Candy girl.

Prisećam se svega od sinoć- moderan bar s varljivim osvjetljenjem, otmenim kristalnim čašama s još otmenijim koktelima punim bilja, voća i kuglica leda. Išla sam tamo s prijateljima na proslavu koleginog razvoda. Pio je sam, možda viski, ili čak burbon, ako se dobro sećam. Videla sam ga malo pre nego je on video mene. Dok sam se borila sa sećanjima na putu ka toaletu, stizala sam i pokušavati koračati kao da ga se ne sećam, da bi osetio moju snagu. Pogledi su nam se sreli. Sva su se sećanja vratila u trenu, barem meni. Janko je bio prvi muškarac kojeg sam volela. Prvi čovek koji je gledao kako svršavam. Prvi koji mi je pokazao pravu mene, prvi koji me učio kako da svoju grublju stranu prepoznam, ukrotim. Prvi koji me je opustio u vezi pušenja, lizanja. Trenutak kad smo uhvatili pogled jedno drugome, govorio mi je da neće sve tek tako, ostati samo na “zdravo”. Usne su mu se otvorile i dva puta je trepnuo, olabavio nehotično kravatu i izgovorio moje ime. Bradavice su mi se, što i mene samu iznenadi, krutile i ubrzo sasvim ukrutile. Pošto te večeri nisam obukla donje rublje, nadajući se da ću bezumno poševiti nekog nasumičnog tipa među gostima, odjednom stadoh razmatrati u sebi mogućnost da je ta odluka zapravo imala dublju vezu sa pitanjem sudbine te da je bila u stvarnoj povezanosti sa mojim višim ja koji je predodredio ovaj susret. Nisam znala u šta da verujem, ali sam, još dok sam koračala, ipak odbacila ideju seksa sa bivšim. Opažala sam- sad me već sledio kroz hodnik i odjednom već nisam mogla ni disati od pomisli na to kako bi bilo ponovo biti zajedno. Osetiti njegove ruke na sebi, njegov jezik, njegov kurac...
-"Tina, jesi li to ti?"- dozivao me je tonom koji je zahtevao odgovor.
“To sam ja, budalo…”Okrenula sam se i htela ga povrediti jer je ispao peder prema meni, ali nisam mogla. Ne samo da je izgledao nekako ranjivo, nego je izgledao i tužno. Susreli ste se zbog druge vrste nasilja, hvatanja, rvanja, dvoboja jezicima- govorila sam sebi. Gledala sam ga puna lažne ravnodušnosti, trudeći se da ne prepozna da ga, na neki svoj potajni način, još uvek volim.

Nekako smo našli ostavu u koju smo se izbezumljeni grljenjem punim oduševljenja, smotano i nasumično ušunjali. Mrak. Jedva da smo videli jedno drugog a kamoli raspored krša oko nas. Kad me je ugrizao za usnicu i gurnuo ruku u gornji deo moje drečeće plave haljine, skoro sam stavila nogu u nešto što je zvučalo kao kanta. "Tina, Tina, Tina..."- ponavljao je. Kliznula sam niz bočni patentni zatvarač na haljini i on mi je već proždirao grudi. Njegovo nemilosrdno sisanje i lizanje učinilo me toliko mokrom da mi je počela šljapkati unutrašnjost bedara. Srušili smo se po podu. Moje ruke na prednjem dijelu njegovih pantalona, on je kopao po mojoj suknji pre nego je otkrio da nemam gaćice. Mrak je zaista bio crn, ali na kraju smo razabrali pult na koji me podigao. U toj sanitarnoj skučenoj prostoriji, u mrkloj nevidljivosti, kleknuo je na kolena i zadigao mi haljinu, pijući iz moje mačkice žeđu čoveka koji je danima bez kapi prelazio pustinju. Morala sam obema šakama stezati usta ne bi li prigušila krike svršavanja. Njegov jezik neumoljivo je plesao u meni, udarao po klitorisu, zalazio opet u dubinu. Ližući me po celoj dužini proreza. I njegovi vešti prsti su se zarivali pored jezika. Izgubila sam se još dok me samo počeo podsećati što je strast. A kad je konačno popio dovoljno mog nektara, probadao me kopljem snagom i preciznošću mašine, sve dok nisam zatrebala i njegove ruke na svojim ustima, inače bih sigurno privukla pažnju osoblja ili nekog od gostiju. Išlo je dotle da sam se i sama upitala- jesam li dobro?

Znojavaa, oblivena spermom i raščupana, nisam se vratila na slavlje. Pobegli smo na zadnja vrata, uskočili u taksi i došli ovamo, u njegovu hotelsku sobu. Izvinila sam se porukom prijateljima, od kojih nitko ne zna ništa o Janku- niti će ikada išta znati. Ne delim ovog čovjeka. Ovo će biti moja hotelska seks priča. Pada mi na pamet da bi se naš susret nakon što smo se vratili u sobu, mogao uporediti sa susretom stvorenja koja su tako dugo živela među vanzemaljcima, a koja su se konačno ponovo ujedinila s poznatim, nekim prepoznatljivim, bliskim. Osećala sam odjednom u vazduhu podsticaj da budem celovita, prava ja, kakva nikada pre nisam bila. Prosuo se bez čekanja po meni. Pio je ostatke sebe s mog tela i nije menjao položaj skoro sat vremena. Moje telo je bilo golo, njegovo odeveno. Pružala sam se duž svih ivica kreveta kako bi me mogao piti, sisati i lizati iz svih uglova. I rukama me istraživao dok me mazio jezikom, iznova i iznova. Jebanje je bilo nemilosrdno i divlje. Trajalo je, činilo mi se zauvek, poput sna. Plutali smo na dahtanju satima i satima. Delirij kakvog se ne sećam. I taj njegov miris, crvenkast i slan. Čvrstoća njegova tela uz moj olabavljen torzo. Savršen način na koji me nekada ljubio, i sada je isti. Gutao je ivicom usana moj pupoljak pre nego što me krenuo puniti lubrikantom. Odobravala sam njegov plan maznim tihim cviljenjem. Prilepljivao mi je prednji deo tela uz stakleni zid hotelske sobe dok god me precizno i neumoljivo jebao u guzicu. Dal bi nas iko odozdo, ako bi podigao pogled, mogao videti dok se zabijao u mene bez glasa, kao da sam mu robinja? Ne vadeći kurac iz mog dupeta, preneo me je do kreveta. Celu sam noć neprestano bila mokra. U pauzama između orgazama, spavala bih minutu-dve pre nego što bi ponovo zavukao prste u mene. Njegova vrela istraživanja, njegovi vlažni poljupci zahtijevali su da svaki put na kraju eksplodiram i vrisnem glasno.

Iako sam se sinoć i tokom seksa povremeno borila s onim početnim besom koji me spopao još tamo pri susretu, nakon buđenja sve postade drugačije. Neobično je- dok spava teško mi je da njegov lik povežem sa svemogućom “životinjom” kakva je bio pre samo nekoliko sati. Misli koje se pojavljuju dok se rasanjujem su sada pune samo ljubavi. Ne previše telesne, ne nezadržive seksualne čežnje koje sam imala prošle noći- da me razbije, živu pojede, proguta i natera da se osećam kao da više ne pripadam sebi. Ne, jutros su stvari drugačije iz nekog razloga. Ali zar nije pre skoro 13 godina, završio sa mnom tako što mi je izlomio srce? Trebam li biti oprezna? Trebam li mu se svetiti? Mislio je tada da trebam otići i pronaći nekog prikladnijeg- a ideja da me ne želi dovoljno da mi pomogne da prevladam bilo koju prepreku bila je tada previše razorna za mene. Pustila sam ga tada da me otera. Međutim, sada sam pametnija- nikad više. Jutros sam se probudila kao preporođena, podmlađena i živa. Ne želim da ovaj osećaj ikad prestane. Učiniću sve što je u mojoj moći da ga zadržim, volim, osiguram. Počevši od toga da mu pokažem koliko ga želim, trebam, moram imati.

♫ 

  ♫

Čini se da je naglo svanulo. Kad malo otvorih oči, shvatam da je budna i da je upravo razgrnula zavese. Vidim njenu siluetu i smešim se u sebi. Nije sve ipak bio samo san. Kurac i jaja me bole od jebanja, dužeg i jačeg od svega što mi je um umeo izmaštati da postoji. Stvarno se dogodilo, stvarno je ovde. I da, stravično sam srećan. Isprva i nisam u potpunosti bio siguran šta se događa dok se nastavljam oporavljati, ali iznenadno prisustvo njene svilene kose koja me golica po bedrima šalje hrpu vatrometnih signala mom mozgu, govoreći mu da se pripremi za još toga. Ipak, posumnjao sam da su mi čula delimično spržena noćašćnjim preterivanjem, u trenutku kad ona pogura moj kurac koji se budio u svoja duboka nežna molećiva usta. Kako to savršeno radi.
-“Oh, draga, ohhhh,”: namerno ne pokušavam da utišam ili zaustavim glasno stenjanje. Našla je put do njega ispod pokrivača i liže ga. Začas joj punim usta jer je moja impulsivna reakcija- zadovoljiti je. Ona me jako želi, a ja nju želim još više od toga. Gladni način na koji me siše ubrzava mi puls, a toplina njezinih usta proždire mi i tijelo i dušu, prenosi se preko glavića i prolazi i u mene. Jer to je ona, moja bivša ljubav. Bivša? Iako je debeo uspeva ga celog zahvatiti grlom. Proteže ruku i obavija prste oko korena. Ona je obožavala noćas sve u vezi mene i ja sam se isto osećao. Uključujući način na koji se čini da me još uvijek želi bilo kada, bilo gde. Može li ovako zauvek? Čujem je kako guta znoj koji ispuštam, pre nego što pređe jezikom i na jaja. Svaki njen udah šušti u stilu- želim još. Osećam složenost i slojevitost osećaja koji prate ovo iznenadno upoznavanje sa ženom kojoj sam već hiljadu puta ljubio pičku nekada davno, činilo mi se čak pre hiljadu godina. A svo to vreme koje je prošlo? Bila je u pravu kad me sinoć nazvala budalom. Bio sam. Ali zato je ovo sada samo naše vreme, i samo naša hotelska seks priča.
-"O, Bože, neverovatna si, dušo", izgovaram drhteći, poput zaljubljenog tinejdžera. Koliko god uživam u njezinom jeziku, ruci i ustima, treba mi još. Odbacivši pokrivač, pozivam je da me poljubi, uspostavljamo most očima. Vidim istu želju koju je imala pre svih ovih godina. Jebote, isto! Želim je odmah napuniti, ali ona to ne želi. Želi još malo vremena uživati ​​u mom kurcu jer se seća koliko uživam u bolnom odgađanju zadovoljstva. Gledam je kako služi mom užitku i vidim njenu nameru, njenu poruku- ne želi da ovaj put bude gotovo. Pa dušo, ne želim izgleda ni ja- ali to ne izgovaram... Kad skoči na mene, od njenih poljubaca gubim razum, a kad me proguta u svoju usku macu, potrebno je da sve u sebi usaglasim i napregnem kako ne bi svršio prerano. Zapravo, mislim da nam je čak i bolje nego pre, ako je to moguće. Ima u očima pogled kakav tada nisam upoznao. Samouverenost. To je. Ona zna što hoće. Ovaj put je u žiži trenutka. Život ju je odveo na “putovanje” koje ju je puno naučilo, pretpostavljam. Pre petnaest godina kad smo se upoznali, Tina je bila tek dvadesetogodišnja devojka. Trajalo je dve godine. Dvadeset i četiri meseca. Jedva da bi prošao dan da se nismo pojebali. Ali to nikad nije bilo najvažnije. Ali ni nevažno. Nekako taman. Zapravo, nekad jeste bilo najvažnije, a nekad sasvim nevažno. Baš kako je trebalo biti. To smo bili mi. I sada, teško mi je da poverujem da je ovde, da je moja. Još uvek ne znam…. Ispratio sam tada devojčicu, sada je žena. Neverovatnija je od svake koju umem poželeti. Između epskih sesija sinoć, rekla mi je da se nedavno razvela- da ima dvoje male dece. Nikad nisam želeo decu, ali nismo se zato razišli. Bila je mlada i ja sam joj bio prva ljubav. Mislio sam da ne zaslužujem biti joj i poslednja. Samo sam uskratio sebi neizbežnu traumu (ili sam barem tako mislio). Naša je razlika u godinama tada bila toliko velika da mi se činilo da imam pravo osporavati njenu želju da budem njeno jedino životno iskustvo.

Ona uzima sada svoje zadovoljstvo od mene, a ja svoje od nje, sisajući joj prekrasne velike sise, još ljupkije nego pre. Obožavam njeno dupe i to koliko je mokra zbog mene i za mene. Tako je sočna dok se ljulja preko mog napetog kurca, jašući me kao mala zaljubljena princeza. Savršena! I basnoslovna dopadljiva divna maštovitost je u srži privržene mi devojčice koju sam jebao i koju ću jebati. To mi baš treba. Ona je još uvek baš ta koja ima sposobnost da mi oduzme dah. I taj način kako me ponekad gleda, sa svom tom željom i ljubavlju, način na koji mi očito još uvek veruje…Odmah u startu sinoć, kad sam joj ispunio malenu guzicu lubrikantom i natjerao je da naslonjena i istrćene guze vrišti moje ime, iznova i iznova, osetio sam dubinu poverenja kojim me obasipa. Ipak, sve to bledi u poređenju s jutros- sada smo slađi, mekši, lepše i dublje se povezujemo jedno s drugim, idemo sporije. Vodimo ljubav. Hvatam njezine obline i držim je dok me čeznutljivo ljubi, grudi pritiska na moje dok se nežno ljuljamo jedno na drugome. Oduvek volim podsticati ženu da svrši. Ali nijednu ovako i ovoliko. Samo da bih ponovo, još jednom video kako njene prirodno lepe grudi drhte, osetio kako se njena uska maca ritmički steže, opet i opet, dok njeni sokovi neprekidno teku po nama. Volim je gledati kako se uzbuđena smeši i plače, kako, kao da je zaposednuta đavolskim silama, poluprisebno izgovara moje ime i konstantno moli za još. Sada je zrela žena i toliko drugačija, toliko boginjastija. Tačno zna kako iskoristiti moj kurac za najviše vlastito zadovoljstvo. Osjećam se tako dobro s njom. Koža joj je poput netaknute svile boje slonovače, obline su tako raskošne da se jedva mogu suzdržavati. Želim žarko ispregledavati svaki njen centimetar. Poželeo sam je, izgleda. Puno. Predugo smo čekali. Zar mi nije nedostajala? Razvalićemo ovaj krevet ako nastavimo ovako skakati jedno po drugom. Ja joj, naglo i grubo, pazeći pri tom da se ne ljuljam previše, celu dojku usisavam u usta, pokušavajući je isproždirati do dna na svaki način. Svu tu nepodnošljivu lepotu njenih tako raskošnih sisa. Umem prepoznati kad je blizu i dok se samo duboko ljubimo, meljući se usnama i jezicima međusobno s malo guranja, dok se njen klitoris trlja o vrh mog penisa. Ruke su mi već čvrsto stegnute oko njene prelepo glatke guzice kako bi se uvlačio u nju što se dublje može, razvlačeći joj vrhovima prstiju ulaz. Sedeći na meni, dolazi joj još jedan veliki orgazam i ona se trese kao da su je upravo zapalili, steže me u ritmu talasa orgazma- ali ja svoj odgađam, jer je lepše ližem i dodirujem ovakav preuzbuđen. Zadovoljstvo mi je gledati je kako plače i trese mi sisama lice dok ga jaše. Kad se poljubimo nakon njenog orgazma, to je drago, tiho, ljubavno, intimno. Gledamo se u oči, želeći prećutno više i dublje od ovog sjajnog jebanja. Želimo biti zajedno. Želimo biti bliski i deliti sve. Ona zabacuje glavu unatrag uživajući u svakom trenutku ove male pauze, dok su nam tela još uvijek spojena. Samo se polako bez reči talasamo zajedno. Zagledani jedno drugom u dubinu oka. Usredsređujem se na izraz njenog lica, a ne na bol u bedrima i stražnjici koji me ometa. Ni na elektricitet u mojim jajima koji čeka da se oslobodi. Sve mogu izdržati jer je nagrada jedinstvena, golema- da je gledam i slušam dok svršava iznova. Pretim joj da ću joj pokloniti doggy jer mi je sinoć rekla da njen muž nije u toj pozi pronalazio slast ravnu onoj koju doggy njoj ume da čini. Daaa…totalna ispunjenost…mmm- bio je njen jedini komentar. Davno je, priznaje mi, kupila dildo sa vakumom. Pričvrstila bi ga na zid u tuš-kabini kako bi kad joj dođe, nadoknađivala užitak koji joj je bio uskraćivan a potreban. Ali, to nije moglo bilo isto. Pa i zato želim što pre opet da je jebem, iako smo oboje iscrpljeni i sve me boli. Želim da spozna da joj nikad neću uskratiti užitak, bez obzira na sve. Privija se uz mene, uzvraća mi poljupce, jer zna već sadržaj onog što joj pokušavam priznati. Zanesen, posežem ka njenom klitorisu i osećam kako se malo steže, opet ispuštajući sokove.
-“Tvoja maca od sada nikad više neće biti suva,”- promrmljam joj tiho na uho, ona se smeši, oči joj sjaje. Ispunjavam je dugim potezima, kopam je duboko da bi što pre a i što glasnije ponovo svršila. Ubrzava mi prodiranje i to što joj je pička glatka od nagomilanih gustih sokova. Vlažnost joj je i lepljiva i mirišljava i divim joj se. Predobro je. Povlačim se naglo pa se saginjem, ližem joj pukotinu usnama i jezikom i zubima povremeno. U ukusu njenih tekućina pronalazim slatkastost koja me začarava. Prizivam sećanje na prošlu noć tako što joj, kao i tada, ljubim sokove čas opuštenim čas ukrućenim vrhom jezika. Čas rastegnuto glasno uzdiše, čas tiho stenje od užitka, kao da doziva nekog u pomoć. Da, ovo je jedina žena koju želim od danas pored sebe. Leži na trbuhu a ja joj ga uvlačim od pozadi. Ne tako duboko kao sinoć, ali samo zato što je danas tako preosetljiva, i prima ga puna nekog pomirljivog pozivanja ritmom kukova. Sve to mi tako uspešno intenzivno upumpava u mozak razjarenost, pa se svakih nekoliko minuta moram povlačiti ne bi li odgodio izlazak sperme iz tela. Menjamo opet pozu jer mi se u tim pauzama stiže donekle rashladiti uzbuđenje. Teško mi je naravno da ubedim u potpunosti svoj neizdrž da će mi odgađanje zaista doneti više sreće od privlačne ekspresne šanse da se rasteretim,  i svršim, odmah, sad, u trenutku. Jebeno je teško odoleti. Cela je mokra. Prepuštena, bez otpora ugađa mojim namerama, sitno drhti oko mene. Ljubimo se tako duboko, a njene mi meke, gipke sise izluđuju opet i oči i mozak. Tako čvrsto se razlivaju onda i po mojim bradavicama. Način na koji me gleda- moli me da svršim. Ipak se opet moram povući ili ću svršiti pre nego je nateram da vrišti sve dok se njenog glasa i dahtanja u potpunosti ne zasitim. Dok je ližem šapuće mi kako joj i to nedostaje. Tome je muž pribegavao jedva dva-tri puta godišnje, priznaje. Šta je to s nekim muškarcima? Ova žena zaslužuje da se poliže barem 10 puta dnevno… Ukus joj je poput mešavine breskve i slatke pavlake. Tako je nestvarno zaslađena svaka njena kap! To se ne da ni sa čim uporediti. Čini mi se da i miris njenih isparenja utiče na način na koji mi taj ukus specifično i nerazjašnjeno draži čula. Ne mogu je se zasititi. Ne mogu, iako uporno pokušavam noć i dan! Zabijam joj sad jezik u ulaz, a zatim joj ponovno halapljivo ližem klitoris. Pogled na nju odozdo, golu i raširenu za mene, kako se igra sa svojim sisama, njeno ženstveno graciozno telo zavaljeno i prepušteno mojoj milosti... ko se ne bi žrtvovao svaki živi dan za ovo? Način na koji se podiže s kreveta kako bi mi ispočetka ponudila svoje telo, podivlja me u sekundi poput najčistijeg kokaina. Jednim prstom se vrtim u njoj, dok su mi usta, maksimalno razjapljena, cela priljubljena oko klitorisa joj. Vrtim je jezikom, sišem i mirišem joj usmine. Dok mi ne preplavi grlo sokom iz mace, tresući se celim tijelom. Široko raširenih nogu za mene, čak i nakon što je svršila, preklinje da joj nastavim ljubiti pičku kao što joj malopre izljubih usta. Migolji se bokovima- znak da je spremna za svoje finale i da želi i moje. Ja i  dalje želim više. Još ove jebene hotelske seks priče. Uvrćemo međusobno jedno drugom grubo bradavicu dok je ispunjavam s jednom njenom nogom prebačenom mi preko ramena. Povremeno joj šamaram noktima klitoris, zahvatam joj sise odozgo pa odozdo kao da ih merim, pa joj divlje izljubim grlo. Uživa evo sad u talasu zakasnelih manjih orgazama. Obrušavaju joj se na čula, jedan za drugim. Telo joj je izgleda doseglo vrhunac uzbuđenja koji ju je već zbog siline dometa prisilio da uplovi u svojevrsnu zatvorenu petlju. Pa sad, poput kakvog perpetuum mobile-a izgleda može nastaviti svršavati neprekidno celi dan. Samo ako ja to poželim. Jer je došla čini mi se, do tačke kada je postala toliko osjetljiva da je to jedna neprekidna lančana nezaustavljivost.
"JANKO…JANKO…"- dahće. To je jauknuto na takav način…Znam da je opet spremna. Pre je volela kad bih legao gotovo svom svojom težinom na nju i duboko joj, čak i grubo, razglavljivao kukove pritiskom butina… Baš to počinjem činiti, u ime starih vremena. Svega se prisećam. Gurajući se ceo u njenu sklisku usku malu macu, pazeći da joj obavezno dodirujem baš klitoris svojim kostima dok je ulazim. Takođe radim još nešto što je volela- da joj se francuski ljubi vrat- a ona reaguje, moli da nastavim, dahće da je spremna. Tako je savršeno moćno čuti kako ispušta piskutav plač dok se počinje tresti, drhtati i grčiti oko mene sa sve više i više ritmičkih pulsiranja. Čak i s mojom težinom na sebi, snažno se trese dok se iz nje oslobađa drugi dugi vrisak. Telo joj je konačno napaja opojne ekstaze, noge su joj obmotane oko mene tako čvrsto da me drže u najdubljoj tački njene zaslađene nabubrele bajkovite prelepe uske pičke. Toliko sam skoncentrisan svo vreme na upijanje raznovrsnih milina iz svakog njenog zvuka, sa svakog njenog osmeha, ispod svakog joj uzbuđenja, da nije ni bilo potrebe a ni vremena za vlastito zadovoljstvo- i to mi je više nego u redu.
-“Svršiću... Želiš li videti šta mi činiš dušo? Koliko mi značiš? Želiš?": Stiže da klimne očima, iako se još uvek tek oporavljala. Sada joj jebem samu dušu pičke ne misleći više na nju, već samo na sebe. Poistovećujem se s njenim skliskim, mokrim, vrućim kanalom. Moj nabrekli očajnički kurac postaje jedno s njom, trudim se konačno pronaći očekivanu mentalnu utehu, jašem je prepušteno, bez trunke ograničenja. Moli me očima da svršim u nju ali se ja ipak povlačim pre nego se to desi. Želim da vidi, da se uveri koliko još imam nektara za nju, čak i nakon toliko vremena, koliko je nektara probudila i koliko nektara svih ovih godina čuvam samo za nju. Moja eksplozija je tako obilata. Olakšanje koje osjećam dok mi se telo grči je neverovatno. Oslobađanje brojnih nagomilanih, skrivenih ili potisnutih napetosti iz mog tela, odigrava se kroz tu jednu jedinu sićušnu rupicu, izbijajući ka njenom pogledu poput lave.

♫ 

  ♫

Dajem joj poljubac zahvalnosti i ona mi uzvraća. Treba me jednako kao i ja nju. Prede, kompletna prožeta žmurećom usrećenošću. Milujem joj prenežno i dalje prstima telo, a usnama joj masiram bradavice.

I njoj i meni je jasno- opet je moja.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Toliko dobro opisana pripadnost blizanačkih duša u koitusu kroz koji su prepoznali da su jedno od drugog jednom već razdvojeni. Ta žudnja, čežnja i namirenost kroz divlju igru do najtananijih prožimanja mirisa, ukusa i odlaganja je nevjerovatno realna. Da li je moguće da muškarac može toliko puno da odlaže svoje zadovoljstvo spram ženine potrebe da se dugo, mentalno i fizički izjebe?

Korisnik

Divno

Korisnik

Fantastična! Heart