Sexy fizikalac

Bas na ovom sajtu, kad sam najmanje očekivao da će se javiti neko iz mog mesta, dobijem poruku od muškarca malo stariji od mene, visok snažan, lepa kita, i opustim se u dopisivanje koje je brzo dovelo do dogovora za susret.

Dogovaramo se na raskrnici ulice u kojoj zivim , on me ceka tamo i uopste ne bezi nego se nasmeje i krene ka meni. Snažno mi stiska ruku i krene u pricu kao da se znamo 100god. Usput ga odmeravam i prljavo odelo, velike cipele, čine ga još jačim i snažnijim.

Skida jaknu i cipele sa sebe i pita gde je WC, želi pod tuš, ali ja mu ne dozvoljavam već ga uvodim u sobu gde je samo krevet i nema izbora nego da legne ili sede, a ja krenem da ga skidam, a u sobi se širi miris njegovih nošenih carapa , znoja, a on s obzirom da je umoran odmah je legao spustio noge i prepustio mi se da ga skidam.

Čekala ga je kafa po dogovoru , koju je pijuckao i uzvikivao mmm i tooo dok sam ga ja lizao i masirao mu sve od stopala do vrata. Bio je go, i mirisao je kao pravo muško kad dodje s posla, puta, teretane i slično. Kitu sam ostavio za kraj, iako se odavno digla, lizao sam mu prvo čmar, pa jaja, pa naizmenično, dok me nije uhvatio za glavu i nabio mi ga snazno u grlo. Uopšte se nisam opirao već sam stavio ruke na njegova ledja i spustao prema butinama i mumlao i sam i stenjao da bi mu uzitak bio veci. Posle me odgurnuo, i setio se nasih prepiski, osamario me i pljunuo po sred face.

-Jel ti se svidjam kurvo? Pitao je, ali mi nije dao da odg. Mumlao sam, a on je nastavio da me napusava i govorio je: 

-Naravno da ti se svidja, vidi kakva si kurva, i onda je izvadio i nabio ga 3 ili 4 puta do kraja i vadio i zabio ga je zadnji put i jako zastenjao i svršio mi direkt u grlo. Ja sam ga obuhvatio rukama oko njegove zadnjice i nisam dao da izvadi, a on je uzeo kitu i tresao,  popustio sam ruke a on je otresao kitu a ja sam svaku kap polizao. 

Legao je preko celog kreveta , rasirio noge, i rekao:

-Au jbt , au jbt... posle je ustao i otisao u wc, zatvorio se, kad je izasao istusiran, nastavio je pricu kao kad smo se sreli pre ulaska u kucu , i nije zaklapao i bio je jako raspolozen i veseo. Nudio sam ga da popije ili pojede nesto a on je govorio  kako mora ici, da nece nista, i nastavljao priču, i uvek ponavljao kako zuri , a nikako da ode. Posle je ipak otišao ali sa osmehom na licu, a druzenje se nastavilo.

Kategorija:
Gay erotske priče