Sa iskusnim – Prvi dio

Nakon zabavljanja sa momkom iz prethodne priče primjetio sam da je vremenom počeo zahlađivati i naši odnosi su prorijedili kao i viđanje. Našao je djevojku i jednostavno smo završili svaku komunikaciju. Ja sam uživao u životu. Izlazio u grad, išao na zabave ali ni sa kim nisam imao nikakve seksualne odnose nit me u tom momentu iko zanimao za takvo nešto. Jednostavno ohladio sam od svega, a možda mi je u podsvijesti bila i činjenica kako je sve ružno završilo sa vezom i da sam izgubio i momka i najboljeg druga.

Tada je bila 2011. godina kada sam uz popodnevnoj kafi u jednom manjem kafiću odmarao bez glasne muzike uz opuštenu priču sa jednim drugom i sa konobarom. U kafiću je sjedio još jedan čovjek koji je imao oko 40 godina, proćelav jakih ruku i sa blago većim stomakom. Otrpilike je bio visok oko 184 cm i oko 100 kg. Povremeno bi se uključio u priču sa nama. Nakon kafe naručili smo po pivo pa još jedno i tako tura za turom i prošlo je par sati kako sjedimo. Konobar nam donosi još dva piva, a već osjećam kako me je uhvatilo i govorim konobaru kako mi je dosta, da mi ne otvara i kažem drugu ja ne mogu više. Drug mi kaže da nije piće zvao on, a konobar nam objašnjava da nam je piće zvao čovjek koji sjedi sam za stolom. Obratio sam mu se:

Ja: Druže ne možemo više, puno smo popili. Biće nam previše.
On: Ma opustite se i uživajte. Jel negdje žurite? Još po jednu neće vam biti ništa.

Nakon kraćeg ubjeđivanja, prihvatili smo piće i popili još po jednu nakon čega smo se zahvalili i razišli se.
Sutradan smo se drug i ja dogovorili da se oko 17:00 nađemo ponovo u istom kafiću i kada sam došao druga nije bilo, kasnio je. Čovjek od juče je sjedio za istim stolom i pozdravio me. Prišao sam i pružio mu ruku:

On: Viktor (ime je lažno)
Ja: (predstavim mu se)
Viktor: Šta ima? kako si? – i prijateljski se smješkao
Ja: Evo sad izašao iz kuće pa došao malo do grada. Kod vas?
Viktor: I ja sam nešto radio pa navratio malo da se osvježim. Nemoj me persirati molim te. Izvoli sjesti.
Ja: Ma neka sješću za drugi sto, treba mi i kolega doći.
Viktor: Pa ima mjesta i za njega. Osim ako imate svoje nešto pričati.
Ja: Ma nemamo ništa. – rekao sam i sjeo preko puta njega
Konobar: Izvoli.
Ja: Ne znam šta bih pio.
Viktor: Daj nam dva hladna piva.
Ja: Nisam baš siguran. Sinoć sam popio malo više.
Viktor: Klin se klinom izbija a i subota je. Uživaj dok si mlad. – rekao je i namignuo
Ja: Ma daj nam dva piva.

Počeli smo zatim neku neobaveznu priču. Kolega se nije pojavljivao pa sam ga nazvao telefonom i izvinuo mi se jer je trebao pomoći nešto ocu pa da nije čak ni siguran da će moći doći. Rekao sam to Viktoru i on se nasmijao i rekao sad bi i ti i ja sjedili sami ovako pravimo jedan drugom društvo. Prošlo je par sati i već smo bili na četvrtom pivu. Pričali smo viceve, smijali se i atmosfera je baš bila opuštena. Jednostavno sam uživao u društvu Viktora, jer je bio opušten, a to bude tako inače nama mlađima kad sjedimo sa nekim zrelijim ljudima. Zatim smo vremenom odmjeravali cure koje prolaze pored kafića i komentarisali kako su se utegle za izlazak za vikend.

Viktor: Imaš li ti curu?
Ja: Imao sam pa sam raskinuo i trenutno sam slobodan.
Viktor: Ma biće cura samo polako. Mlad si. Ne trebaš žuriti. Uživaj u životu dok možeš.
Ja: A ti? Imaš li curu? Da li si oženjen?
Viktor: Imao sam vjerenicu ali me pred svadbu prevarila i poslije se nisam ni sa jednom vezao na duže staze. Imam trenutno neku šemu sa jednom curom ali to je više kao seks varijanta.
Ja: Pa i to je super. Veza bez obaveza. – rekao sam i nasmijao se
Viktor: Vjeruj mi to je bolje nego kad se sa nekim vežeš.

Bilo je već oko 23:00 h i moji su me zvali. Primjetili su mi po glasu da sam malo popio i ljutili su se jer sam i noć prije toga došao pripit. Malo smo se posvađali i rekao sam im da ću prenoćiti kod druga. Moji su ga znali vrlo dobro i znali su da dolazi iz fine porodice i da on nije problematičan pa su samo odgovorili pričaćemo sutra, sad radi šta hoćeš. Viktor je primjetio da sam se uzrujao i pitao da li je sve uredu. Ispričao sam mu o čemu se radi. On je rekao ma biće sve ok ne sikiraj se. Takvi su starci. Nazvao sam ponovo druga i rekao mi je da je odvezao sa ocem nešto na selo i da će tamo prenoćiti te da se tek sutra oko 12 vraća kući i da ujutru ima obaviti još nešto sa ocem na selu.

Ja: Joj sad moram kući i ima odmah sa vrata da me moji iznapadaju.
Viktor: Imaš li kod nekog drugog da prenoćiš?
Ja: Ma nemam
Viktor: Ja živim ovde blizu saam. Možeš slobodno prenoćiti kod mene i ujutru doručkujemo, popijemo kafu i onda možeš kući.
Ja: (malo sam ga čudno pogledao jer mi je predložio da noćim kod njega a znamo se tek dva dana pa sam malo oklijevao i rekao) Ma nema veze iću kući.
Viktor: Bolje ti je pusti matorce da malo ohlade. A i sa druge strane upropastićeš sam sebi veče a tako smo se smijali i zezali. – rekao je i slegao ramenima
Ja: (zbog stvarno fine atmosfere koju je spomenuo i zbog alkohola osjećao sam da je ispravna odluka da ga poslušam) Ma upravu si. Osim ako ti neću smetati.
Viktor: Naprotiv. Živim saam i rijetko kad se sa nekim ovako opustim i zaboravim na probleme. Pa nisi ti mene pitao da prenoćiš kod mene već ja tebe. – smijao se i pružio mi ruku da mu nabacim pet.
Ja: I to si upravu. – smijao sam se i ja i nabacio mu pet.

Ispili smo pivo koje smo imali na stolu i kad već neću kući zatražio sam od konobara da nam donese po još jednu, međutim već je bilo 5 do 12 i bio je fajront. Viktor je rekao: „Ma opušteno, nema veze, nećemo gnjaviti čovjeka koji čitav dan radi. Imamo piva kod kuće“. Platili smo i krenuli do njegovog stana do kog je bilo 5 minuta hoda. Pričali smo nešto bezveze do stana i kad smo ušli otvorio nam je po pivo i sjeli smo na ugaonu u dnevnom boravku.

Ja: Hvala ti Viktore što si me ugostio, jer stvarno ne bih imao snage sad za raspravu sa svojima.
Viktor: Daj čovječe opusti se. Da nisi normalan ne bih te ni pozvao da sjedneš sa mnom za stol kamoli da te pozovem u svoj stan i da ti ponudim da prenoćiš.
Ja: (Mnogo mi je bilo drago što misli tako o meni) Drago mi je da sam prihvatio da sjednem za tvoj sto i drago mi je da smo se upoznali. Večeras mi je bilo super sa tobom u društvu.
Viktor: I meni je bilo super. Znaš, rijetko kad da tako mogu sa nekim i da se opustim uz dobro društvo. Nakon što me je vjerenica prevarila i nakon tog raskida dobro biram društvo i rijetko vjerujem kome. Nakon što dođem kući samoća me zna pojesti. I volio bih da imam ovako češće sa nekim da se ispričam.
Ja: Žao mi je zbog toga. Dobar si čovjek. Siguran sam da ćeš naći nekoga.
Viktor: (uzdahnuo je i pogledao me onako ispod obrva) mogu li ti priznati nešto što ti nisam rekao u kafiću?
Ja: Naravno
Viktor: Nakon raskida sa svojom vjerenicom sam se propio. Čak sam počeo i travu pušiti. Tako sam jednom sa jednim mlađim momkom na nekom partiju mrtav pijan morao da dijelim krevet jer smo svi bili pijani i niko nije mogao da vozi a kreveta je bilo malo za sve nas. Nakon par sati probudio sam se i on mi je pušio. Skočio sam kao oparen iz kreveta i pitao ga da li je normalan na što mi se on izvinjavao i rekao kako nije mogao da odoli. Da on voli da bude cura u toku sexa i da ga on jako privlači kao zreliji muškarac. Pošto sam bio pijan malo sam se smirio i rekao mu da nastavi. Sve to me je jako palilo i on se naguzio i rekao mi jebi molim te svoj djevojčicu. To me strasno napalilo i jebao sam ga nekih 10 – 15 minuta i svršio kao nikad do tad. Ujutru kad sam se probudio njega nije bilo a mene je grizla savjest. Nakon par dana sam ponovo poželio da mi neki mlađi momak glumi curicu i uradio sam to još sa 3 njih. Od tada sam povučen i kada vidim mlađeg momka sa nježnijom strukturom tijela i sa oblom guzom ja razmišljam način kako da pokušam da od njegove guze napravim žensku i da njega samog pretvorim u žensko.

Nakon svega što mi je ispričao ostao sam u šoku. Gledamo sam ga zabezeknut. On je to primjetio i rekao mi izvini htio sam da budem iskren i nisam više mogao da izdržim a da ti ne kažem. Da ti večeras nisam rekao mislim da ne bih imao bolju priliku i isto tako sam ti morao reći jer i da me osudiš nadam se da bi sačuvao moju tajnu.

Ja: (tad sam ga prvi put onako kao muškarca odmjerio od glave do pete) Ma ok je sve. Neću reći nikome tvoju tajnu. (moram priznati da me je malo napalilo sve to što mi je ispričao a i sa druge strane ni ja nisam imao već nikoga preko pola godine. Samo Viktor nije znao da sam ja to sve već ranije radio)
Viktor: (Prišao mi je malo bliže) Hvala. Mogu li te zagrliti.
Ja: (Prišao sam ja njemu i zagrlio ga)
Viktor: (Uzdahnuo je nekako opuštajuće te nakon 5 sekundi povukao glavu unazad i pogledao me u oči) Vidiš ti si mi se baš svidjeo i baš si nježne građe. Dlačica po tijelu skoro da i nemaš. Jako si mi se svidio od momenta kad sam te ugledao.
Ja: (iako sam bio napaljen nisam želio da mu kažem na prvu „Ej ja sam to već radio“) Viktore, ja nisam u tom fazonu. Pogrešno si me procijenio.
Viktor: Izvini još jednom. (malo se trgnuo i odmakao od mene) Opet ti kažem da nisam mogao da odolim a da ti ne kažem.
Ja: Ok je sve.
Viktor: Nego da promijenimo temu.

Tada smo se nasmijali i nazdravili smo i nastavili pričati neke druge priče i smiješne dogodovštine koje su nam se dešavale u životu. Za sve to vrijeme Viktor je pokušavao bar na neki način da me dirne rukom po ruci lli nozi. Popili smo još dva piva i već ja više nisam mogao izdržati pa sam sad ja promijenio temu.

Ja: A nisi mi ispričao kako si ovu trojicu načinio svojim curicama? – nasmijao sam se
Viktor: (malo se trgnuo na moje pitanje i upitno me pogledao) – Pa znaš ja te priče ne pričam okolo jer je to tajna koja ostaje zaključana. To se ne može ispričati. To se samo može pokazati. – sada se on nasmijao.
Ja: Pa da li im je bilo fino? Mogu li to znati?
Viktor: Itekako. Molili su me da ne prestajem. Jesi to ipak prelomio u sebi? Želiš li i ti probati bar za jednu noć svog života da budeš curica?
Ja: Samo sam bio znatiželjan.
Viktor: (uhvati me za ruku dlan u dlan i privuče malo sebi) Kao što sam ti par puta već rekao noćas, uživaj u životu dok si mlad. Budi moja curica noćas. Nećeš se pokajati obećavam ti.

----------Kao i u ranijim pričama od ovog momenta ću nastaviti da pišem u ženskom rodu--------------
Ja: Ok Viktore. Vjerujem ti. A Šta treba da radim? (drhtala sam od uzbuđenja i situacije koja slijedi)
Viktor: Treba samo da se opustiš. (Privuče me i poče me ljubiti na francuski način)

Ljubili smo se dva tri minuta i hvatao me je svuda po tijelu. Mazio me je i povremeno prošaputao slatka moja curica. Zavlačio mi je ruku pod majicu i igrao se mojim bradavicama. Već sledećeg momenta mu je ruka čvrsto stezala moj lijevi ili desni guz. Sve je to više palilo i mene i njega. Ali ipak je išao polako. Želio je da ovo što duže traje i da ne ide na brzinu. Vjerovatno misleći da mi je ovo prvi put, ali u svakom slučaju bio je itekako iskusan.

Viktor: Da li si siguran da želiš ovo?
Ja: Da
Viktor: Pazi. Sutra nema nisam htio itd.
Ja: Ne sikiraj se. Želim ovo i fino mi je.
Viktor: Ako nećemo ići do kraja onda nemoj ni da počinjemo.
Ja: Spremna sam da idemo do kraja.
Viktor: Spremna? Pa milo moje ti si već ušao u ulogu. To volim. Ajde sa mnom do WC-a da te malo sredimo.
Ja: Ok.

U glavi mi je bubnjalo. Bila sam i suviše napaljena i jedva sam čekala da nastavimo. Uveo me je u kupatilo i skinuo potpuno golog. Onda sam ušla u kadu i počeo je da mi pere guzu. Skinuo je tuš bateriju i dao mi crijevo od tuša i objasnio kako da isperem guzu a ja sam se pravila kao da to radim prvi put. Nakon toga me je obrisao i strasno počeo ljubiti.

Ja: (Pogledala sam ga zamagljenih očiju em od alkohola em od napaljenosti i pitala umiljato) Šta sad?
Viktor: Dođi ovamo. (uveo me je u spavaću sobu i iz jednog ormara izvadio samostojeće štramplice i tangice crne boje) – Obuci ovo molim te.

Soba je bila zamračena te je Viktor upalio lampu koju je na potenciometar prigušio svjetlost da tek onako malo bude svjetla i posmatrao me kako se oblačim.

Viktor: Uh kako ti dobro stoje ženske krpice. Ima do zore da te tucam slatkice jedna. -pričao je kroz uzdahe od napaljenosti i skidao sve sebe.

Kada je skinuo bokserice iskoči već potpuno tvrd i dignut kurac. Ne kurac već kurčina od 21 cm i prilično debela sa povećim glavićem. Prepala sam se da će me pocijepati i da to neću moći izdržati.

Ja. Joj Viktore koliki ti je. Ne mogu ja to…
Viktor: (priđe mi i stavi dlan na obraz) Š š š š. Sve ćemo raditi polako da se privikneš i da te ne boli. Moraće malo u početku da te boli ali poslije ćeš se navići i biće ti lijepo. Uživaćeš. Vjeruj mi. (i onda me poče ljubiti i sa obe ruke me uhvati i stisnu jako za guzu)

Tada me polako poleže na krevet i poče mi lizati i grickati čas jednu čas drugu bradavicu. Tada sam mazno počela da stenjem kao kurvica i da se uvijam pod njim. Zatim mi pomjeri uzicu tangice na stranu poliza jedan prst i poče da masira rupicu ne prestajući da se igra sa mojim bradavicama koje su se ukrutile do pucanja. Mumlao je i govorio kako imam male ženske sisiće dok ja nisam prestajala sa stenjanjem. Onda se pridigao i rekao da kleknem ispred njega i da izbacim guzu.

Viktor: Sad ga lagano drkaj i počni da ga ližeš od glavića pa do muda. Pa onda nazad.

Poslušno sam počela to raditi a iz glavića je počela da ide presemena tečnost koju sam lizala i koja me dodatno palila. Viktor je lagano masirao moju rupicu i povremeno bi ubacio palac u nju uz moje praćenje sa stenjanjem.

Viktor: Ufff takooo dušoo. Sad zini što više možeš i strpaj ga usta koliko možeš i počni da ga sišeš.

Usta su me bolila koliko sam morala da zinem da ga pušim zbog njegovog obima i jedva sam mogla trećinu da ga stavim u usta. Jako mi se sviđao tako u ustima jer je Viktor bio uredan i nije imao neprijatan ukus i miris. Povremeno bih ga izvadila iz usta i prešla na jaja pa sisala čas lijevo čas desno jaje.

Viktor: Aaaaajjj srećise šta mi radiš. Rekao sam ti da se nećeš pokajati. Vidi koliko uživaš da se igraš sa njim.
Ja: (gledala sam ga u oči i pokušavala što više da ga stavim u usta, a zatim bih ga izvadila) Ti si muškarčina a ja izgledam kao curica pored tebe i meni ništa drugo ne preostaje osim da se opustim i uživam i da ti se predam i budem poslušna.
Viktor: Tako je milo moje. Dođi ovamo.(kao pero me je podigao i okrenuo u 69 pozu gdje sam ja klečala a on je bio ispod mene. Počeo je da mi liže guzu. Kako sam samo tad uživala i tiho stenjala) Moram da ti ovlažim pičkicu da ga lakše primiš.

Bili smo tako par minuta u toj pozi i za vrijeme dok sam se davila u njegovom kurcu on je pored lizanja počeo da gura kažiprst, pa zatim i srednji prst i sa dva prsta mi je razrađivao rupicu. Onda je ustao i iz ladice iz natkaza izvadio lubrikant i dobro mi podmaza guzu i svoj kurac. Uzeo je jastuk i stavio ga negdje na sred kreveta.

Viktor: Lezi stomakom preko jastuka kako bi ti se izbacila guza da lakše mogu prići. Pokušaću što laganije da uđem da te ne boli. Ako te bude puno bolilo gurni glavu u jastuk da nas ne čuju komšije.
Ja: Ok. (prošaputala sam a nije mi bilo svejedno. Bila me je trema da me ne povrijedi ali sam mu nekako vjerovala jer se vidjelo da je itekako iskusan)

Naslonio je glavić i polako gurao u rupicu i vadio ga nazad. Ja sam tiho stenjala i samo je malo bolilo. Onda je polako gurnuo čitav glavić i bol se pojačavala. Počela sam glasnije da stenjem a Viktor me je ohrabrivao: „Š š š š. Samo ostani tako opuštena mila. Super ti ide. Dobro ga primaš“. Nastavio je i u jednom momentu ga je gurnuo više od pola i umirio se. Ja sam vrisnula tada od bola i počela da grizem jastuk i da cvilim koliko me je zabolilo. Viktor me je mazio po leđima i govorio primila si ga pola malena. Sad ostaje da se privikneš i sve će biti uredu. Viktor je polako nastavio da se kreće a ja sam i dalje cvilila, mada je bol polako počela da tupi i meni je sve više bilo ugodno. Osjećala sam se ispunjeno i nakon 5 minuta privikavanja konačno sam počela uživati.

Viktor: Tako je curice. Jesam ti rekao da će ti biti fino. Pičkica ti se fino opustila i primaš ga kao prava curica.
Ja: Joooj Viktoreee. Ahhh. Šta mi radiš. Mmmmm… Kako mi je fino. Jebi svoju djevojčicu Viktore.

To ga je dodatno napalilo pa je postao malo grublji ali mi nije smetalo. Onda me je prebacio u misionarsku pozu i nastavio tako da me jebe. Praktično me je zakivao za krevet a ja sam jecala od užitka i ljubila se sa njim. Kako je bio skroz naget prema meni tako me je dodirivao stomak po kurcu za vrijeme nabijanja i ja sam tad počela vriskati i svršavati kao luda. Viktor je nastavio da me jebe kao da se ništa nije desilo a ja sam se tresla pod njim. „Tako je pičkice moja malena. Svršavaj na mom kurcu.“ Nakon par minuta je počeo da stenje glasnije i napunio mi guzu. Koliko je samo sperme bilo.

Viktor: Nisam mogao da izdržim koliko si uska i dobra pičkice malena. Uh kako ti je dobra guza. (jedva je dolazio do daha)

Kada ga je izvadio iz guze osjećala sam veliku prazninu u guzi. Otišla sam do toaleta i pod tušem očistila guzu od sperme. Nakon toga sam izašla iz kade i okrenula guzu ka ogledalu i raširila je rukama i nisam mogla da vjerujem koliko me je Viktor raširio. Ušao je u kupatilo za mnom uhvatio me za struk.

Viktor: Kako ti je bilo malena? (osmjehivao se jer je vidio kako gledam kolika mi je rupica)
Ja: Bilo mi je prelijepo. Ti baš znaš kako treba jebati. (nasmijala sam se)
Viktor: Da li bi mogla još jednu rundu da izdržiš.
Ja: Volila bi malo da se odmorim.
Viktor. Važi. Ali samo uz obećanje da će mo ponoviti.
Ja: Obećavam ti.

Nastavak priče slijedi….

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče