Alex i Henri 2. Deo

Nakon poslednjeg susreta prošlo je skoro 2 nedelje, Henri i Alex su počeli da razmenjuju poruke. Poruke su se zasnivale uobičajeno na masnim forama. Na primer, jednom prilikom je u novinskom članku izašla vest da princ Henri čeka dete, Alex mu je poslao taj post uz komentar:

"Bro kako je moguće kad te nijednom nisam napunio spermom iz mojih velikih jaja, da li me varaš?". U suštini oni su negovali pravi BROMANCE odnos. Vreme je prolazilo, ali njihov odnos je bivao sve prisniji, Alex nije mogao verovati da će nakon svega na kraju ipak zavoleti "dosadnog" princa. Svakog dana je sa uzbudjenjem iščekivao Henrijevu poruku ili poziv, a ako bi ga neko slučajno pitao sa kim se dopisuje, ponašao bi se kao da je uhvaćen na delu, sakrivao bi telefon i davao veoma smešne i sumnjive odgovore. Njihovi razgovori su neretko trajali do kasno u noć, dešavalo se i da drkaju zajedno preko video poziva. Henrijev krevet je bio isti kakvim ga je Alex zamišljao, prekriven sa gomilom jastuka na njemu koji daju utisak udobnosti kao da se leži na oblacima, posteljina je bila zlatne boje, sjajila kao pravo zlato. Prinčev krevet je bio kao mali raj na zemlji, a Alex je bio svedok kako i u raju nekad borave djavoli, gledao je kako vrela sperma iz Henrijevih velikih jaja prska po zlatnoj posteljini, gledao ga je kako se od andjela pretvala u pravog Lucifera. Alex je ostao zatečen kada je čuo Henrija kako u po noći onako go sa još uvek dignutom kitom i kapljicom sperme na vrhu glavića zove poslugu da mu zameni posteljinu natopljenu spermom i znojem mladog princa. Princ je ceo proces snimao Alexu preko video poziva, jedan od člana posluge je odmah zapao Alexu za oko, bio je veoma mlad dečko, sportskog izgleda, tamne puti, koji je menjao posteljinu koja je kao sto vec znamo puna Henrijevih izlučevina. Alex je ostao zatečen prizorom:

-Brate kako te nije sramota, da ti posluga menja posteljinu umrljanu spermom dok ti stojiš go pored. (Alex)

-Ma to je Denis, on je čovek od poverenja, sa vreme na vreme bacimo drkicu zajedno, kada mi se ruka umori od drkanja on nastavi. (Henri)

- E da sad meni neko ima da pomogne, utrnula mi je ruka vise od drkanja(Alex)

- Ja ću ti pomoći ako uspeš da se strpiš još 5 dana. (Henri)

-Kako 5 dana, dolaziš kod mene? (Alex)

-Da premijerka ima prijem u Beloj Kući, ja dolazim sa njom i ostajem 2 noći, pa sam mislio ako te ruka toliko boli da ti kao dobar drug pomognem sa tim, znam koliko je opasno da ti jaja budu puna sperme. (Henri)

Alex je počeo da viče od sreće i uzbudjenja sto će se konacno susreti ponovo sa Henrijem. Tajna služba je u tom trenutku uletela u Alexovu sobu i zatekli zanimljiv prizor:

Alex kako skače na krevetu potpuno go, ogromna masna nauljena (sa lubrikantom) kurčina kako se klati gore dole na sve to u jednoj ruci telefon a na videopozivu princ Henri. Alex u zanosu nije ni primetio da je 5 pripadnika tajne službe stajalo u sobi i gledalo njega kako golokurast skače po krevetu:

-Khm, khm gospodine izvinite na smetnji, mislili smo da ste u nevolji ( pripadnik tajne sluzbe)

Alex je u šoku ostao kada je video pripadnike bezbednosne službe. Pokušao je da prekrije kurac svojim rukama ali bezuspešno bio je previše veliki.

-Izadjite napolje molim vas.(Alex)

(Henri se glasno smejao zbog situacije u kojoj se Alex nasao.)

-Ćuti kretenčino, izblamirao sam se za ceo život. (Alex)

- Hahahahah moglo je biti i gore (Henri)

- Od ovoga nema gore (Alex)

- Ima, zamisli da sam ja bio u sobi sa tobom i da smo se mačevali kitama kada su uleteli (Henri)

- Nedaj bože, već vidim novinske članke, "Princ i prvi sin amerike se mačuju kurčevima" (Alex)

- To i nije toliko loš naslov. (Henri)

- Ajde budalo odoh da spavam ustajem u 6, dolazi nam predsednik Ukrajine moram da budem na dočeku (Alex)

- U nisam ga jos uvek upoznao, al priznajem da sam jednom drkao na njegovu sliku dok je u vojničkom uniformi (Henri)

- A ko nije hehe. ( Alex)

Nakon pet dana se Alex zajedno sa svojom majkom i sestrom zaputio na aerodrom da dočeka premijerku Britanije i Henrija. Alex nije mogao da sakrije osmeh sa lica kada je video Henrija kako u svom kraljevskom odelu izlazi iz aviona, srdačno su se pozdravili i zagrlili što je i bio deo protokola, Alex je na uvo šapnuo Henriju:

- Pokušaj da sakriješ uzbudjenje izmedju nogu, znam da svršavaš kad me vidiš, ali mislim da se to ne bi dopalo kraljevskoj porodici haha.(Alex)

- Ne, Bolje da ti prestaneš da buljiš u moju kitu pre nego što novinari uslikaju, mislim da se to ne bi dobro odrazilo na kampanju predsednice. (Henri)

- Videćemo večeras ko u čiji kurac bulji, a do tada pokušaj da budeš normalan (Alex)

- Pored tebe je teško biti normalan. (Henri)

Prijem je protekao izuzetno dobro, sunce u Vašingtonu je odavno zašlo, a kao gosti predsednice SAD Henri i premijerka su odseli u Beloj Kući, Henrijeva i Alexova soba su bile na potpuno drugim krajevima bele kuće. Dogovor je bio da kada se svi uspavaju Henri dodje do Alexove sobe i na vrata da kucne 3 puta. Henri je stao ispred vrata, dlanovi su mu se znojili od treme i susreta sa Alexom, pokucao je na vrata, a kada su se vrata otvorila vilica mu je pala. Alex u belim uskim boksericama koje na desnoj nogavici imaju amblem Bele Kuće, mokre crne kose i telo koje je bilo prekriveno sitnim kapljicama vode od prethodnog tusiranja. Dlake po celom telu su mu se ježile, a bradavice na sisama su bile nadražene, verovatno zbog promaje, ali kurac u boksericama sigurno nije bio nadražen zbog promaje, Henri je stajao na vratima i buljio u izbočinu na uskim belim boksericama. Nije reč progovarao. Alex ga je ubacio u sobu i rekao mu da se raskomoti da će on brzo doći i otišao do wc. Kada se vratio Henri je bio samo u boksericama ništa manje zgodnijeg tela, Alex je predložio da igraju malo fifu na Sony-ju, Henri je izabrao klub koji je najviše voleo to je bio Liverpul, klub sa najdužom tradicijom u engleskoj tvrdio je Henri i dok se peo na krevet i počeo da peva himnu slavnog kluba You'll Never Walk Alone, potpuno se uživeo u pevanje, Alex ,da bi zaustavio princa u kritičnom izvodjenju himne, ga je samo malo pljesnuo po jajima koliko da ga tek malo zaboli. 

-Auuu, majmune iz ovih jaja treba da izadju mali prinčevi to se ne dira. (Henri)

- Silazi dole i uzmi dzojstik ko gubi liže jaja pobedniku. Dogovor? (Alex)

- Može taman bi mi prijalo jedno pranje jaja, sve su se oznojila u putu, a pre puta sam izdrkao u ove bokserica tako da je ostalo sigurno malo ukusa kraljevske sperme haha.(Henri)

- Koliko si samo odvratan, ko bi reko to za jednog princa, ajde sad uozbilji se ovo je rat.( Alex)

Henri bira PSŽ, više zbog Mbapea na kog je puno puta drkao nego zbog slavne istorije ovog kluba. Igra je konačno krenula. Igra je bila gusta do samog kraja neizvesna, Alex i Henri bi se u toku igre hvatali za svoje izbočine na boksericama sa izgovorom da se počešaju, ali to je više izgledalo na masiranje ili maženje kite nego na češanje. 90 minut igraju se produžeci 2-2 u rezultatima, a odmah nakon produzetaka usledili su penali i pobednu je odneo Henri. 

- Tooo, e sad ćeš da ližeš ova kraljevska jaja, sad cu da te nahranim sa dva ogromna jaja, a posle ti mozda dam i malo kobasicu da probaš, a ako budeš baš dobar dobićeš i ekstra sos. (Henri)

- E nismo se tako dogovorili samo jaja ližem. (Alex)

- Videćemo! (Henri)

Henri je veoma samouvereno i odlučno skinuo bokserice, a ono što je izaslo iz bokserica je bilo dostojno jednog princa, obrijana kita sa jajima koja vise obešena o kurac, a kurac prelep debeo prošaran venama i na vrhu veliki rumeni gkavić kao najveća poslastica. Alex su bokserice stegle toliko da su mogle da popucaju po šavovima kada je ugledao taj prizor, morao je i on da skine bokserice da bi se oslobodio tog groznog osećaja. Tada je Henri drugi put ove večeri ostao bez daha, u svojoj punoj veličini ceo ulepljen u presemenu tečnost ogromnih punih crvenih jaja, a a skoro identičan kao Henrijev jedina razlika je u tenu, Henrijev kurac je svetle skoro beličaste boje dok je Aleksov bio malo tamniji kao da ga je celo leto sunčao na nekoj nudističkoj plaži. Aleks je čučnuo na pod i krenuo da puzi ka Henriju, a on je nadrkavao dignuti kurac jednom rukom, Dok je drugom masirao svoja znojava jaja. Aleks se pribluližio jajima i zabio svoju glavu u njih, udisajući miris koji je obuzimao sobu polako ali sigurno, krenuo je lagano da liže svaki milimetar Henrijevih jaja, dok je henri lagano nadrkavao kitu, a druga ruka mu je bila na Alexovoj glavi, prsti umršeni u njegovu kosu. Alex se trudio da dobro oglanca jaja svog druga, a na kraju je jezikom prešao od kraja šupka pa sve do korena kurca, nakon čega je krenuo da dudla Henrijeva jaja, dudlao je jedno po jedno, bio mu je prvi put, ali radio je to kao da to radi ceo život, tačno je znao šta treba da uradi da bi Henrija doveo do ludila. Dok je sve to radio rukom je nadrkavao svoj kurac.

Nakon nekog vremena, Aleks uzima Henriju kurac iz ruke i primače ga svojim punim i lepim usnama, i polako prislanja glavić na spojene usne i kreće da ga ljubi, ljubio ga je celom dužinom od glavića do jaja. To je bilo dovoljno da Henriju iz kurca počne da curi presemena tečnost koju je Alex rado posrkao kao gutljaj vrele kafe. Onda je krenuo laganim pokretima jezika da prelazi preko rupice na glaviću i ubrzo obuhvata glavić svojim vrelim usnama i polako ali sigurno guta centimetar po centimetar Henrijeve vrele kurčine. Henri se nalazi u ekstazi, nikada u životu nije osetio takvo zadovoljstvo, bio je na sedmom nebu, od užitka zenice su mu se izvrnule, na očima su mu ostale samo beonjače, a ispuštao je tihe i kratke uzdahe zadovoljstva. Alex je nastavio sve dublje i dublje da guta ogromnu karu svog druga i kada je došao do korena kurca, Henri ga je zgrabio za glavu i počeo da ga nabada na svoje koplje, delovalo je kao da ce se Alex ugušiti od kurčine. Izvadio ga je iz usta, a onda je Henri počeo da ga šamara kitom po celom licu razvlačila se pljuvačka sa henrijevog kurca po celom Alexovom licu, šamarao ga je kao što bi kurcem šamarao najveću kurvicu, i to što je alex i te kako bio muževan i dostojan, ali u tom trenutku jedino što mu je bilo važno jeste da iscedi i poslednju kap vrele sperme iz prinčevih jaja. Henri je nastavio da ga kara u usta i kada je bio na vrhuncu zabio je kurac Alexu do krajnika i počeo da svršava direktno u njegovo grlo. Tek kada je bio siguran da je i poslednju kap iscedio iz jaja je izvadio ulepljen kurac. Alex je bio iznerviran što je na prevaru morao da proguta spermu. Ščepao je Henrija, oborio ga na zemlju, seo mu je golim dupetom na grudi i lagano ubacivao kitu henriju u usta, hteo je da mu se osveti. Karao ga je u usta veoma grubo, nabadao se na njegovu glavu, henri nije mogao da dodje do reči samo se čulo:

Grl grl grl grl

Gutaj ga kurvooo( Alex)

Sad ćeš da vidiš kako amerikanci vade krajnike(Alex)

Nafilovaću ti ta tvoja mala ustašca, a sutra cu da te karam u bulju dok ti oči ne ispadnu. (Alex)

Ahaaahaaah gutaj sok iz mojih jaja ahahaaah (alex)

Alex je toliko napunio Henriju usta spermom, da je krenula kroz nos da mu izlazi sperma. 

Posle toga su prijateljski otišli na tuš i nastavili tako goli da igraju fifu, nakon čega su se usoavali u zagrljaju u krevetu.

Kraj Drugog Dela

KRAJ DRUGOG DELA

AKO VAM SE SVIDELO VOLEO BIH DA OCENITE I KOMENTARIŠETE I DA DAJETE SUGESTIJE STA BI VOLELI DA VIDITE U NAREDNOM DELU.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Samo cepaj dalje, odlicno je!!!

Korisnik

Ipak je film bolji. Ali svaka čast za trud!

Korisnik

Lepa, zanimljiva, napaljujuća priča koja me je dovela do svršavanja, nastavi da pišeš super ti ide