Spasio ju je sa ulice, postala je njegova robinja

Hodala je ulicama velikog grada. Bilo je kasno u noć. Visoke štikle, sređena frizura, lažne trepavice, velike srebrne alke u ušnim resicama, vještački nokti i podatne obline. Imala je sve to a opet joj se činilo da je nekako neispunjena. Bila je na rubu plača kad je ugledala krupnog, naočitog mladića.

Upoznali su se. Mladić je radio na suzbijanju uličnih bandi. Ona u tom trenutku nije imala nikoga; porodica joj je ostala u drugoj državi. Iz nekog razloga njegov izgled podsjetio ju je na njenog oca. Skrhana od dugotrajnog lutanja, pala je u njegovo naručje i on ju je odveo u svoj stan, gdje se oporavila. Jedno vrijeme su bili prijatelji i cimeri, samo što je mladić često imao posla. Pomislila je da je konačno pronašla nekog ko je neće osuđivati već će je prihvatiti onakvu kakva jeste. Pomislila je da više nije izgubljena pošto je našla sigurno utočište – njega.

On je, kao što smo vidjeli, često morao ići da se obračuna s kriminalcima. Jednom prilikom kad je bio u misiji, sreli su se iza staklenog zida. Tako je željela da može da dodirne njegovo tijelo. Pribila se uz stakleni zid i prislonila svoje dlanove uz njegove. Zastao mu je dah od njenih nabreklih grudi što su se priljubile uz njega, kroz tu prepreku koja ih je razdvajala. Uskoro su njene pune usne dodirivale staklo u pokušaju da poljube njegove. Dobio je erekciju, i ona je to opazila. Uzvratio je poljubac kroz staklo, i tako su se ljubili. Trljali su se međunožjem kroz staklo, kao da žele da se spoje u jednu cjelinu. Ili preciznije, da imaju seks. Željela je da bude njegova ljubavnica, da mu bude pokorna.

Sada više nije bila sama i imala je zaštitnika, koji joj je na neki način bio i tjelohranitelj. Onako mišićav i zgodan mamio je uzdahe mnogih djevojaka i žena, ali ona je znala da će uvijek ostati uz njega, čak i kad je flertovao s drugim ženama. Ruku pod ruku, šetali su ulicama velegrada i uživali posmatrajući zvjezdano nebo. Ona je bila njegova pratilja i krenula bi s njim gdje god bi joj on rekao. Slijedila ga je kao što vjerni pas prati svog gazdu. Konačno više nije bila sasvim sama.

Voljela je seks bez kondoma i on je to prihvatio. Voljela je i da se on isprazni u njoj. To ga je isprva malo plašilo, što je njoj bilo pomalo smiješno s obzirom da je on bio ozbiljan i djelovao je nekako neustrašivo. Tako je mislila djevojka i upustila se u odnose s njim.

Bila je puna njegovog sjemena, a volio je da ejakulira i po njenim bujnim grudima, butinama i licu. Imala je lice i dušu djevojčice a tijelo odrasle žene. Često bi progutala njegovu spermu; u tome su oboje istinski uživali. Njezino ja stopilo se s njim i više nije mogla razlikovati svoj od njegovog identiteta. On je bio njen partner; dočekivala bi ga u njegovom stanu u centru grada, dočekivala ga kako mlada žena dočekuje svog muža kad dođe kući.

Šta god bi joj rekao ona bi ga bespogovorno slušala i povinovala se. Kad bi se naljutio, znao je i da je izlupa po guzi. Nekad bi je uzeo i tukao je po guzi preko koljena. Pomalo ga se plašila ali voljela ga je i osjećala se sigurno uz njega, a to je bilo najvažnije, to njihovo međusobno povjerenje.

Navikla na maltretiranje i psihičko zlostavljanje od strane vršnjaka pa i članova porodice u djetinjstvu, zbog čega je drastično promijenila svoj imidž, sada je bila trofej-djevojka ovog gradskog lovca. Voljela je kad je bio dominantan nad njom a ona ponizna (mada je ponekad znala i pobuniti se, zabave radi), kad je stiskao njene pune dojke u svojim šakama, kad su sisali jezike jedno drugome.

Jednom ju je odveo u šumu, gdje su strastveno vodili ljubav. Znao joj je pocijepati najlon čarape, ponekad i nove samostojeće koliko je žudio za njenim tijelom. Snimali su se dok su vodili ljubav. Nabavila je čizme iznad koljena a obavezno bi nosila i platforme, što se dopadalo njenom novom životnom saputniku (a doduše i njoj).

Sada je izgledala kao bludnica, jako našminkanih očiju i s dubokim dekolteom. Prolaznici su se okretali za njom. Druge žene su je ogovarale a muškarci su slinili za djevojkom koja je po njihovoj procjeni ličila na pjevačicu, striptizetu ili prostitutku, a ipak je bila nedostižna. Hladnokrvno i ravnodušno je prolazila pored njih i nije se osvrtala na vozače koji su joj trubili u automobilima, ma koliko „bijesno“ izgledalo neko od tih auta. Vozila se jedino s njim. Nije bila sponzoruša.

Udarao ju je po zadnjici i svojim kožnim kaišem ostavljao tragove na njenoj koži, samo nikad nije htio da je zaista povrijedi. A ona je tražila još, dozivala je njegovo ime. Mrsila je njegovu gustu crnu kosu dok se on zabijao u nju. Kad bi spavali zajedno ponekad bi rukama prekrila oči i molila ga da je vrijeđa, jer ju je to uzbuđivalo.

Osjećala je kako njegov ud raste kad bi se pribili jedno uz drugo. Zavukla bi ruku u njegove pantalone i pronašla njegov falus, milovala ga po glaviću i iskusno mu masturbirala, što bi ga dovelo do silovitog orgazma. Nije joj bio problem ni da ga uzme u usta što dublje može, i proguta njegovu spermu. Pritom je u ruci držala njegove napete testise i nježno ih mazila. On bi je prstenjačio i trljao joj klitoris, lizao je dok zamalo ne bi svršila a onda bi je uzeo. Vrištala je na sav glas a krevet se tresao pod njima, pa su komšije bile na jadima zbog ovog ljubavnog para.

Eto, to su bili erotski doživljaji naše junakinje.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Na prvu sam ostao zapanjen nivoom pismenosti, međutim, naposletku me je "dokrajčio" stil razvijanja takozvanog pripovedačkog venca. Nema klišea i opštih mesta, posve jedinstveno i intimno, a opet, uverljivo i, verujem, blisko svima koju čitaju. Protagonisti su, takoreći, zaokružene ličnosti, gotovo živi, trodimenzionalni, nema "kartonskih karaktera". Bravo! Poseduješ ogroman talenat. Razvijaj ga, imaš tu obavezu.

Korisnik

Submisivnost žene je jedini put otkrivanja njene prirodne ženstvenosti i ostvarivanja nje same kao žene, to nije perverzija već je sve osim toga perverzija. Poslušnost, ali i aktivna submisivnost gde žena ne čeka da joj se naredi već sama čini usluge, užitak nadasve brigu o svom muškarcu su jedini put njene sreće i uspešnog odnosa. Bravo

Korisnik

Hvala, ostavila sam odgovor na Vaš komentar/recenziju u privatnoj poruci. Srdačan pozdrav. Heart

Korisnik

Sviđa mi se što ovdje nije u pitanju totalna submisivnost, već junakinja priče zapravo, vida svoje traume kroz novi odnos koji joj je život podario na putu. Sama činjenica da se umije pobuniti u tom odnosu, ukazuje na razboritost junakinje 50 nijansi sive. Atmosfera koju opisuješ donosi i način na koji i sam autor proživljava situaciju kroz način naracije i to ovoj priči daje čar jedinstvenosti. Samo nastavi, totalno te razumijem. I ja sam tu zbog pisanja

Korisnik

Hvala, drago mi je da ti se dopala moja priča. Smile Inače ja sam tako vaspitana, ne kažem sad da treba biti 100% ponizan i u svim situacijama ali odlučila sam da napišem i ovakvu priču.

Korisnik

Dobre su ti priče. Lepo je što opisuješ submisivnost i poslušnost žene kao pravi i jedini put ka ostvarenju ženstvenosti i sreče

Korisnik

Hvala na komplimentu. Ipak, samo me zanimaju priče i nisam za dopisivanje. Pozdrav. Smile