Podstanar 1. deo

Zvali su me iz mesne zajednice u selu gde imam kuću i ponudili da je iznajmim jednom preduzeću koje vrši radove na gasifikaciji sela. Kuća je bila potrebna za smeštaj radnika koji će kopati kanale za gasovod. Pristao sam, jer od kuće nisam imao nikakve koristi, samo plaćanja računa i sve veće troškove održavanja i popravki. Pretpostavio sam da će radnici biti neki stranci ali šta je tu je, bolje je da zaradim koji dinar od izdavanja nego da kuća zvrji prazna.  

Tek kad sam potpisao ugovor i primio novac za prvi mesec, saznao sam da su mi novi podstanari četvorica Pakistanaca. Nije mi bilo drago, kroz glavu su mi prolazile misli da je to samo paravan za ko zna kakve mutne rabote, ko zna kakvim se ustvari poslom bave ti migranti i tome slično. Pomislio sam da bi bilo dobro da odem do kuće da vidim ko su mi novi podstanari, pa da im kažem da ne smeju ništa da lome i oštete. Otišao sam do rođaka, popio kafu i onda se zaputio prema kući, u nadi da ću se sporazumeti sa novim podstanarima.

U kući sam zatekao njih dvojicu. Započeh razgovor na engleskom, ali oni počeše da dozivaju jednog koji se pojavi iz druge sobe. Uljudno se predstavio, reče da se zove Mustafa, da jedini od njih četvorice on dobro govori engleski,  jedan se sporazumeva, a ova dvojica koju sam sreo ne govore ni reči. Otprilike tridesetogodišnjak, na sebi je imao samo donji deo trenerke, ravan stomak i grudi su mu obrasle gustim dlakama. Razgovor je bio veoma prijatan, rekao sam sve što sam naumio u vezi kuće, Mustafa reče da preuzima odgovornost za red i zamoli da mu dam broj telefona, da pozove ako bude bilo kakvih problema. Još dok sam mu diktirao broj telefona, zagledao sam u njegovo međunožje i zamišljao šta li se tek tamo nalazi. Pozdravili smo se i ja sam otišao, a ostatak dana mi iz glave nije izbijao lik mišićavog, preplanulog i maljavog Mustafe.

Sutradan sam definitivno odlučio da ponovo odem do sela i posetim podstanare, makar da još malo uživam u gledanju Mustafe, ako već ne može ništa drugo. Kupio sam dosta hladnih sokova i par piva, za slučaj da troše alkohol, malo grickalica i pojavio se kod njih u sumrak. Zatekao sam taman kada su vratili sa posla, prašnjavi i oznojani. Mustafa me pozdravi i nakon što sam im dao sokove, zahvali se u ime svih. Seli smo za sto u dvorištu, Mustafa je prevodio kako mi zahvaljuju za sokove. Išli su jedan po jedan da se kupaju, a Mustafa je ostao poslednji, da mi pravi društvo. U jednom trenutku je skinuo sa sebe prljavu majicu i počeo njome da se briše i trlja malje po grudima. To me je toliko napalilo da je kurac hteo da mi eksplodira i malo je falilo da skočim na njega. Njegovi zemljaci su se jedan po jedan vraćali i sedali za sto sa Mustafom i sa mnom, pričali su u glas nešto na njihovom jeziku i smejali se, a Mustafa je odmahivao glavom i smejao se. Učinilo mi se da oni navaljuju da on nešto uradi, a on neće. Upitao sam ga čemu se toliko smeju i o čemu se radi, a Mustafa reče da ga njegovi zemljaci nagovaraju da me pita nešto nepristojno. Odgovorio sam da nije problem, da slobodno prevede njihovo pitanje. Mustafa reče da njegove zemljake zanima da li u selu postoji neka prostitutka  koju bi njih trojica mogli da karaju i koliko to košta. Rekao sam mu da je u selu teško naći prostitutku, da ni u gradu ne bi svaka htela sa migrantima, a Mustafa im je to preveo, na šta su oni reagovali sa negodovanjem. Mustafa reče da su njegovi zemljaci i prethodnih meseci imali isti problem i u drugim mestima gde su radili.
- Dobro, ti kažeš da su tvoji prijatelji imali taj problem, oni su tražili kurvu za njih trojicu. Sebe nisi računao u tu kombinaciju? –pitao sam ga.
- Ne, meni ne treba žena – odgovorio je Mustafa.
- Kako ti ne treba, kako ti izdržavaš bez seksa?
- Masturbiram od kako smo ovde na radu, ali i ranije mi žene nisu bile neophodne.
Sad sam bio uveren da Mustafa više voli muškarce, pa sam odlučio da ga pitam:
- Treba li tebi da nađem nekog muškarca da se isprazniš?
- Pa … ne bi bilo loše. Neki fin muškarac koji voli da popuši veliki obrezani kurac. Ali, teško ćeš naći takvog, kad moji momci ne mogu da nađu kurve za sebe, nema šanse ni za mene – rekao je Mustafa.
Skupio sam hrabrosti da mu kažem:
- Mustafa, ako ne nađem nekog za tebe, mogu li ja da ti popušim?
Mustafa me pogleda i upita:
- Možeš li da ostaneš dok momci ne odu na spavanje?
- Naravno – odgovorio sam.  
Mustafini zemljaci su nakon nekih sat vremena otišli na spavanje, a on je otišao da proveri da li su zaspali. Kada se vratio, pitao me je gde nam je najsigurnije, a pošto sam i ja o tome malo ranije razmišljao, predložio sam da odemo u šupu u dnu dvorišta. Mustafa reče da sačekam koji minut da se istušira, ali sam mu rekao da ne samo što mi ne smeta što se nije oprao, nego da mi to i odgovara.
Otišli smo u šupu i bacili se na posao. U polumraku šupe u koju je tek dopirala svetlost sa dvorišta, Mustafa je otkopčao radne pantalone, ja sam mu ih svukao do ispod kolena, spustio mu gaće, i bacio se na lizanje njegovih muda. Velika i dlakava, mirisala su na mužjaka. Pokušavao sam da ih obuhvatim jezikom sa svih strana, ali što sam se više trudio, to mi je veći problem stvarala njegova kita koja se počela dizati. Uhvatio sam koren kite, navukao par puta i već nije bilo šanse da taj buzdovan strpam u usta. Preostalo mi je samo da ližem veliki glavić koji se osećao malo na mokraću i bio slankastog ukusa. Mustafa me je uhvatio za glavu i pokušavao da mi nabije i deo kite u usta. Nije bio grub i navaljivao, a ja sam se trudio da ga što više strpam u usta. Uhvatio sam ga za guzove, osetio sam da su i oni dlakavi. Posle par sekundi, Mustafa me povuče za kosu levom rukom, a desnom uhvati svoju kurčinu, zadrka još par puta, zastenja, i ja osetih kako me u obraz udari prvi mlaz njegovog semena. Još jedan, pa još jedan, zažmurio sam instiktivno a otvorio usta, a mlazevi su me samo zalivali i osetih kako je jedan završio na jeziku.
- Uh, ovo mi je trebalo. Odličan si.  – reče Mustafa.
- Nadoknadiću ti sve, ako želiš – rekao sam.
- Možeš li da dođeš i sutra uveče?
- Naravno.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Ako ćemo pored naših ljudi, najzgodnijih na svijetu, se paliti na Pakistanca, onda smo svi otišli u onu stvar Confused

Korisnik

Ma bezi bre od to smece ko zna sta ces da navuces. To su ti najprljavi ljudi. Oni i Indijanci. Bljak

Korisnik

ja bi volijo da nađem takog za moju guzu