Vrelo ljeto

Izašli su u park. Ona u laganoj ali zanosnoj ljetnoj haljinici a on u crvenoj majici kratkih rukava koja je isticala njegove mišiće.

Potrčala je prema ljuljaškama, smijući se kao bezbrižno dijete, jer tako je liječila ranjeno dijete u sebi. Bilo mu je drago što je srećna. Sjeo je na klupu i posmatrao je kako se ljulja a zatim je ustao i zaljuljao je. Cičala je od radosti. I on je sjeo na ljuljašku pa su se jedno vrijeme takmičili ko će da poleti više u vazduh.

Kad joj je bilo dosta ljuljanja, sjela je na klupu a on pored nje. Uslijedio je strastven poljubac, onaj francuski. Kroz pantalone mu se nazirala erekcija i ona posegnu rukom da ga protrlja. U misli joj dođe onaj pomalo perverzni prizor kad su se ljubili kroz staklo, i ona pomisli kako je to bilo vrlo erotično.

Veče je mirisalo na cvijeće, na ljeto u njenoj valovitoj kosi. Ljubio ju je svuda po licu, usnama se spuštao do njenog poprsja. Uzdisala je dok je sisao njene dojke, pošto joj je razgrnuo haljinu.

„Želim te“, rekao joj je. Bili su mladi, njemu trideset a ona u svojim dvadesetima.

Uzeo ju je tu na klupi. Nije bilo nikoga u blizini i njeni vrisci nisu privukli ničiju pažnju. Ponovo je dozivala njegovo ime. Bili su divlji, nesputani i njoj dođe da zaplače od sreće. Na trenutak je pomislila kako je život lijep.

„Ti i ja živjećemo zauvijek“, prošaptala je. Zaista joj se činilo tako, te tople večeri kad su zrikavci i cvrčci pjevali u travi.

Zabijao se u nju, stenjao njeno ime i dovodio je do užitka sa svakim pokretom njihovih oznojenih tijela. Inače je bio izdržljiv i jako potentan, međutim sad se nije mogao obuzdati i isprskao ju je po stomaku i butinama. Zaneseni tom ljubavnom igrom, zaboravili su na svakodnevnicu i uživali u trenutku.

Lizala je njegov ukrućen ud, spustila se na koljena pred njim i ljubila mu noge. Obgrlila ih je, kao da ga preklinje da je poštedi. Gospodar i njegova robinja su tako isprobali seks na otvorenom i jako im se svidjelo. Dogovorili su se da će to češće praktikovati.

Počela je kiša ali njih dvoje nisu žurili. Smijali su se i plesali, ljubili se dok su se kapi slivale niz njih i bili su sasvim mokri. Skinula je svoje potpetice i dozvolila da joj trotoar mazi stopala. Kiša je sprala tragove njihove požude.

Zamolila ga je da je davi. Pažljivo je svoje snažne ruke obavio oko njenog vrata i stiskao je, pazeći da je ne povrijedi. Voljela je to, voljela je biti pokorna drolja; samo njegova potčinjena.

Osvježili su se na fontani i počeli jedno drugo prskati vodom. Bila je srećna, osjetio je to i to je bilo najvažnije. Zaboravio je na bande kriminalaca koje su mu stalno bile za petama i predao se igri sa svojom dragom. Zaboravio je čak i na druge žene, a moralo se priznati da je pomalo bio ženskaroš. Ipak, nešto u ovoj djevojci privlačilo ga je poput nijedne do tad.

Naslonila se na drvo i opet su vodili ljubav. Osjetio je kako je uska i to ga je dovodilo do ludila. Ponovo je obavio ruke oko njenog vrata i stegao je dok je svršavao duboko u njoj. Punio ju je, penis mu je ispao iz nje i sperma je curila po travi. Ona se sagela, zapravo opet je kleknula i lizala je njegovo sjeme.

Uskoro je trebalo poći kući. Kad su se vratili, spremila mu je večeru i prala mu noge, čistila mu odjeću i obuću. Znala je da će ako ne bude poslušna, dobiti po guzi. Istovremeno je znala da je on ne želi povrijediti. Imala je želju da mu udovolji. Sjetila se kako ju je sklonio s ulice i pružio joj dom i ljubav. Istina, ta ljubav je bila malo drugačija od ostalih ali njoj to nije predstavljalo problem.

Čekalo ih je još ljubavnih pustolovina, ali sad je bilo vrijeme da se spava. Legli su u krevet, milovali jedno drugo i uskoro zaspali u zagrljaju, iscrpljeni od lude noći koju su proveli u parku.

„Dragi, želim da te gledam s drugom ženom“, priznala mu je u polusnu. On je iskolačio oči, zbunjen i pomalo neprijatno iznenađen. Samo, jedan drugi organ je malo drugačije reagovao na njene riječi, a to nije bio njegov mozak.

„U redu“, odgovorio joj je i pričali su o fantazijama i prljavim ali slatkim željama. (Ponekad je fantazija dovoljna da nas uzbudi, a kako bi bilo u stvarnosti to je već drugo.) Priznala mu je i da mašta o tome da ostane trudna s njim. Ako bi joj rekao da abortira, ona bi to učinila. Ipak, najradije bi voljela da imaju dijete. Bilo je vremena za to i ne treba žuriti, složili su se oboje.

Idući dan je bio sunčan i mladi par je krenuo u šetnju. Odjednom se naoblačilo i počeo je pljusak, prolaznici su bježali u zaklon a djevojka i njen partner sakrili su se u prolazu. Tu mu je vršila felacio (oralni seks), čučeći na svojim omiljenim sandalama s visokom štiklom.

Uz urlik, mladić se ispraznio u djevojčina usta a ona je progutala njegov orgazam. Zatim su se ljubili i on je okusio svoju spermu, iako to nije planirao. Bili su zaista ludi, divlji i slobodni.

Kad je pljusak prestao, njih dvoje su izvirili iz prolaza i otrčali do kola. Upalio je motor, dodao gas i krenuli su u daleke krajeve. Po asfaltu su ostajali tragovi guma i širio se miris benzina, a kad se auto zaustavio stakla su se zamaglila dok su se ponovo seksali.

Po povratku kući ušli su u lift, zaustavili ga na najvišem spratu (u potkrovlju) i tamo ju je nabio na svoj falus, čvrsto je držeći. Djevojka je vrištala od zadovoljstva, istovremeno gledajući njihov odraz u ogledalu i pohotno gibanje ustreptalih tijela.

Bila je njegova kurva, kurva s dušom i licem djevojčice a tijelom mlade žene, sa zanosnim oblinama.

Jedno je bilo sigurno: ljeto je tek bilo počelo...

Kategorija:
Strejt erotske priče