Moja žena - prva trojka

Kao mlada 18 godišnja devojka imala sam posebno iskustvo. Naivna i zaljubljena bila sam u stanju ispuniti želje svog bivšeg momka a također sam imala hrabrosti da me dva kurca pojebu tako mladu.

Bivši u kog sam još uvek bila zaljubljena predložio mi je da me želi poševiti sa svojim prijateljem. Bila sam pod utjecajem prve ljubavi a kao 18 godišnja cura to je lako iskoristiti. Prvo sam se samo smijala i nisam ga shvaćala ozbiljno ali moj um se pitao kako će to biti, a kao mlada, neiskusna djevojka htjela sam mu ugoditi i nekako napraviti utisak na njega. Bivši i njegov prijatelj bili su dve tri godine stariji od mene ali nisu imali iskustva u trojci. Nakon dve sedmice nazvao me, rekao da je kod prijatelja i ako hoću čekaju me da dođem i da se pozabavimo.

Nisam imala seks neko vrijeme prije ovog neobičnog poziva i ideja da me u jednom trenutku ševe s dva kurca zvučala mi je zanimljivo. Naravno da sam bila znatiželjana i pomalo naivna ("ludača") ali ipak sam sebi rekla "zašto da ne". Obukla sam minicu, kratku majicu i sandale - štikle i otišla na datu adresu. Bilo je 5 minuta hoda do mjesta i cijelim sam putem osječala malo treme i mnogo uzbuđenja.

Bio je vedar dan, poslijepodne. Pozvonila sam... Vrata su se otvorila, svijeće su bile svuda i mislim da oboje prvo nisu mogli vjerovati da sam tu i da će se to stvarno dogoditi. Atmosfera je bila lijepa, romantična. Razgovarali smo malo, prvo smo bili u kuhinji, sjedili smo za velikim stolom. Popili smo nešto žestoko i počeli razgovorom koji je imao temu sex. Počeli smo da se palimo verbalno i sve skupa je bilo nešto novo i uzbudljivo. Ja sam bila u sredini i onda me jedan od njih počeo dirati po cijelom tijelu, i ljubiti. Bio je to jako dobar osjećaj. Počeli su me svlačiti, polako, prvo moju majicu, a onda su oboje uzeli moje sise u usta, to je bio stvarno fenomenalan osjećaj. Želeli su me i to me oduševilo. Onda mi je jedan od njih dignuo minicu preko trbuha i stavio ruku na moju macu te počeo gurati prst u mene. Svidjelo mi se to, 4 ruke samo za mene. Počeli smo da savijamo tela od uzbuđenja, bilo je ludo. Otkopčala sam njihove pantalone i stavila obe kite u svoje ruke i počela drkati oba kuraca. Jako me uzbudilo jer to sam gledala na filmovima a sada ja to radim. Obojica su stenjala i kite su bile tvrde ko kamen. Glaviči su odma bili vlažni i pulsirali kao ludi. Kurčine su bile prosečne ali bile su dve i to je bilo apsolutno nešto novo.

Jedan od njih se spustio na koljena i počeo mi lizati pičkicu dok me drugi pipao po celom telu, toliko mi je klitoris bio tvrd. Nakon nekog vremena odveli su me u hodnik, ali na putu do spavaće sobe stavili su me na koljena i jedan mi je kurac bio lijevo a drugi desno. Lizala sam ih oboje malo jednog malo drugog a posle zajedno. Željela sam pušiti njihove kurčine i pička mi je skroz pulsirala od uzbuđenja i adrenalina. Opustili su se malo i počeli da mi zabijaju kite do grla što je na početku bilo neprijatno ali ubrzo mi se svidjelo.

Uhvatili su me i odneli na krevet spavače sobe. Prvo sam legla na ledja i jedan me je počeo jebati u guzicu. Polako me širio dok nije bio ceo u guzi do jaja. Ubrzavao je ritam i ja sam se potpuno opustila. Dok me je prvi jebao u guzu pušila sam drugom kitu i bas mi se svidjelo. Trajalo je neko vreme, dok se nisu uzbudili i promenili položaj. Bila sam mlada i poslušna, naivna i spremna da radim sve šta traže. Taj koji mi razširio guzu legao je na leđa i
povukao me na sebe. Stavila sam njegov kurac u sad več jako mokru pičku a drugi je došao do mene stoječki i počeo da me jebe u usta ponovo. Počela sam stvarno da uživam i uhvatila ritam. Pušenje kurca dok te drugi jebe izluđivalo me i polako sam svršila. Lizala i pušila sam mu ceo kurac i jaja a odozdo se nabijala na kurac koji mi je jebao pičku. Onda je ovaj kome sam pušila došao odostraga iza mene i stavio mi ga u guzicu. Gledala sam to u porničima ali ovo je sad bilo pravo. Ja ono 18 godišnja devojka jebem se kao prava drolja sa dva kurca istovremeno. Prvo su krenuli polako nežno da su oboje cijeli bili do jaja u meni a kada su pronašli u ritam počeli su me jebati jače i brže. Onako bez iskustva jebali su me ko žene u porno filmovima, žestoko ali svejedno senzualno. Sviđao mi se osjećaj ispunjenosti i biti između dva muškarca da osjetim temperaturu njihovih tela i ubrzano disanje. Kad su pronašli svoj ritam počela sam micati guzom. Kurac u pički je ulazio i izlazio a drugi se nabijao u moju guzu. Svršila sam jako i glasno. Trajalo je neko vreme i oni su odlučili da se okrenem. Prevrnula sam se naopačke (kaubojka sa stražnje strane) tako da je onaj koji je bio u mojo sad več užarenoj pički sada je jebao u moju guzu. Moram reći da sam stvarno bila prirodni talenat i znala sam se kretati u ritmu da mi oba kurca ne ispadnu iz mojih rupica.

U tom trenutku ja sam bila ta koja je vladala igrom i svidjelo mi se to i tada sam stvarno svršila kao mala drolja. Nije to bio najveći orgazam, ali osjećala sam se kao najveća kučka i voljela sam gledati kako dva kurca ulaze i izlaze iz mene, pogled je bio nevjerojatan, ali nije dugo trajalo :) jedan od njih mi je svršio u guzicu, a drugi koji je bio u mojoj maci izvadio je kurac i zalio mi sise i pičkicu. I to je bilo to :) Istuširala sam se, obukla i otišla kući :) nakon nekoliko dana pojebala sam se samo s drugim tipom (ne bivšim) samo da bih bivšeg učinila ljubomornom :) Da, bila sam tipična 18-godišnjakinja ali i netipična.

Kategorija:
Strejt erotske priče