Vikend sa Gospodaricom i tetkom

 Moja Gospodarica ima tetku koja živi u inozemtvu ali ima i kuču ovdje kod nas u blizini, 20 ak kilometara od nas. Inače, tetka je jednim dijelom zaslužna što sam ja rob svojoj supruzi Gospodarici. Ona je Gospodarici predložila da izabere mene za svog tada muža, ustvari budućeg roba. Ja to nisam znao, naravno... Ove godine kad je dolazila tetka je najviše vremena provela kod nas i u svojoj kuči. Jedan vikend je tražila da Gospodarica mene dovede kod nje i da me ostavi preko vikenda, da joj služim. Naravno, Gospodarica je to prihvatila bez imalo razmišljanja, jer je znala da sam dresiran i da ču slušati tetku bez pogovora. 

Tako smo jedan vikend, Gospodarica, njena rodžaka kojoj je gospodarica tetka i njoj tetka, sjeli u auto i zaputili se tetki. Gospodarica je naredila da se lijepo spakujem i uzmem stvari koje su mi potrebne (uniformu sexy sluškinje, štrample, haltere, gaćice, naravno ženske, čipka i rajf, štikle koje sam nedavno dobio). 

Sve sam spakovao u ruksak i krenuli smo tetki. Ubrzo smo stigli na odredište. Gospodarica i gospodarica rodžaka su odmah izišle iz auta dok sam ja parkirao. Ja, sam za njima iznio njihove torbice i Gospodaricin ruksak u kojem su bile moje stvari za vikend. Dok sam ja ušao u kuču, one su se več udobno smjestile. Čim sam ušao, prišao sam Gospodarici tetki i poljubio ruku u znak poštovanja, to mi je bila več rutina. 


Bilo mi je zabranjeno da pred njima sjedim, pa sam stao sa strane, čekajući dalje upute i naredženje. Gospodarica tetka je pitala da li će kafu, a Gospodarica mi je naredila da se odmah presvučem i da ih onda posužim. Odmah sam uzeo stvari i otišao u kupatilo da se presvučem. Za 5-6 minuta sam bio spreman služiti Gospodarice... Izišao sam pred njih, prekrstio noge i poklonio se. - Kako Vas mogu poslužiti uzvišene Gospodarice. 

-Dođi prvo na koljena da te još malo sredim... Reče gospodarica rodžaka... Uzela je karmin i namazala mi usne. - Sad nam napravi kafu!!! 

Napravio sam kafu i poslužio Gospodarice, odmakeo se i poklonio. - Izvolite uzvišene Gospodarice. Dok su one pile kafu i razgovarale, ja sam dobio naređenje da obrišem prašinu i da pomotam neki veš... Da odvojim šta je za peglanje. Dok sam to radio, Gospodarica i gospodarica rodžaka su pošle kuči. Ja sam odmah kleknuo da poljubim stopala Gospodaricama u znak pozdrava. Gospodarica rodžaka me samo pomilovala po glavi, a Gospodarica me uzela za bradu i podigla mi glavu.:-Slušaj pičkice, hoču da budeš jako, jako poslušan i ponizan!!!Nemoj da mi se tetka požali na tebe ,jer si onda gotov... Jasnooo!!! - Da gospodarice, biče kako Vi kažete.

On su otišle, a ja sam ostao sa Gospodaricom tetkom. Gospodarica tetka mi je prvo naredila da joj spremim večeru. Napravio sam piletinu sa povrćem i vrhnjem. Kad je večera bila gotova, poslužio sam tetku i pitao šta je sljedeče naredženje. - Polako, kad ja večeram, raskloničeš sve i oprati sudže, onda češ ispeglati šta je za peglanje, a nakon toga ču te nagraditi ako sve bude uredu i ako budem zadovoljna! - Da gospodarice tetka, kako vi kažete... Hvala gospodarice tetka. Kad je gospodarica tetka završila sa večerom, sve sam rasklonio i oprao sudže. Onda sam uzeo da peglam veš koji sam odvojio. Kad sam to završio, Gospodarica tetka mi je naredila da uzmem kremu i da joj masiram noge i stopala. Odmah sam uzeo kremu koju mi je dala i spustio se na koljena. Počeo sam od prstiju prema gore, nanoseći kremu i masirajući svaki milimetar. Gospodarica tetka je naredila da joj donesem cigarete. Kad sam donio cigarete, pripalio sam Gospodarici tetki i vratio se masiranju njenih nogu. Svaki put mi je dimila u lice, a to me izludživalo, još mi je naredila da otvorim usta da mi pepeo potresa u usta, a ja sam morao sve da gutam. - Da li si sretan ovako dresiran i pokoran?Nemaš nikakva prava, ne odlučuješ ni o čemu, moraš da slušaš i izvršavaš naredženja, da budeš ponizan.             - Naravno Gospodarice tetka, zašto me to pitate. Znate da bi sve učinio za Vas i za Gospodaricu. Znate da sam vaš rob i vjerni sluga. Potpisao sam i ugovor da budem zvanično Gospodaricin rob, a naravno i Vaš. 

-Pa da, to znam, ali tvoja Gospodarica treba i pravog muškarca, a ti je ne možeš zadovoljiti. Tvoj mali kurac nije dostojan Gospodarice i zaključan je 24/7.Njoj treba pravi muškarac... - Da, ali... Mi smo u braku... - Hahahahaha, pa šta... Ti češ i dalje biti rob i služičeš Gospodaricu, a ona če imati jebača koji joj može pružiti užitak... Ili.... - Šta ili? Gospodarice tetka... - Pa mogao bi dobiti razvod, a onda vjerovatno Gospodarica ne bi htjela da joj budeš ni rob... - Gospodarice tetka, ne želim to... Ne razvod, želim biti rob Gospodarici... - Onda moraš prihvatiti i Gospodaricinog ljubavnika. - Šta to znači? - To znači da češ znati za njihovu vezu, a i on če znati za tebe. Povremeno češ ih služiti, jer če on nekad dolaziti. Ako to ne možeš onda ništa... - Gospodarice tetka, mogu, prihvatam sve... Svakako nemam odnose sa Gospodaricom, ali ne mogu zamisliti život bez Nje. - Bravo, Gospodarica če biti zadovoljna kad ovo čuje... Gospodarica tetka je ustala i otišla da svoje sobe. Kad se vratila oko struka je imala opasan umjetni dildo od 20ak cm. Gledao sam umjetni kako maše dok Gospodarica tetka korača. Prišla mi je i umjetni mi je bio u visini usta, jer sam klečao na koljenima. - Obzirom da si bio dobar i donio pravu odluku, nagradiču te. Hočeš nagradu? - Da Gospodarice tetka, molim Vas... - Hahahahaha, evo je, nagrada... Moli me da ti ovo stavim usta, a onda da te jebem, jer si ti jedna pičkica i fufica, jel tako? - Da gospodarice tetka... Molim Vas da mi stavite usta Vaš prekrasni dildo i da me izjebete... Molim Vas, molim Vas... - Hahahaha hahahaha.

Tako je protekao prvi dan vikenda sa Gospodaricom tetkom... Subotu i nedjelju ču vam ispričati drugi put..

ivikendakoliko sam bio kod Gospodarice tetke... 

Subotu i nedjelju ču vam ispričati drugi put... 

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

Mistress Silvia T tema dobra, ali šturo.

Korisnik

Ne moras ako ce ovako biti napisano