Neočekivano - I Deo

Pričali smo o prisustvu treće osobe u našem druženju.

Pristao sam na damu sa kojom bi ona uživala a sa kojom ja ne bih imao kontakta. Nije bila baš srećna tom idejom. Pitala je - kako bi se osećao da mene drugi jebe?? Ako bi ti u tome uživala u mom prisustvu - veoma sam zainteresovan, ali da znaš.. moraš se opustiti i prepustiti maksimalno... a to neće imati uticaja na moje mišljenje i osećanja o tebi... Neću pomisliti ništa loše, ništa plitko i glupo, odnos koji ti i ja imamo ne može narušiti nijedna ni treća ni četvrta osoba..

Shvatila je da sam ozbiljan i da naš odnos, taj koji smo nas dvoje i izgradili, samo nas dvoje i možemo srušiti. Ostali su tu kao oblaci. Ima dana kad su tu, ima dana kad je vedro, bez oblaka...

Tokom jednog maratonskog sexa u iznajmljenom stanu, krenula je da mi sisa prst dok sam ja otpozadi u njoj, držeći je dlanom za bradu. Moj kurac je poskočio u njoj, što je dalo nemušti pristanak da nastavi i da me to loži. Krenula je sa ozbiljnom simulacijom orala na mom palcu, a ja sam bio nekako sve bliže svršavanju. "Da li možeš zamisliti drugi kurac ispred tebe, sad tako da njega pušiš" - pitao sam je. "Nikako" - odgovorila je. "Ne želim nikoga osim tebe". "Mene ćeš imati stalno, to bi bilo osveženje rekao sam", a ona je na to ponovo usisala moj prst u svoje pune usne time me dovodeći do orgazma i prskanja u kondom koji sam morao nositi sa njom jer nije bilo šanse da primenimo "coitus interuptus" blagovremeno. Nekako istovremeno, i njena malecka je krenula da se grči i time mi stavlja do znanja da je orgazam bio bezmalo istovremen, dok je i dalje pažljivo "pušila" moj prst u usnama.. Nismo nastavili na tu temu nakon seksa.

Sledeći put.. Sledeći susret.. Butt plug u njenoj guzi, pošto smo ustanovili da obožava anal ako se lepo opusti i pripremi, a ja u maleckoj.. Tesno.. Guranje.. Njoj - ludilo i dvostruko uživanje. Orgazam za orgazmom je protresaju.. Nekad ume da odlaže do ludila, jer ne želi da svrši.. a nekad samo blagi uzdah na njenim usnama "Svršiću ti" i grč koji prožima njeno telo.. Između dva orgazma, u trenutku kad me zajašila i namestila moju kitu na ulaz u ribicu i lagano skliznula nih njega, sagnula se da me poljubi.. "Zamisli sad još par ruku na tvojim bokovima a da je na guzu naslonjen drugi glavić umesto te igračkice koju imaš. Pa da se nas dvojica poguramo u tebi.." - blago sam prošaputao. Naslonila je svoje pune usne na moje i krenula divlje da meša.. Držao sam je čvsto za bokove blago joj šireći guzove, da ima mesta da taj "drugi" uđe.. Protresao je novi orgazam... Nismo nastavili na tu temu...

Stan na dan, sunčano i toplo napolju, spuštene roletne i uključena klima unutra. Oboje goli, vreli, mokri.. U zanosu strasti ja ležem na leđa, ona se namešta na sve četiri pored mene i kreće da mi usnama obrađuje kurac. Ja lagano prstima dopirem do njene malecke, kliznem u njenu vrelinu i naslonim palac na klitoris. Stresla se i u tome pružila ruku i negde iz posteljine dohvatila vibrator i dodala mi.. Shvatio sam ulogu i posvetio se tome. Vrh vibratora sam naslonio na njene usmine i simulirao ulazak istom brzinom i intenzitetom kojim je ona moj kurac uvlačila u svoje usne. Mic po mic, lagano, pa ga uzme celog u usta, pa mi stiska jaja.. A vibrator u njenoj pičkic kreće da drhti.. Prema njenim uzdasima sam birao režim rada i vibracije.. Kada je glasno uzdahnula ispuštajući moj kurac iz usana, znao sam da je to pravi režim koji joj prija.. Tačno zna šta joj se najviše sviđa kod te igračke.. Uvlačio sam ga lagano trudeći se da po drhtajima njenih leđa provalim ritam koji joj prija.. "Šta misliš, sad ovako.. meni pušiš a drugi tip te otpozadi lagano navlači na kitu".. nisam odoleo da ne pomenem to. "Mogao bi to da podneseš?" pitala me upitno me gledajući. "Pa on bi svakako bio tu kao i ovaj vibrator, da pomogne i pojača uživanje, a ne da me zameni" odgovorio sam joj.. Ponovo je ispustila moj kurac iz usana i pogledala me. "I ne bi ti smetalo da me on jebe pored tebe?" "Ne da te jebe pored mene, već sa mnom. Ne bih ja to posmatrao, već učestvovao". "Ti misliš da ja ne uživam sa tobom i da treba neko drugi da to radi umesto tebe?" "Siguran sam da uživaš, ali sam želeo da to uživanje podignemo na jedan viši nivo, da probamo da ti bude još lepše. A time je i meni lepše, znaš da uživam u tvom uživanju..." Spustila je usne na moj glavić sisajući ga a onda me zajahala, ali tako da je pridržavala vibrator jednom rukom dok je moj kurac ušao pored njega u pičkicu.. Lagano se navlačila, a kad je osetila da smo obojica u njoj krenula da divlje meša... Naravno da sam jedva uspeo da je pomerim sa kurca kad je njen orgazam i stisak pičkice "okinuo" moje svršavanje.. Svud po njoj, po meni.. sperma na sve strane.. "Nisi normalna, očiju mi" rekoh joj. "Pa ti ne bi znao šta te snašlo, prskao bi sve vreme kad bi imali još jednog u druženju" odgovorila mi je.. E tu se razgovor nastavio..

"Pa kako ti misliš da nađeš nekog diskretnog.. Odakle ti ideja.. Ko bi to mogao biti.. Znaš li koliko ljudi poznajemo i ti i ja.. Kako da znamo da on ne zna nekog od naših.. Šta ako mi se ne svidi.. Šta ako mi se baš svidi.. Da li će mu biti dovoljno tvrd.. Da li će tvoj biti dovoljno tvrd.. Kondom je obavezan.." samo su prštale rečenice iz njenih usta... Potrudio sam se da odgovorim na svaku..

"Potražiću već negde tipa, na oglasima, da nije iz BGa, da je mlađi makar desetak godina, to bi trebalo da znači da smo iz različitih ekipa, mora biti zdrav, potvrda obavezna, makar ja plaćao kondom obavezan. I da mu je veći od mog, to je moj uslov.. Kako pored tebe tako vrele da mu ne bude tvrd, onda bolje da ga oseče i baci.. A ja.. evo diže mi se i sad na ideju.. A da li ću prskati.. Pa makar ne mogao da ga pipnem od bolova.. moraće da me služi ili ću ja da ga osečem i bacim" odgovarao sam joj..

Ležala je na mom ramenu.. "Znaš i sam da je to skoro nemoguće sve tako.. "

"Znam. Nemoguće je bilo da ćemo se ti i ja ikada sresti, a vidi sad".. Odgovorio sam joj..

Onaj sjaj u očima me uplašio, video sam odsjaj vatre koja postoji u njoj i kojoj sm dodao malo vazduha i goriva.. da vidimo da li će se rasplamsati...

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Odlična priča, nastavak što prije!

Korisnik

Vrhunska priča