Komšinica Ajka

Ponedjeljak, rano jutro a labaratorija za nalaze je vec odveć puna ljudi, koji su kao i ja, u redu za vađenje krvi. Ajku, medicinsku sestru sam ocekivao na radnom mjestu, tacno tamo gdje idem! Malo, pomalo i nervoza me hvatala. Vidjeli se, a ni culi nismo dugo. Njen muz se vratio sa dalekog puta, a kcerke su stalno tu. Mada, ni rijec nismo progovorili od naseg izleta u strasti koje su nas ono jednom ponijele. Samo poneki stidni pogled ispod oka tamo gdje nas sudbina nanese, pa se sretnemo u prolazu. 

Bijeli mantili, suknjice do ili iznad koljena taj dan su dominirali, a ja cekao. Dal namjerno ili slucajno, tek zadnji sam dosao na red. Usao, sjeo i gledao u pod. Ona je rjesavala papirologiju, a kolegica je otisla nakon sto je Ajka izgovorila, da moze sama da rijesi ovog zadnjeg pacijenta. Pacijent, dakako.. njen pacijent! Uradila je sto je morala, sutila dok to radi. A onda, kad se uvjerila da niko ne ulazi u ordinaciju, i progovorila. 

-"Nadam se da si detalje naseg susreta zadrzao za sebe, i da nije islo daleko. Mala smo sredina, a komsiluk. Ne bi bilo uredu da se to sazna." Šutio sam i klimao glavom. 

-"Bilo mi je lijepo" sapnula mi je. -"I ne bi imala nista protiv da te ponovo imam" rekla je jos. 

Izgovorio sam "moze". Kolegica je usla, vratila se, a Ajka mi samo reče, ocekuj sms. Tiho, da samo ona i ja cujemo. 

Nisam kako treba ni izasao iz Doma Zdravlja, a sms je stigao, jedan pa drugi. Glasio je, da, ona za sedmicu ili dvije, a detalje ce javiti kasnije, ide u Bijeljinu na edukaciju. Da ce tamo ostati dvije noci, a da ja mogu da joj se pridružim tamo, i da ce u tmini noci biti samo moja. A tako je i bilo..

Volio sam njene velike sise, cvrste i jake. To sam prvo osjetio kada me na trgu u Bijeljini zagrlila, doduse diskretno ali sa velikim osjecajem zadovoljstva. Smjestaj smo imali, hotelski, zajednicki. I dok je ona dan provodila na edukaciji, ja sam joj slao sta zelim od nje veceras. Dekolte veliki, haljinicu iznad koljena pribijenu iz tijelo i kosu svezanu u rep. Uvijek da bude provokativna i da se oslobodimo okova. Ovdje nas niko ne zna, a to sto je ona starija od mene, pa skoro vise od 15 godina, na tome neka drugi zavide. 

..to be continued!

Kategorija:
Strejt erotske priče