Komšinica Ajka II

Dugo me jahala te prve noci, nije mi dozvolila nijednu drugu pozu sem te. Dal' je htjela da mi dokaze da je ona glavna i da nemam ni promil sanse da dominiram nad njom?!? Dal' je to bio njen nacin da pokaze, da sam njen, te da ne smijem nista bez njenog znanja uraditi?! Mozda..

Nije me puno ni zanimalo, bio sam opčinjen prikazom nje, zrele plavuše velikih grudi kako desetinama minuta skače po mom kurcu. A ko i ne bi, kad je to san mnogih. Njeno veliko ali skladno dupe, bas onakvo kakvo i inace imaju takve zrele i starije zene, uzimalo je danak moje mladosti, te je tjeralo moj kurac da pulsira i pokrece krv u venama nebrojenom brzinom. Trudio sam se, da svojim bokovima barem malo uticem na njeno zadovoljstvo ali ne bas i uspjesno koliko je ona svojom pickom obuhvatila moj kurac te ga cjedila kao da je nista. Godine iskustva su to, naspram mene, mogu reci pocetnika u zivotu. Godilo mi je, to sto, mogu biti element necije pozude ili potrebe. A svakako, osjecaj da jedna starija, zrela zena, jos i plavusa svoju picku nabija na moj kurac te da uzdise jako i odmjereno, nije nesto sto svako moze da pozeli. 

Ranije tog dana. Poslije njenih obaveza na edukaciji izasli smo na veceru, u neki od domacih mirnijih mjesta bez previse guzve i preglasne muzike. Degutantno je, da tu radim bilo sta, sto bi javnosti moglo odati, da ovaj rani tridesetogodisnjak moze da pojebe primitivnim rijecnikom ovu rasnu plavusu, te da je ona, ostvarena zelja na kurcu mladog covjeka na pocetku svoga zivota. 

Pricala mi je, da, dosta puta nakon naseg prvog susreta i druzenja, nije imala hrabrosti da me pozove, ali da je redovno zamisljala scene one noci kad sam joj prisao i kada sam odlucio da pokusam da je imam. Za sebe! Divila se toj hrabrosti. A rekla mi je da, kada me vidjela u cekaonici, morala je a i da je znala da je to znak i prilika, koji ne smije propustiti. Tada mi je i sapnula, da nikad nije bila ovisna o mokrim snovima, ali da je nebrojeno puta nakon sto je bila 'jebana' po njenim rijecima 'kako prava zena zasluzuje' mnogo puta zamisljala i sanjala scene gdje sam iznad nje, u misionerskoj pozi te da se sjeca dobro mojih rijeci 'gledaj me u oci' i da se sjeca tih iskri u njima a pogotovo lijepog osjecaja zadovoljstva dok sam ispunjavao njenu pickicu svojim kurcem. 

A znate li, sta je najbolja stvar u svemu ovome, doduse najbolja je stvar to sto hrabrost moze da se iskaze na milion nacina. A ovo je bio jedan takav! Bez pitanja sam izgovorio, ne cekajuci njenu potvrdu ili znak odobravanja. Izgovorio sam svrsit cu u tebe ali sam vec nadaleko poceo da spricam svoju spermu u njenu utrobu. To je te noći bio moj nacin da ipak, barem malo uticem na ovu njenu igru i da pokazem da nije s razlogom izabrala bas mene za ljubavnika. 

Uzeo sam ju za ruku, nakon sto je provela nekoliko minuta na mojim plecima, i dalje sjedeci na mom kurcu koji je i dalje bio u svojoj punoj velicini. Nakon sto sam je napunio, nije se pomjerala. Samo je spustila glavu i pribila se uz mene. Odbacio sam je sa sebe na drugu stranu kreveta, te je poveo za ruku u kupatilo. Pustio sam toplu vodu, odmaknuo se od nje i posmatrao je pod tusem. Opcinjen tijelom starije zene, gledao sam je. Voda je klizila po njenom tijelu, vidjela je da samo gledam nju, kao objekat. Ali, ono sto smatram da je prava istina jeste to sto sam poceo da ju gledam u oci onog trenutka kada sam uhvatio njen pogled. Korak, dva i vec sam joj prisao dovoljno da se samo u oci gledamo. Jos korak nazad, napravila je te se pribila uz zid, dok je moj korak naprijed dosao kao potvrda da njene usne mogu poceti da ljube moje. Da njene ruke mogu da se obaviju oko moga vrata te da moja lijeva ruka smije ostati na njenom boku, lagano stiskajuci njen kuk. Ljubljenje pod tusem, sa starijom zenom, zabranjenom u nekim kombinacijama. Strastveno vođenje ljubavi, doduse, nikad nece biti zabranjeno. 

Svaki dio njenog tijela sam tada, dobro oprao i posušio. Kao i ona moga. Moja majica joj je, sluzila za spavanje, moja majica na njenom tijelu je bila vrhunac ove igre. Moja majica pristaje na njenim velikim grudima, ispoljavajuci njene okrugle i velike bradavice. A noc, ko noc, pribijeni jedno uz drugo na spavanju. Sve od sna do jave, kada sam pozelio da joj prije odlaska na edukaciju podarim razlog da malo i na mene misli.

Njene gacice na stranu, a svojim jezikom sam utonuo u njenu picku. Ljubio i lizao, dok je moju glavu usmjeravala svojom rukom i dahtala. Uzdisala! Trazila jos! 

Dok je odlazila na edukaciju, rekla je veceras me mozes jebat' na svoj nacin. Rekla i izrekla, ne sluteci da sam joj pripremio jos jedan izliv svoje hrabrosti. Edukaciju o nacinu ciscenja. Anal! Jebat cu je u dupe..

Kategorija:
Strejt erotske priče