to nije smetalo. Stotinak gostiju, uglavnom mlađi ljudi, skakali su na podijumu. Veliki, okrugli stolovi, uglavnom su bili prazni, a ni kod švedskog stola sa hranom nije bilo nikoga. I oni koji nisu igrali, stajali su uz podijum i gledali one druge.

Bend se iz sve snage trudio da pokaže svoje slabašne sposobnosti.

U jednom trenutku, potpuno oznojan mladić zagrli pevača i u mikrofon dreknu:

- A, mladenci, gdu su mladenci?

Iz mase se oteže produženi kikot i ovacije, vulgarna dobacivanja, niko nije čuo kako je jedna veoma dekoltirana, sisata devojka dodala:

- Pa, ni kumovi nisu tu...



*

U jednoj od desetak soba malog hotela u kojem se odvijalo slavlje, u tom trenutku je mladoženja upravo spuštao glavu naniže, klečeći na kolenima. Bio je potpuno go. Među nogama mu je poveliki kurac stajao u čvrstoj erekciji gotovo pripijen uz stomak.

I dalje samo u beloj košulji, kum mu je još veću kitu upravo prislanjao na anus, koji je prethodno dobrano natopio svojim jezikom.

Gurao je pažljivo, polako i s ljubavlju. Kad je glavić zaronio u mladoženjino dupe, on okrenu lice ka svom ljubavniku i prošaputa:

- Daj mi ga čitavog, molim te...

Kum nastavi da se zabija polako, ali bez zastoja i sve vreme se pridržavajući za mladoženjine bokove.



*

U sobi do njihove, sa visoko zadignutom venčanicom, i dalje u hatlerima, belim svilenim samostojećim čarapama i bez gaćica, mladina savršeno depilirana pička je blistala sokovima koji su iz nje lili niz prepone.

Sedela ja na ivici kreveta, sa široko raširenim nogama.

Klečeći među njima, nabubrelim mladinim usminama glavu je približavala kuma, nestrpljivo svlačeći svoju svetlo zelenu haljinu.

Ljubila je i lizala mladine prepone, sakupljajući sokove koji su sve obilnije kvasili njeno lice.

Konačno svuče haljinu i ostade potpuno gola, jer ispod nje nije imala ništa.

Njene teške, velike sise, sa dugačkim bradavicama i velikim tamnim oreolama, visile su dok se na sve četiri, jezikom konačno domogla i mladine pičke.

Za razliku od mlade, koja je bila savršeno depilirana, među njenim nogama je rasla prava džungla. Neuredna i veoma gusta. Ipak, i kumina pička se već presijavala, jer se kroz guste dlake probijala vlažnost njene želje.

Raširi dlanovima mladina kolena još više, pa se jezikom bez pripreme zabi u njenu unutrašnjost. U njenu preuzbuđenu pičku.

- Oooooooh, ote se dugačak uzdah iz mladinih usta.

Osloni se unazad dlanovima o krevet, nagnu se i podiže kukove, nabijajući se na kumino lice.

- Jebi me, jebi je jezikom, stenjala je...



*

- Jebi me, jebi me tom kurčinom, u susednoj sobi je stenjao mladoženja.

Kum je to već svesrdno i činio, nimalo ga ne štedeći.

Dok je trajala kratka ceremonija venčanja, kum se toliko uzbudio da je jedva obuzdavao svoju želju da naskoči na objekat svoje požude. Svako ko bi malo pažljivije pogledao u njegovom pravcu, mogao bi lako da uoči snažnu erekciju dok je predavao prsten mladoženji, koji će ga navući na prst te sisate devojke koja je bila u glavnoj ulozi čitavog dana.

Jedva se uzdržavao i da posesivno ne položi dlan na mladoženjine prepone, dok su sedeli jedan pored drugog na početku ručka u hotelskoj sali. Pored njih dvojice, mlada i kuma su se gotovo neprestano grlile i kum je znao da će uskoro završiti u krevetu, jedna na drugoj.

Njegov dugačak i debeo kurac se čitavom dužinom zabijao u mladoženjino dupe, sve brže. Mladoženjina erekcija je poskakivala pri svakom prodoru, lupkajući o njegov stomak. Kum se sudržavao da ga ne zgrabi u šake, jer bi mladoženja svršio istog časa.

Za danas mu je spremio omiljenu poruciju.

To jest dve...



*

U susednoj sobi, poza se promenila

S glavom na podu, telom uz krevet i visoko podignutim i raširenim nogama, mlada je dlanovima čvrsto pripijenim uz pod održavala ravnotežu. Stojeći iznad nje i pridržavajući joj noge, pubis uz pubis, kuma je sumanuto jahala i trljala se o telo ispod sebe, trudeći se da se nabubreli klitorisi što češće dodirnu.

Kumine noge su tik uz mladino lice i ona liže i ljubi njene članke i sveže izlakirane nožne prste, sve što može jezikom da dohvati.

Kumino runo se tare o glatke mladine usmine i niz telo ispod sebe odašilja talase slasti.

Pod kuminim jezikom, mlada je jednom već svršila, a iz njene pičke sada bez prestanka lije naniže, natapajući unutrašnjost njene venčanice.

Kuma je jaše sve snažnije u čvrstim makazicama, kako se približava sopstvenom orgazmu. Iz njene šume takođe lije naniže.

- Uh, trebalo je da se svučem, stenje mlada. Kako želim tvoje sokove u ustima...



*

- Želim da mi svršiš u usta, stenje mladoženja, shvativši kako mu se kum približava orgazmu.
- Ne još, promuklo odgovara mladi čovek i naglo vadi kurac iz tela ispred sebe.

Za tili čas, namesti ga kako je planirao.

Okrenu ga naglavačke, podiže mladoženjine kukove i noge visoko, tako da mu je sopstveni kurac visio iznad lica.

Mladoženja raširi ruke kako bi dlanovima održavao ranotežu. Stojeći iznad njega, kum ga opkorači, u makazama nogu i spusti se malo u kolenima, kako bi vrhom glavića naciljao već dobro raširenu rupu ispod sebe.

Mladoženja se srećno osmehnu kad mu masivni glavić probi odbranu i zari se duboko u njega.

- Uh, obožavam ovo, reče, zatvarajući oči.

Kum se zabi do jaja.

Ponovo ga je jebao nemilosrdno, nastavljajući gde je stao, sve vreme gledajući u lice ispod sebe. Njegova jaja lupkala su sve bešnje o mladoženjina. Oba para masivnih jaja podrhtavala su, spremna da ispale nagomilani teret.

Bio je jako blizu, pa preponama snažno steže telo u kojem je uživao. Mladoženja otvori oči.



*

- Aaah, aaaah, pičko, pičko sisata, stenjala je kuma, svršavajući.

Bila je potpuno oznojana, iz njenog žbuna je prskalo na sve strane.

Nekako se baci unazad, leđima na krevet, a mlada se spretno dočeka na podu, pa poskoči, zgrabi kumina kolena, široko iz raširi i zabi lice među njene noge.

Uspela je da jezikom i usnama dograbi deo svršotine koja je i dalje špricala iz kume. Zavuče jezik duboko u šumu ispred lica i produži kumin orgazam.

Silovito je potežući za kratku kosu, kuma je navlačila na svoje međunožje i vrištala, dok joj se čitavo telo grčilo i poskakivalo po krevetu.  

Trebalo joj je nekoliko minuta da se konačno smiri, ni na tren ne puštajući kuminu glavu, koju je obema šakama snažno držala u čeličnom zagrljaju.

- Pičko, pičko, stenjala je, kako ću te samo jebati večeras...



*

Kumu je trebalo samo da na tren snažno obuhvati šakom mladoženjinu erekciju i iz njegovog glavića pokulja prvi mlaz sperme. Naniže, pravo na mladoženjino lice.

On otvori usta koliko god je mogao. Držeći ga i dalje, kum je ciljao da većina sledećih mlazeva završi u njima. Dok je mladoženja, drhteći čitavim telom, ustima hvatao sopstvenu spermu, kum se zabadao u njegovo dupe konačnim prodorima. Kad je izmuzao kurac u šaci, poteže sopstveni i izvuče ga na dnevno svetlo.

Telo ispod njega se svali na leđa, kum spretnim pokretom opkorači mladoženjina ramena i zaroni u široko otvorena usta.

Mladoženja, lica umusavljenog sopstvenom spermom i njome već delimično napojen, spremno prihvati monstruma koji započe da bljuje direktno u njegovo grlo. Davio se i balavio, ni na tren ga ne ispuštajući sve dok se nije potpuno ispraznio.

Nastavio je da ga sisa i dalje, dok ga je kum milovao po kosi:

- Uh, kako ću te jebati večeras...

Nakon što ga je temeljno očistio jezikom, sve vreme se zavlačeći u rupicu na vrhu masivnog glavića, mladoženja ga konačno ostpusti iz usta i pogleda naviše, u oči:

- Jedva čekam...



*

Kum dva puta pesnicom lupi u zid koji je delio dve sobe. Za nekoliko minuta, dva para se nađoše u hodniku, kako tako sređeni i spremni da nastave slavlje.

- Čuo sam te kako vrištiš, očigledno je bilo sjajno, dobaci kum kumi.
- Ni ti nisi bio tiši, odvrati ona, posesivno grleći mladu, koja je hodala zadižući dugačku venčanicu.

Mladoženja je šljapnu po dupetu, preko venčanice.

- Je li ti bilo lepo, upita je.

Ona samo klimnu glavom.

- Dakle, večeras ćemo u svadbenom apartmanu biti svi zajedno, zaključi kum.
- Nadam se da su mu spremio nešto posebno, dodade kuma.
- Naravno, jebaću ga dok ne svisne, zacereka se kum. Mog mališu samo on može da primi do jaja...

Mlada se okrenu ka mladoženji:

- Stvarno mi nije jasno kako možeš da primiš toliki kurac!

Mladoženja obori pogled, ćutke.

Kuma dohvati mladu za kosu, povuče je prema sebi, prisloni usne uz njene, zavuče joj jezik nekoliko sekundi, pa ne ispuštajući joj kosu iz šake, licem uz lice, tiho prozbori (dovoljno glasno da čuju i muškarci):

- I tebe večeras čeka iznenađenje. Moj novi strap bez uzica je kumovih dimenzija. A dildo koji sam kupila da mu pravi društvo tek je neznatno tanji. Jedva čekaju da te uzmu zajedno.

Mlada se strese, pa na brzinu poljubi kumu u usta.

- Jedva čekam da ih vidim. I... primim...



*

Gromoglasan aplauz dočeka dva para kad su sišli u salu, među svatove.

Muzika grunu iz sve snage i njih četvoro se pridružiše raspojasanoj masi, poskakujući u sve bržem ritmu...

Kategorija:
Bisex erotske priče 


Korisnik

Full prica, vec po pocetku tako profesorski, genijalno

Korisnik

Sjajno!Perverzno,odlična ideja,lepo opisano.