Slatke perverzije

Šetali su ulicom, držeći se za ruke. Gospodar i njegova robinja. Osjećali su požudu i odlučili da budu malo nestašni. Ona je imala fantaziju da se mazi u javnom toaletu, i rekla mu je to. A on, ozbiljan mladić ali ipak perverzan koliko i ona, prihvatio je njen prijedlog.

Bila je noć i u pozadini su se vidjeli obrisi grada. Ušli su u jedan tržni centar i zaputili se ka WC-u. Tamo ju je ljubio i dodirivao njeno tijelo, stiskao njene krupne dojke. Ona ga je ljubila u vrat, opijena strašću. Lizala mu je uši i nježno ga gricnula za ušnu resicu. Sve vrijeme držala ga je za guzu a sprijeda mu milovala erekciju. To ga je raspomamilo.

Raskopčao je svoje pantalone i spustio gaće kako bi ga mogla zadovoljiti. Radila je to sa velikim žarom, gutajući njegov ud i navlačeći mu kožicu na glavić. Ali kad se odmakla s namjerom da dođe do vazduha i opet krenula ka njegovom udu, on se izmaknuo u šali. Pošto ga isprva nije gutala dovoljno duboko, dobila je lagani šamar.

Pušila ga je dok su joj se suze slivale niz lice, razmazujući joj šminku. Obuhvatio je njena bedra, pribio je uza zid i počeo je koitus/snošaj. Bilo je dobro što je zgrada u to vrijeme bila maltene napuštena, inače bi ih neko otkrio. Stavio je prst u njenu vaginu a zatim joj dao da okusi svoje vlastite sokove. Ipak je i on probao svoju spermu kad su se ljubili u prolazu dok je padao ljetni pljusak.

"Joj, ljubavi", zaječala je od miline kad se spustio i počeo da joj liže vulvu. Radio je to tako dobro i iskusno, da je doživjela žensku ejakulaciju i poprskala ga po licu, takoreći skvirtovala je po njemu.

"Mmm", promrmljao je gospodar oblizujući se, nimalo ljut. Međutim, pošto je ona svršila prije njega zaslužila je još jedan šamar. Ne previše jak, doduše.

Te noći u javnom toaletu ljubavni par se podao svojim perverznim nagonima i porivima. Kad je bio pri kraju izvadio ga je iz nje, onanisao i prosuo sjeme po zidu i podu. Ona je piškila po pločicama. Bilo je to tako prljavo, a opet tako uzbudljivo jer su radili nešto što ne bi trebalo. Ubrzo su se obukli i pobjegli odatle.

Sjeli su na klupu u parku, gdje su nedavno vodili ljubav. Noć je odisala predivnim mirisima.

"Hoću da te gledam kako spavaš s drugom ženom", rekla je djevojka, krijući pogled. On je još uvijek bio pomalo skeptičan po tom pitanju jer je nije htio povrijediti.

"Jednog dana ćemo probati i to", pažljivo joj je obećao.

Narednih dana probali su nešto novo. Odjevena samo u tanku crvenu svilu služila mu je obroke i radila po kući, kao što je Džon Norman pisao u svojim romanima. Bila je njegova kadžira, razdjevičena robinja u providnoj tkanini. Razmišljao je i o tome da joj stavi tetovažu ili žig, njegove inicijale koji bi pokazali da je samo njegova i ničija više.

Ona mu je bila vjerna i pokorna. A on... on je nastavio s vremena na vrijeme flertovati s drugim curama. Ponekad bi sjedila kući i imala čudan osjećaj. S jedne strane ne bi joj bilo drago da je gospodar prevari, a opet ta fantazija ju je dovela do toliko jakog orgazma da je počela plakati, zbunjena svojim emocijama. Zamislila je kako on sad ima odnos s nekom drugom, i to ju je tako uzbudilo da je zavukla ruku među noge i trljala svoj klitoris, povremeno uvlačeći prste u svoju vaginu. Vrisnula je kad ju je zatekao orgazam.

Palo joj je na pamet da bi i ona mogla da prevari njega, ali još nije bila spremna na to. Razgovaraće otvoreno o svojim fantazijama i fetišima pa će vidjeti.

To mu je i saopštila. Iako je bio posesivan i isprva rekao da to ne dolazi u obzir, priznao je da ga je ta misao uzbudila. Mogli bi pronaći neki par i probati soft swing, za početak; da on uzima nju, svoju robinju dok drugi muškarac vodi ljubav sa svojom partnerkom, a oba para bi bila u istoj prostoriji.

Taj gradski lovac je zaista bio nastran koliko i njegova robinja. Jednom prilikom joj je svezao ruke trakom i tako je uzeo, onemogućivši joj da se iskobelja iz njegovog stiska. Ona se povremeno bunila ali kad bi pala noć, ponekad bi hodala pognute glave pored svog gospodina, i kad bi sreli nekog od njegovih poznanika ona bi ćutala dok joj on ne bi dao dozvolu da priča - jer tako rade dobre robinje.

Plesala je i pjevala za njega, trudeći se da ga usreći. Služila ga je. Ako bi bila dobra, izveo bi je na kolače ili sladoled. Takav je bio njezin gospodar.

Šetala je gradom oskudno obučena a njeno lice djevojčice šokiralo je prolaznike, jer je izgledala dosta mlađe. "Tako mlada a već drolja, pa još u tolikim štiklama", zlobno je prokomentarisala jedna starija žena.

Međutim, naša se junakinja nije obazirala na to. Bila je srećna sa svojim gospodarom i nije planirala ostaviti ga.

Sjeli su u podzemnu željeznicu (metro) i čekali voz, radujući se novim bludnim avanturama.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Prelepo. Kada će nastavak?

Korisnik

Odlično je sve obuhvatno , kompletna poenta da sve potiče iz glave a i ti erotski detalji odlično dočarani ..

Korisnik

Drago mi je da ti se dopala priča Smile Hvala na komentaru.

Korisnik

Predivno....posebno me raduje da neko poznaje Gorijanski svet i običaje Kajire