Alex i Henri 1. Deo

Upravo sam gledao gay film RED WHITE AND ROYAL BLUE koji me je naveo da napisem erotsku priču koja se bazira na temu iz filma pa nadam se da će da vam se svidi. Priča se svodi na vezu izmedju dva svadesetogodisnjaka, alexa sina predsednice amerike i engleskog princa Henrija. 

Alex je amerikanac poreklom iz Meksika , rodjen je u jednom malom gradu u Teksasu, nakon što je njegova majka završila pravni fakuktet, počela je je da se bavi politikom, bila je obožavana medju ljudima sto je rezultiralo time da brzo napreduje na politučkom planu , i dok je Alex napunio 16 godina ona je došla do senatorske fotelje u americkom senatu, dve godine kasnije se kandiduje za predsednika i odnosi pobedu, čime postaje prva žena koja je vodila SAD u istoriji. Alex biva primoran da napusti svoj rodni grad i da se preseli sa majkom i sestrom u Belu Kuću, nije mogao lako da se pomiri sa odlaskom, ali je znao da je to najbolje za njegovu porodicu, a i sam je pokazivao zainteresovanost za politiku tokom kampanje njegove majke. Alex je visok 175, ali to je razumljivo ako uzmemo u obzir da meksikanci nisu nešto visoki ljudi. Sa druge strane njegovo telo izgleda kao da je isklesano od strane najtalentovanijih umetnika antike. Široka ramena, mišićave i mesnate grudi, a ako ako pogled spustimo malo niže možemo videti isto tako napaljujuć prizor, pločice na stomaku koje svakoj devojci oduzimaju dah kada izbaci sliku na instagramu bez majice, a ispod pupka tek da nam zagolica maštu nalazi se mali tamni dlakavi tepih koji vodi direknto u njegove bokserice. I devojke i muškarci ne samo u americi već u celom svetu, žude da vide šta se nalazi na kraju tog dlakavog puta. Postoje neke neproverene informacije da je tokom čišćenja njegove sobe, kućna pomoćnica u beloj kući našla iskorišćen kondom, ali dobro ona je navikla na takve stvari tokom godina i godina u tom poslu, ali ono što joj je privuklo pažnju je bilo to da je kondom bio XXL veličine, to je zaljubljenike u prvog sina amerika jos vise podsteklo na razmisljanje o prvom kurcu amerike, ali Alex iako sklon skandalima nikada nije dozvolio da pricuri neka njegova gola fotografija na telefonu. Njegove noge nisu nista manje mišićave od ostatka tela. Prekrivene su gustom crnom kovrdzavom dlakom. Ali i to su obicni smrtnici retko vidjali pošto se uvek pojavljivao u javnosti u svecanim odelima napravljena od materijala koji čini da i jedno takvo na prvi pogled dosadno odelo izgleda fantasticno, tome su doprineli i Alexovi mišići koji su nekada toliko bili napeti da se činilo da ce odelo pući po svim šavovima. 

Alex je pored svog izgleda bio veoma šarmantan, smešan i dopadljiv momak, nije se trudio da bude nešto što nije, u razgovoru sa ljudima je uvek bio ono što jeste, nije gledao druge sa uzvišenja bio je prizeman i to je ucinilo da zadobije velike miljenike kako u SAD tako i širom sveta.

Sa druge strane imamo princa Henrija, bledog tena, sto je nekako i uobicajeno za kraljevsku porodicu, plave kose koja deluje kao da se dnevno o njoj brinu najmanje 5 frizera uvek sjajna gusta i puna volumena. Princ Henri ne otkriva puno toga sto se krije ispod njegovog odela, ali ono sto mozemo zakljuciti jeste da je visine negde oko 185 (u šta alex ne veruje, ubedjen je da su skoro iste visine) zgodnog aristokratskog izgleda i savršenog britanskog akcenta koji verovali ili ne ume da bude veoma sexy. Princ Henri se bavi humanitarnim radom, a izmedju toga voli da pozira za najpoznatije britanske časopise i da deli savete o modi. Britanski list "dejli mejl" ,sklon širenju tračeva o kraljevskoj porodici, je jednom prilikom isbacio članak o tome kako je princ Henri i te kako seksualni zavisnik. Navodno izvor blizak kraljevskoj porodici tvrdi kako svake noći u Henrijevu sobu ulaze sobarice, kuvarice, sekretarice. Kako navodi izvor svake noći se smenjuju gotovo celo osoblje bakigemske palate je prošlo kroz tu sobu, takodje izvor navodi kako se do kasno u noć čuju glasni uzdasi duž glavnog hodnika bakingemske palate. Koliko je Alex poželjan neženja u SAD toliko je i princ Hanri u Velikoj Britaniji.

Alex i Hanri su u novina predstavljeni kao veliki rivali, internet je pun anketa o pitanjima na temu koje lepsi od njih, ko je zgodniji, ko ima veći kurac, ko bolje jebe....

Alex je od prvog trenutka kada je sreo princa imao averziju prema njemu. Nije mu jasno kako moze neko da ga poredi sa dosadnom marionetom engleske krune. Ponaša se kao da su svi iznad njega i plus u slobodno vreme sluša klasičnu muziku, ko to može da voli. Medjutim radi održavanja prijateljskih odnosa sa engleskom Alex bira primoran da ode na vikend u britaniju i da glumi najboljeg prijatelja pricna Henrija. Na aerodromu Henri svečano dočekuje svog "najboljeg prijatelja". Ali od samog trenutka se u vazduhu osetila netrpeljivost. Tokom dana bilo je planirano posetiti bolnicu u kojoj se nalaze deca obolela od raka, tokom posete Henri je nestao iz Alexovog videokruga, Alexa je kopkalo gde je mogao mladi princ nestati i u tom traganju u zastao je ispred jedne sobe gde je cuo vrlo poznati engleski akcenat. Alex je bio zatečen, nije ocekivao da će da vidi princa kako se druži sa malom bolesnom devojčicom i to bez kamere koja je uperena u njega. ( Možda on i nije toliko loš - prolazi Alexu kroz glavu)

Na putu ka izlazu začuo se pucanj i tajna služba je ekspresno morala da zastiti pricna i orvog sina zatvorivši ih u nekoj ostavi. U ostavi je bilo mračno i veoma usko tako da su Henri i Alex bili pribijeni jedan uz drugog. Henri je bio okrenut ka vratima dok je Alex biookrenut ka henriju tako da mu bukvalno dahće u vrat. 

-Jel možeš da prestaneš da mi dahćeš u mene. (Henri)

-Što jel se plašiš da se ne napališ (Alex)

- HA HA upravo si me podsetio zašto te mrzim ( Henri)

- Ja to nisam ni mogao da zaboravim ( Alex)

 - Khm jel možeš samo da skloniš ruku sa moje butine (Henri)

- Vrlo rado visočanstvo, ali to nije ruka. Izvini ali to ne mogu da kontrolišem (Alex)

- Da si bar malo normalan mogao bi, ali naravno, šta možeš da očekuješ od jednog amerikanca. (Henri)

- O izvinite visočanszvi nisam znao da se vama ne diže kurac, sigurno su ti odsekli jaja kad si bio beba.(Alex)

- Ne ali sigurno neće da mi se digne dok neko pokušava da me ubije.(Henri)

- A što misliš da baš tebe pokušava neko da ubije, zar možeš jednom da ne budeš toliko narcisoidan, možda baš mene pokušava neko da ubije.(Alex)

- Mislim da nisam te sreće.(Henri)

- Zbog čega toliko mržnje(Alex)

- To ti meni reci, nikada nisam čuo lepu reč da je izašla iz tvojih usta.(Henri)

- Nije istina.(Alex)

- Dobro ajde kaži nešto lepo u vezi sa mnom.(Henri)

- Nisi toliko užasan koliko sam mislio.(Alex)

- Ma bravo probio si moja očekivanja.(Henri)

- Mogu još nešto da ti probijem HaHaHa(Alex)

- Stari dobri Alex(Henri)

Nakom 30 minuta u ostavi, otvaraju se vrata, ovo je poslednje zbogom kaže henri i zagrli alexa koji uzvraća i kaže: I"pak nisi toliko loš koliko sam mislio, hocu da znaš da ti ništa ne zameram i da sam uvek bio malo ljubomoran na tvoj lagodan život." A Henri mu uzvraća: " i ja sam bio ljubimoran na tvoj slobodan život sve bih dao da budem slobodan kao ti". Ali na njihovu sreću vrata je otvorio član njihove službe i obavestio ih o tome kako se radilo o lažnoj uzbuni. Alex i Henri posramljeni zbog izgovorenih reči su ćutali sve vreme na putu do palate u kojoj su smešteni.

Alex je osećao sram što je priznao Henriju nešto čega sam nije bio svestan, još više ga je mučilo to što mu se digao kurac dom je bio pribijen uz henrijevo jebozovno telo.

Nikada do sada mu se to nije desilo, nikada nije muškarce gledao na taj način. Dogadjalo se da u svlačionici baci pogled ma svog golog saigrača ali to je bila samo usputna stvar. Do duse priznaje da je nekoliko puta zamisljao kako to princ izgleda bez odeće, ali nije sevi do pvog trenutka nije mogao da prizna da mu se diže kurac na princa.

Pored svog ovog razmisljanja Alex je ogladneo pogleda na sat i vidi da je 2 ujutru. Ali gostinjska kuhinja je otvorena tokom cele noći. Ulazi u kuhinju i u zamrzivaču traži svoj omiljeni sladoled, čučnuo je da pregleda i donje police i u tom trenutku je samo cuo vrlo poznati akcenat. 

-Kako dobro bulja ( Henri)

- Jao samo si mi još ti trebao, šta tražiš ovde (Alex)

- Ne mogu da spavam a čuo sam neko lupanje da dolazi odavde pa sam dosao da vidim sta se dešava (Henri)

Alex se podiže i iz zamrzivača izvlači kutiju sladoleda, i kako se okrenuo tako mu pogled odmah zapalo za oko henrijeva odevna u kombinacija u kojoj ga do sad nije video.

Šorc za spavanje koji otkriva glatke mišićave noge mladog princa, šorc spušten dovoljno da pokaže prinčeve stidne dlake, koje nazalost on uredno uklanja, tako da je pogled ostao jedino na korenu kurca koji se nazire ali i glaviću koji se jasno ocrtava na šorcu, naravno obojica bez majica i zanemarimo njihive različite tenove njihiva tela su veoma slična, Henri je kao i Aleks, izvajan kao bog sa olimpa.

Aleks je nosio bele bokserice koje su ocrtavale bukvalno svaku venu na njegovom kurcu. Obojica su imali prelep prizor, što je dovelo do toga da se dva najpozeljnija kurca na svetu probude. 

- O vaš kraljevski kurac se ipak diže(Alex)

- A koliko vidim Alex ni ti nisi bolji (Henri)

- Ne meni se nije digao, ovakav je kad je spušten ( Alex)

- Ma daa (Henri)

- Šalim se, gledao sam pornić u sobi pa mi je ostao tako. (Alex)

- I nisi se setio da pozoveš ( Henri)

- Pa ajde dodji, ja još nisam završio kao što vidiš ( Alex)

Ulaze u Alexovu sobu i dogovor je da se u isto vreme skinu, i tako u isto. Trenutku oni spuštaju jedininkomad tkanine koji je prekrivao njihive kite. Aleksov kurac je bio potpuno dignut bio je prošaran venama, oko 18cm , obrezan, kao šlag na torti ogroman tamno ružičast glavić sa kapljicom presemene tečnosti na vrhu.

Jaja uredno obrijana i jedva staju izmedju njegivih nogu.

Henrijev kurac je bio za nijansu veći ali i malo tanji dok su mu jaja bila tvrda i takodje uredno obrijana. U sobi je zavladala tišina ali obojica nisu mogli da sklone pogled sa kurčeva. Krenuli su lagano da drkaju na pornić koji je bio uključen ma tv, ali uopšte nisu gledali u tv, sve vreme bogledi su išlji ka njihovim kitama. Tišinu je zaustavio Alex.

-Brate stvarno ti je dobar kurac

- O jel ja to čujem kompliment od tebe(Henri)

 -mogao bi da uzvratiš(Alex)

- valjda je moj pogled dovoljan hahaha(Henri)

- upravu si, nisi skinuo pogled sa moje kite od kad sam se skinuo.(Alex)

- ti si prvi počeo da buljiš u moju kitu.(Henri)

-Razumi me, retko se vidja kurac kraljevske porodice.(Alex)

- Priznajem.(Henri)

-uhh ja sam blizu, aaaah svrsavam aaaah .(Alex)

- kako dobro svrsavas, gde ti stane toliko sperme.(Henri)

-Alex je isprskao ceo indijski tepih star sigurno nekoliko hiljada godina.(Alex)

- Henri je uskoro isto krenuo da prska ali je, odabrao da isprska vrelom spermom svoj stomak, umočio je prst u spermu i ponudio aleksa da probao malo kraljevskog mleka. Na zaprepašćenje Alex liznu prinčev prst i kaze.

-Ova prilika se ne ispušta(Alex)

-Hahahahah šalio sam se pederu.(Henri)

- kaže mi lik koji je do pre 5 minuta drkao na moje svrsavanje.(Alex)

-Jebi se.(Henri)

KRAJ PRVOG DELA

AKO VAM SE SVIDELO VOLEO BIH DA KOMENTARIŠETE I DA DAJETE SUGESTIJE STA BI VOLELI DA VIDITE U DRUGOM DELU. PRVI DEO NIJE TOLIKO PUN SEX SCENA ZBOG DUGACKOG UVODA ALI NARESNI DELOVI CE BITI PREPUNI SEKSA

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Hvala nino20, iskreno bio sam ubedjen da je puno slovnih grešaka zato što je u brzini pisano, nisam stigao ni da proverim, ali sledeci deo ce biti duplo bolji i ludji

Korisnik

Drugačije i samim tim zanimljivo. I pismeno.

Korisnik

Dobra priča, gledao sam film i baš mi je u filmu falilo malo vise ovakvih scena