Zlatni tuš u tušu oženjenog muškarca

Redovno sam pušio i praznio jaja jednom muškarcu,  imali smo sistem , čujemo se , on otvori kapiju , udjemo u mračno dvorište gde samo mesečina ocrtava figuru tog nepoznatog čoveka, on skida gaće a ja padam na kolena , uživamo i on i ja, ja ne znam ko je on, on ne zna ko sam ja , ali se dopisujemo na jednoj aplokaciji na kojoj smo se i upoznali i dogovorili sastanak, i saznam da je oženjen,  da uglavnom izadje kad mu žena zaspi. Pričali smo o tome šta nas pali , šta bi smo sve mogli raditi da smo slobodniji i u boljoj situaciji, da imamo smeštaj, vreme, slobodu... 

I tako se jedno veče dogovorimo za susret, ja očekujem sasvim običan scenario , ja ulazim u mraku mu pušim I kad ispraznim jaja idem kući.

Stavlja mi ruku na usta i govori mi ćuti i prati me. Ćutim jedva da i ne dišem,  ne poznajem raspored prostorija i u mraku ne znam ni gde idem ni kuda gazim. Izuvam se.

Ulazim u jednu prostoriju i osetim pločice pod nogama , ulazi i on i baterija na telefonu osvetljava nam toliko da vidimo da smo u kupatilu , a on šapuće skidaj se do kraja.

Skida se on, skidam se i ja, voda curi u kadu svo vreme, ulazimo, daje mi sapun da mu mažem masiram leđa, posle on meni , šampionom mi trlja kosu , tela nam se sudaraju , mazimo se , sapiramo sampon i sapun sa sebe i ja se saginjem da mu pusim , vec sam navikao da me napusava dok mi sakama drzi glavu ovog puta mi glavu odmiče i osetim topli mlaz po sebi svuda,  posle po mirisu skontam da je to mokraća. 

Kad je završio , otresao je svaku kap po sebi i dao mi kitu da je polizem. Uzivao sam. Lizanjem sam nastavio da mu pušim, gutam, lizem svuda , i dobijam od njega nikad obilnije svrsavanje.

Od uzbudjenja se nisam ni obrisao i potpunisti i obuako garderobu u kojoj sam dosao na vlaznu kozu. 

Posle toga, jos 2,3 sam mu pusio u dvorsitu , i preko dana, ali sam zbog posla promenio grad, ali smo ostali u kontaktu i razmenjivali iskistva i zelje.

Pre nekoliko meseci sam se vratio , i video ga kako sedi sa drustvom u restoranu , gde ljubi svoju zenu a jednon okom mene gleda i namiguje mi.

Počeli smo opet da se družimo i svašta radimo ali o tome u nastavku tj drugoj priči.

P.S

Za sve zainteresovane mogu dati njegov profil , pošto i on ovo čita, a on me nagovorio da napišem našu priču. 


Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Suoer prica sazeta a sve kazano, po prici se vidi da je istinita. Posalji profil tog lika

Korisnik

Istinita priča! Ne pitajte kako znam! Ufff...

Korisnik

Eto bice u drugom delu više detalja..

Korisnik

Steta sto nema vise detalja ali je takva da i mogu da poverujem u njenu istinitost