Neko drugo vrijeme

2004 godina  je bilo vrijeme kada su u mom kraju (srednja Bosna), internet i satelitsku imali rijetki. Rijec "gay" je bila nepoznat pojam, a pederi su bili "neki perverznjaci" u Berlinu i slicnim gradovima. Ziveci u takvom okruzenju i sam sam kao sedamnaestogodisnjak negirao vlastite porive i osjecaje. Misleci da je to nesto prolazno i da sam medu rijetkima na svijetu. Medutim sto sam vise bjezao od sebe, sve vise sam imao osjecaj da svi oko mene vide ono sto ja jesam zapravo. Zato je odlazak na selo preko ljeta kod familije uvijek bio pracen osjecajem rasterecenja. Selo u tom vremenu zbog svoje izoliranosti i bliskosti medu komsijama je bilo manje osudujuca sredina. Iako, ni tamo nisam imao muskih prijatelja i vrijeme sam uglavnom provodio sa familijom. I tako u tim danima dangubljenja oni me odluce zaposliti da zaradim prvu dnevnicu. Prijedlog da idem vezati balvane u sumu za nekog privatnika je bio razocaravajuci, isto onoliko koliko je bio ocaravajuci kada sam cuo da trebamo ici samo ja i Halil.

Halil je bio momak od 22 godine. Visok plave kose, osisan na keca, zelenih ociju, par bubuljica na obrazima, preplanule boje koze. Vitke grade, isklesanih misica na rukama prozetih venama. Prethodno se nismo kretali u istim krugovima, ali kad smo bili u kontaktu uvijek je bio dobar prema meni.

Zato pomisao da cu provesti cijeli dan s njim, da cu imati priliku vidjeti ga mozda i bez majice, natjerala me da pristanem.

Kao sto sam i mislio Halil je bio opusten, neopterecen lik, sa dobrim strpljenjem za mene koji sam u poslu bio poprilicno smotan. Komunikacija se svodila uglavnom  na tehnicke stvari u poslu, sta i kako dalje. Negdje na polovini dana sam primjetio da ga uzima umor i zasicenje. Na jednom cuh "Uh jebote",

dosao sam do traktora kod kojeg je bio, kad iznad lijeve gume na donjem dijelu prikolice dvije slicice zenskih sa obilnim grudima i velikim bradavicama. Bili su to slicice koje su dolazile u zvakama u devedesetim. 

Zbunjeno sam se osmjehnuo I okrenuo se poslu dalje. 

"Jbg meni se odmah digo", rece i izvuce ogromni kurac, pokazujuci ga. Zbunjen od uzbudenja, vidjevsi prvi puta nadignut kurac a da nije moj, stojao sam i sutio.  

"Moram sad izdrkat" rece kao da je u neprilici gdje i kako.  Na to mu ja predlozi da drka na slike. 

"Hajde stani i cuvaj strazu" - iako je to bio sumski put kojim vec satima nije prosao niko, stao sam okrenuvsi mu leđa. Nakon nekoliko minuta stade i rece: " ne mogu ovako na suho, bil' mogo  tebi tamo da ga stavim malo u usta.  Zbunjen, sa u isto vrijeme pomjesanim osjecajima straha, srama i uzbudenosti, samo sam promrljao, " mislis tamo", pokazujuci na grmlje preko puta.

"Da" i uputi se u grmlje, krenuo sam za njim, a dok sam isao osjetio sam kako mi se tresu ramena. Kada sam usao, on je vec stojao okrenut meni lagano vucuci kurac objema rukama. Gledao me je s iscekivanjem u ocima da ga sto prije stavim u usta . I tako sam i uradio, kleknuo sam i po prvi puta u ustima sam imao kurac.  Bio je glatak, krut, obrezan. Nosom sam dodirivao njegove stidne dlacice. Iako mi je bio prvi, vrlo brzo sam ga poceo dudlati kao prava kujica. Gurao sam ga do kraja, sisao dlakava jaja.  Najednom Halil svuce crnu potkosulju u kojoj je bio cijeli dan, svuce i trenerku, gace, carape i patike, bio je popuno go. Njegova bljedunjava prsa u kontrastu sa preplanulim ramenima, kao i bledunjava guza i gornji dio nogu, jos su me vise napalili. Poceo sam da ga jos pohotnije dudlam, uporedo hvatajuci ga za guzu i butine. Odjednom cuh " Hoces da ti ga stavim?"

Preplavljen uzbudenjem samo sam rekao " da". Rekao mi je da se svucem, sto sam i uradio, par puta me je tresno po guzici, a onda poceo da mi zabada prste u istu. To mi nije bas bilo ugodno, pa sam uzmakao, uzeo me je za struk, priblizio sebi, i naciljao kurac. Prvi pokusaj proboja je bio bolan, i prije nego je pokusao drugi put  vec sam se poceo tresti. Tada je svojim maznim radnickim rukama presao preko mojih grudi i stomaka. " smiri se, lagano cemo" . U tom trenutku za sta god da me je pitao, to bih mu dao.  Iz treceg puta je usao, prvo polako, a zatim sve jace, udarajuci jajima od moje guzove. Poceo je da me nabija, za to vrijeme ja sam stenjao kao najveca kurvica. Najednom zacuh glasno disanje a onda i njegovo stenjanje. Osjetio sam vruc mlaz, a nakon sto je svrsio, jos par puta me je nabio. Na to ga je izvadio i odmah poceo da se oblaci, osjetio sam kako iz mene curi njegova sperma, i pitao ga ima li nesto da se obrisem, otisao je do traktora i dao mi neku krpu umazanu uljem. Nakon sto sam se obukao i izasao iz grmlja, Halil je vec radio svoj posao. Ja sam otisao na svoju stranu i zavrsili smo s tim danom kako smo i krenuli, u poslovnoj komunikaciji. Ubrzo je proslo ljeto, ja sam se vratio kuci, Halil je u meduvremenu otisao raditi u Sloveniju, i od toga dana nikad se vise nismo vidjeli.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

super

Korisnik

Ooooo daaaa tako to uvijek počne Wink Devil