Njegova drolja

Nasao sam ga na chatu, trazio je drolju koja ce mu prazniti jaja pa sam se pronasao i javio. Popricali smo da osetim sta zeli i da mi objasni kakav odnos ocekuje.Ima 47g 185/90 ozenjen, hetero muškarac. Odmah mi je rekao da mu je potrebna muska kurva samo za praznjenje jaja , da jebe samo zene a da ja treba da mu sluzim samo za pusenje i napusavanje.Da ne ocekujem nikakvu emociju vec da ce me koristiti da se zadovolji i isprazni.Nikakva prica, zblizavanja , druzenje i to. Javi se kad mu treba praznjenje dodje isprazni jaja i ode. Vec po pisanju sam osetio stav i da je dominantan što mi se dopalo.I sam je onda  rekao da je dom muzjak da ocekuje poniznost i poslusnost da nece biti grubosti ali ce biti poneki samar posebno u pocetku dok se ne prilagodim njemu i njegovom kurcu.Ukoliko pristajem na takav odnos , sto on kaze da mu budem rupa za praznjenje , da cu imati redovno pravi hetero kurac, posto mu zena lose pusi i ne moze da je napusava kako zeli.Pristao sam poceo je redovno da me koristi a ovo je jedan od nasih susreta.

Stize mi sms

-kurvo, pun sam, docicu da se ispraznim.

-naravno , odgovorim

Znam posle poruke da ce doci za 20-tak min, pustim pornic ,operem zube, povodac stavim na sto (nekad ga koristi pa ga spremim),zapalim jednu i cekam.

Zazvoni, otvorim vrata

-gde si droljetino i pljas samar (uveo ga je posle par susreta odmah sa vrata sto on  kaze da se zna ko je ko i kao znak da kleknem i vise ne ustajem dok ne ode)

Idem na kolena odmah i odvezujem mu pertle kao i uvek i pomazem da se izuje.

-hajde na mesto kurvo ( idem cetvoronoske do fotelje on ide iza mene i ujednom momentu me sutne u dupe, samo zacvilim). Inace ne pricam nista u njegovom prisustvu zabranio mi je, samo mogu da klimam glavom i to u pravcu DA i cvilim. Ukoliko progovorim znam da sledi serija od nekoliko vezanih samara što gledam da izbegnem.

-Bas sam pun kurvo kad te napunim preskocices veceru.Sve cu iz jaja prebaciti u tvoj zeludac.(samo zacvilim)

-volis moje seme aaaa kurvo? Kliknem glavnom samo u pravcu da. Stao je ispred fotelje i mene, skinuo majicu i onako prodrljao, počesao kurac i jaja preko trenerice.

-sta je kurvo, fali ti kurcina? Uhvati me za potiljak i  gurne mi glavu  na medjunozje. Trljam se obrazima i nosom o njegov kurac i jaja onako preko trenerice.

-lepo da mi  se napusis kurcine kurvo raspala. Hvata me za bradu od dole i podigne mi glavu da ga gledam u oci.

-kako ti volis kurac kurvetino, viri ti iz ociju. Zini! Stavlja mi dva prsta u usta i jebe me sa njima u usta, gura i smeje se. U jednom momentu se zagrcnem i odmah osetim šamar. Nastavlja

-šta je, širim ti usta i grlo kurvo, spremam te za kurcinu, zabalavila si.

Skida trenericu u seda, zavali se u fotelju onako rasirenih nogu. Uhvati me za uho i spusti me dole do poludignutog kurca. Pocinjem da disem ubrzano i da mu ljubim kurac celom duzinom,uzimam glavic u usta nezno ga stiskam i sisam, osetim kako raste i ceo kurac. Gledam  ga u oci od dole vidim da uziva.

-ne zapostavljaj jaja droljo! Tamo ti je hrana, proteini hahaha. Spustam se na jaja, bas su mu velika danas izgleda da se nije praznio nekoliko dana.Lizem ih polako punim jezikom, pomeram kuglice, Uzmem usta i drzim celo jaje i lickam, pa onda drugo.Onda po sredini idem punim jezikom , pa umem kuglice samo da pomeram jezikom.Lizem prepone.

-uf kurvetino dooobra si,opustas me, vracaj se na kurac! Podizem se malo i uzimam glavic  u usta.

-hajde sisaj kurvetino. PUSI KURČINU!

Sisam mu glavic prvo , idem jezikom po rubu glavica,jezikom preko one zile pa malo po rupici na glavicu. Stiskam usne i idem dublje tu negde do pola kurca.Pocinjem da cimam glavom idem od vrha do pola , nezno ga stiskajuci usnama i usput mazim jezikom.

-taaako droljo nasisaj se sad sama jel posle cu ti jebati grlo. Drkacu kurac sa tvojom glavom.Ti si rupa za moj kurac. Zacvilim. Pusim mu a rukom mu masiram jaja. Gledam ga u oci vidim da baš uziva, zavalio se rasirio noge uziva u mojim ustima, u rupi.

-koja si ti kurvetina, pusilica,kako umes da obradis kurac , znas sta treba muzjaku.

-kako cu te nafilovati kurvo. Uzimam kurac sve dublje ,progutam do jaja i onda mu jezikom pomazim jaja

-uuuuf kurvetino uuuu sama si se natakla do jaja.  Krecu mi suze, zadrzim ga tako i onda krenem da cimam, sam se jebem u usta. Sve je balavije, pa mu curi i po jajima, kurac sve lakse klizi.Uzivam da mu sisam kurac. Odjednom mi dlanom gurne celo i skine me sa kurca. Ostanem zbunjen pogledam ga od dole , on me pljune po sred face , opali šamar uhvati za šiške i vrati nazad na kurac, odmah do jaja. Zagrnem se. Ponovo me skine sa kurca (bale mi cure) pogledam ga suznim ocima, raspali mi dva šamara vezano  ( sa obe strane) i ponovo navuce na kurac do jaja.

-vezbaj grlo kurvo, jebacu te u njega!

-razvalicu ti ta usta i napuniti te.

-opusti glavu sad cu drkati kurac sa tvojoj glavom.  Hvata me sa obe ruke za glavu i navlaci i skida sa kurca.prepustam se skroz da me cima, drka svoj kurac sa mojom glavom. Sam odredjuje tempo i dubinu, bas me cima a ja mu stiskam kurac usnama kako me pomera i rukom mazim jaja.Osetim kako mi probija u grlo, gutam mu kurcinu.

-namesticu ti ja grlo, ima da ga oblikujem po mom kurcu

-kako je usko kurvetino raspala, prija kurcu.  Pustila sam glavu da me navlaci , jebe , ne mogu nista osim da primam ,gutam koliko me navuce.Navlaci me celom duzinom kurca.Skida me sa kurca , gledam da se nadisem dok me nenavuce ponovo.

-Kurvo namesti se za jebanje! To znaci da legnem na krevet na ledja na ivicu i da mi visi glava dole onako unazad. Ovo je bilo drkanje znam da ce me tek sad jebati. Obozava u toj pozi da koristi moje grlo. Namestio sam se, prilazi mi i stavlja mi jaja na usta. Lizem mu jaja a on nadrkava kurcinu

-otvori rupu kurvo! Zinem jako i on mi smešta kurcinu u usta i cujem uuuf , prija mu. Polako cima , jebe me, ide do kraja, grlo mi se opustilo prolazi lako. Stavio mi je ruku na vrat voli da oseti kako mi se pomera grlo.Ponekad mi njegova puna  jaja udare u oci. Uh kako me jebe , opustio sam se tj predao. Povremeno se zagrcnem ali ga ne vadi, sad je vec jako i balavo sve, curi mi i niz lice.

-tako gutaj ga kurvo, razjebao sam te

-rupetino za moj kurac!

Ubrzava jebe sve brze

-napuuunicu te kurvo, u grlo direkt

Jebe , rasura mi grlo, pocinje da uzdise i osetim da pulsira kurac

-aaaaaaaaaaaaaa  aaaaaaaaaaaaah uuf

Napunio me je, direkt u grlo seme. Samo mi je skliznulo.

Ostao je tako nabijen do kraja i povremeno se trese, zadrhti.

-Kurvo ocisti mi kurac

Olizujem ga iako nema nista sve je vec zavrsilo duboko u meni.

Ne govori nista, izvadi kurac podigne mi glavu pljune me i pusti mi glavu da padne. Uzima sa stola povodac stavlja mi oko vrata, kači i lanac za kopcu i cimne me da sidjem sa kreveta.Vodi me u kupatilo.

-Ulazi u tus kadu kurvo.

Ulazim , klecim  a on lanac vezuje za slavinu tako da sam u nekoj poluklececoj pozi a glava mi je vezana za slavinu dosta kratko.

-visi tu kurvo i cekaj i smeje se

Zatvara vrata od tus kabine i odlazi u sobu. Prepostavljam da ce me pišati.Da je otišao da zapali i da ce doci kad mu se smiri kurac i pripiša.

Čekam tako okačena i razmišljam koja sam ja kurvetina.Kako me je rasturio , iskoristio. Sad ce jos isprazniti i bešiku na mene.Mislim da sam najveca kurvetina na svetu, ovakve nisma vidjao ni u pornicima.Sad mi je jasno zasto me koristi. A prija mi jbg. Bas prija.

Čujem korake, otvara vrata od tus kabine i vidim da drzi opusteni kurac u ruci.

-ispišaću te kurvo! Za kraj hahaha

-da te dokrajcim kurvetino raspala.

Gledam  ga u oci, vidim da je zadovoljan i mocan. Odjednom osetio topao mlaz po sred lica, pogledam u njegov kurac i vidim da mi cilja u glavu.

-uuuuuuf kurvetino

Šara, piša  mi po licu i po  kosi , po vratu. Prestaje topao mlaz, otresa kurac naginje se iznad mene pljune me po sred face.

-kurvetino ostani tu dok se ne ocediš. Odlazi u sobu, cujem kako se oblaci i izlazi iz stana bez reci.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Zasto jadno i bedno, ajde da oduzmemo samare... Ako covek ima mnogo energije pa je trosi na svrsavanja u i na pasivnom koji to voli to je ok, uzivaju obojica... Licno ja , to ovde javno izjavljujem, volim da se posle zadovoljstva aktivnog tipa osecam kao upotrebljeni kurton, pun sperme i nepotreban...I da me posle svrsavanja tip ostavi bez reci ili me otera od sebe...

Korisnik

Profil mu savrseno odgovara silovatelju i serijskom ubojici. Izgleda da pederi bas vole takve psihopate Glasses

Korisnik

Meni je fantastično, možda bez šamara ali super i ja bih isto

Korisnik

Bedno i jadno...sramota me je bilo sto sam uopste i pricitao dva pasusa