Masaža

Priča počinje na moj 21 rođendan, nisam pravila gala žurku nego samo kod kuće sa nekoliko prijatelja i užom rodbinom neudata. Bila je tu i moja tetka. Odlično se slažem sa njom i voli me kao da sam joj ćerka. Iskreno nisam očekivala poklon od nje nego mi je bilo sasvim dovoljno da se pojavi na rođendanu. Dosta je starija od mojih roditelja, penzioner je. Ipak sam dobila poklon od nje. Bio je to vaučer od kluba penzionera za spa vikend u jednoj maloj banji koji naziv ne bi da pominjem. Naravno, oduševila sam se. Bavim se rekreativno aerobikom i mogu se pohvaliti svojim zogdnim mršavim telom. Nije mi neprijatno biti gola pred drugaricama ispod tuša nakon treninga. Imam male sise ali sa krupnim bradavicama koje često nabreknu pred njima. Picine usnice povelike tako da mi uvek vire iz brazdice, naravno obrijana. Posmatrale smo tako jedna drugu, gole... ponekad i malo napaljene zbog mladosti i poludelih hormona.
Za nekoliko dana bio je polazak autobusom, ja jedina mlada i 50 penzionera od 65-70 god, svi mu me gledali izbezumljeno kao uljeza. Nije mi smetalo, u mislima mi je bio spa, bazen, hotel i ostala uživancija. Stigli smo nakon nekoliko sati vožnje. Penzioneri su se razletili po sobama kao da neće biti mesta za sve, jbt pa sve je unapred organizovano i svi su dobili smeštaj, naravno. Bračni parovi u dvokrevetne a nas nekoliko samih u jednokrevetne sobe. Moja soba drugi sprat, a pored lifta sporedne stepenice za bazen i spa. Super! Taman da se u kupaćem kostimu spustim dole.
Smestila sam se, i otišla u hotelski restoran. Taman vreme ručka, primetila sam da su i ostali gosti kojih je bilo vrlo malo, takođe bili penzioneri. Uglavnom su bili gosti oni sa kojima sam bila u autobusu. Nakon ručka sam malo leškarila u sobi i bila na telefonu jer bazen nije radio pre 17.00. Malo posle 5 otuširala sam se i brijačem na brzinu preletela ionako uvek obrijanu picu, volim kad mi je glatka i obrijana. Obukla sam prilično minijaturni i izazovni dvodelni kupaći i ništa preko njega, namerno da malo provociram one penzionere. Ponela sam hotelski peškir iz kupatila noseći ga ispod ruke i spustila se onim sporednim stepenicama u taj njihov spa. Malo sam se razočarala kada sam videla mali bazen, dubine jedva do struka. Ali šta sad, jbg. Šta je tu je... Oko bazena raspoređeni penzioneri po ležaljkama iznenađeni mojom pojavom u onom mini kupaćem.
Atrakcija za sve prisutne, su svi gledali mene, jer u onom kupaćem sam bila skoro pa gola. Babe iz prezira a dede iz uživancije. Ušla sam u bazen i malo se brčkala u prilično toploj vodi. Ugledala sam ulaz u saunu i kabine za masažu, pomislila sam kako nisam nikad bila u sauni niti na masaži. Nisam imala šta čekati, krenula sam tamo, osećala sam poglede svih prisutnih dok sam išla tamo. Ispred saune natpis: "Ulazak u saunu preporučuje se ulaziti bez kupaćeg kostima i bez papuča. Obavezno koristiti sopstveni pešikir na kome sedite, ili po potrebi oko struka."
Naravno da sam se skinula gola što mi uopšte nije bio problem, generalno prija mi golotinja. Kod ulaza u saunu polica za odlaganje kupaćih kostima. Pored jednog ženskog i jednog muškog kupaćeg koistima ostavila sam i onaj svoj mini kupaći i kao slučajno napravila dva koraka u nazad tako da me svi oko bazena vide golu. Ušla sam u saunu sa peškirom u ruci. Na celom telu osetila sam vrelinu vazduha, prijatno i prilično toplo. Unutra dve drvene dugačke klupe jedna na suprot druge. Dvoje penzionera unutra, zajedno na klupi, bračni par predpostavljam. Goli. Baba umotana cela u peškir, a deda go ali peškirom pokriven kurac. Moja golotinja izložena skroz. Nikad nisam tako bila gola pred starijim ljudima. Raširila sam peškir na suprotnu slobodnu klupu, tačno nasuprot dede, sela na peškir, apsolutno bez stida i neprijatnosti sa vrlo malo i bezobrazno raširenim nogama. Matorom dedi slobodan pogled u moje međunožje, pravo u pičku. Ulazi još jedan deda, go skroz i seda pored mene. Za njim evo još jedni deda i baba, sedaju pored ono dvoje preko puta mene. Takođe goli skroz. Prijatan mi je bio osećaj golotinje pred njima i sa pogledima svih prisutnih. Vrelina vazduha je učinila svoje, celo moje telo je vrlo brzo reagovalo, a znoj mi je krenuo niz telo. Inače krupne bradavice su se učvrstile i došle do izražaja na malim sisama. Prstima sam ih nadraživala, igrajući se sa njima. Osećala sam kako mi se pica, iako sva znojava ipak ovlažuje i otvara. Deda nije skidao pogled sa mene.

-Gospođice kontrolišite se.
Kaže ona baba.

-U čemu je problem?
Pravim se da nemam pojma o čemu priča.

-Moj suprug vas gleda! Skupite noge!
Kaže ona.

-Ne verujem da vašem suprugu smetaju moje raširene noge.
Odgovorila sam, pomalo drsko i bezobrazno.

Nisam se zaustavila na tome. Još malo sam rašilira noge. Polako sam ruku spustila dole. Skroz "dole". Sama sebe sam iznenadila kada sam osetila svoje prste na nabubrelom klitorisu, na rastvorenoj brazdici... Gurnula sam dva prsta sebi unutra. Do kraja. U pičku! Neverovatno dobar osećaj pred svima. Jebote pa ja masturbiram pred njima! Ono dvoje matoraca koji su poslednji ušli, kao nešto su se iznenadili, zaprepastili i izašli. Ne sećam se kad sam se tako jako napalila. Onaj deda pored mene krene da drka kurac, ali avaj... slabe vajde, ništa, mlitav. Ali dedi preko puta... izbočina ispod peškira. Njegova baba skoči sa klupe, opsuje ga i izvuče napolje besna na njega. Ostao samo onaj matori pored mene koji i dalje drka mlitavi kurac. Dosadilo mi je, izašla sam i ja. Odmah pored saune, mali pegradni zid i iza njega tuš pod koji se ode, predpostavljam odmah nakon saune. Na brzinu sam saprala znoj sa sebe i pristojno se ogrnula peškirom, cela, koji me je jedva pokrivao od sisa do pičke. Uz svo to ushićenje i napaljenost zaboravila sam poneti svoj kupaći ostavljen na polici. Odmah pored saune tri kabine za masažu. Nisu prave kabine nego kao neki pregradni zidovi sa zavesom umesto vrata. Izgledale su sve zauzete. Na jedoj od kabina zavesa je bila smo do pola zatvorena. Iz znatiželje sam provirila unutra. Mlada i lepa devojka masirala je neku babu u kupaćem kostimu, po leđima. Ja sam sebe odmah zamislila golu na tom stolu. Prišla mi je druga takođe mlada lepa i izuzetno privlačna devojka.

-Želite masažu?
Ljubazno me pita, uz predivan i prijatan osmeh.

Pomislila sam da će me ona masirati i zamislila njene ruke po mom telu. Odavno sam potajno sam želela imati "nešto" sa devojkom, a ne samo gledajući gole prijateljice pod tušem nakon treninga. Poželela sam njene ruke po mojem golom telu, zamišljala sam njene ruke na guzi, između nogu...


-Da, da, želim!
Odgovorila sam srećno i ushićeno... i dalje napaljena. Osetila kako mi se pica ovlažuje sve više.

-Na žalolst trenutno su sve kabine zauzete. Smestite se na ležaljku pored bazena, ubrzo će se jedna kabina osloboditi i pozvati će mo vas.
Hvala, bila sam ljubazna i ja.

Smestila sam se na jednu od ležaljki, i dalje pristojno umotana u peškir, ispod i dalje gola, a peškir nedovoljno dugačak. Kako kod da se smestim i pokrijem sise pica malo seva. Napaljenost ne prolazi, kao ni pogledi prisutnih. Zamišljala sam onu lepu devojku i njene ruke po meni. Matorci su kao šetali oko bazena i u stvari gutali pogledom moju slatku picu, noge vrlo malo, ali dovoljno raširene. Sasvim dovoljno da znatiželjnima omogućim pogled. Prijao mi je taj moj mali egzibicionizam. Osećala sam da mi je pica otvorena i mokra.

-Gospođice, imamo slobodnu kabinu za vas. Molim vas, pođite za mnom.

Čula sam slatki glas one devojke iza sebe, ustala sam i krenula za njom. Kako sam hodala tako mi se pica još jače napaljivala. Ma cela sam se napalila kao ludača. Dolazi momenat njenih ruku po mom telu. Ušle smo u slobodnu kabinu sa razmaknutom zavesom. Jedan mladić, izuzetno lep, zgodan i visok je bio tamo i pripremao mirišljava ulja za masažu.

-Masažu će uraditi moj kolega, nadam se da vam to nije problem.
Kaže ona lepa devojka.

Pomislila sam kako neću na telu osetiti njene ruke i vešte prste, ali kad sam videla njega, odmah sam se predomislila. Uh, kakav frajer jebote! Pomislila sam, osetiću njegove dodire po mojoj guzi, sisama.... svuda!

-U redu je, nije problem uopšte...
Zadovoljno sam odgovorila.

Ona devojka je izašla i navukla zavesu, ostali smo sami, on i ja. Za nekoliko momenata biću gola pred njim, a pica mi curi napaljena.

-Gospođice, raskomotite se i opustite se. Peškir možete okačiti ovde na zid.

-Zaboravila sam kupaći kod saune, nadam se da nije problem ovako...

Sklonila sam peškir sa sebe, i okačila na mesto gde mi je rekao. Ostala sam gola pred njim. Polako me je pogledao, što se kaže, od glave do pete. Iznenadio se.

-Nikakav nije problem, lezite na stomak i opustite se molim vas. Kakvu masažu želite. Imate neke bolove? Leđa, ramena, noge?

-Kao prvo i osnovno da ti kažem, nemoj da mi persiraš. Imam 21 godinu, i ne boli me ništa. Hoću komplet relaks masažu. Celog tela. Razumeš? Celo telo, svaki deo, svaki mišić. Nemoj ništa da preskočiš. Ok? Kreni od ramena, pa polako dole. Sve. Delovala sam strogo.

-U redu kako ti kažeš...

Počeo je prvo sa malo ulja na ramenima i lagano razmazivanje po celim leđima. Ubrzo stiže do donjeg dela leđa. Zaustavlja se. Osećam ulje na nogama ispod kolena, i njegove vešte ruke na stopalima, na listovima nogu, jedna pa druga noga, pa butine. Polako ide gore...  Malo širim noge i osećam njegove ruke između mojih butina. U tom momentu masaža prestaje a počinju njegovi strastveni dodiri.

-Nastavi... hoću svaki delić tela da mi izmasiraš, rekla sam ti! I guzu naravno. Razumeš?

Jednu nogu malo savijem u kolenu i istrćim dupe. Malo je prosuo ulja po guzi i razmazivao, raširio mi je guzove. Dodao je još ulja, osetila sam kako mi ulje curi između međunožja. Lepo je mogao videti moj šupak i picu. Osetila sam njegove prste između nogu, na analnom otvoru i brazdici napaljene pičke. Osetila sam njegov prst na rupici moje napaljene pičke.

-Izvini, zaneo sam se.
Kaže mi.

-U redu je, lepo sam ti rekla, ništa nemoj da preskočiš. Nastavi.

Okrenula sam se na leđa.

-Ajd sad sise, bradavice, stomak, sve po redu polako prema dole. Nema preskakanja... sve.
Tiho govorim, jer se čuo razgovor iz susedne kabine.

-Uh kako su ti tvrde bradavice i čvrste sise, a tek pica...  lepa i slatka, obrijana i glatka. Ovde mi sve neke babe dolaze. Nikad mi nije bila neka ovako mlada, zgodna kao ti.

Kaže uz uzdahe, tiho kao šapat.

Savijam noge u kolenima i maksimalno ih širim, potpuno mu se otvarajući. Kreće da me mazi po pički, prstima dirka klitoris... ne sećam se kad sam bila ovako jako napaljena. Primetila sam veliku izbočinu na njegovim pantalonama koja mu je očigledno bila radna uniforma. Digao mu se, ha, ha. Razmišljam kako je prošlo nekoliko meseci od poslednjeg seksa koji iskreno i nije bio nešto posebno. Očajno mi je bio potreban dobar seks.

-Preslatka ti je pica, uh jebote baš si vlažna, mokra...
-Svaki mišić rekla sam ti, i unutrašnji...

Nije mu trebalo dva puta reći. Stavio mi je dva prsta u brazdicu, na rupicu. Vrlo malo tek da osetim njegove prste na ulazu moje pičke. Ne mogu da opišem koliko sam bila napaljena. Znao je radnju, vrlo je vešt. Jednom rukom je pritisnuo deo iznad pice, a palcem dodirnuo klitoris, drugom rukom sa dva prsta polako ušao unutra, ne do kraja, nije duboko. Nije radio unutra-napolje, nego gore-dole. Osećala sam izuzetno snažan jak osećaj uzbuđenja i napaljenosti. Jebote, našao mi je G tačku. Za minut sam doživela orgazam, nikad brže u životu. Glasno sam uzdahnula.

-Uh jebote. Ne smemo ovako, dobiću otkaz. Ajde ustaj, drži peškir, ogrni se... nadam se da te niko nije čuo.

Jedva sam ustala, još sam se tresla od orgazma a on mi je pomogao da se ogrnem peškirom.

-Slušaj... nije ovo gotovo. Moramo nastaviti, dođi večeras nakon posla kod mene....  Soba 215.

-Dolazim... radim do 9. Poneću ulje za masažu.

-Ma zajebi masažu, kondome ti ponesi.

Rekla i sama sebi nisam verovala šta pričam, pa ja sam pozvala tipa da me jebe, kreše, prca, tuca. Taman nakon toga i što sam prčvrstila peškir oko sebe, dolazi ona lepotica što me dovela do njega, izgleda da mu je šefica. On se brže-bolje nešto sagnuo da nešto kao uzme, ostavi, namesti... u stvari da sakrije erekciju.

-Kako je bilo, jeste li zadovoljni?

-Lepo je bilo, opušajuće. Odlično se osećam. Hvala vam.

Otišla da pokupim svoj zaboravljeni kupaći i onako sa njim u ruci, umotana u peškir prošla pored svih onih penzionera. Nije im bilo teško zaključiti da sam gola ispod. Ceo hotel, a pogotovo sporedne stepenice su bile sablasno tihe, nikoga u blizini. Skinula peškir sa sebe i gola nastavila do sobe. Blagi osećaj treme da budem tako viđena na hodniku pojačao je moju konstantnu napaljenost. Gola ulazim u sobu, i odlazim pod tuš da se operem od ulja za masažu i moje picine sokove. Brzo završavam, obrišem se, ostajem gola, ležem na krevet i krećem da masturbiram. Setila sam se njegovih pokreta, pritisak na klit, a dva prsta druge ruke, ne preduboko unutra i pokreti gore-dole. Jebem te živote, kontam tek sad sa 21 godine da sam pronašla sopstvenu G tačku. Ubrzo orgazam broj 2.
Ostala sam ležeći gola na krevetu, dok su mi se disanje i puls vraćali u normalu. Pokrila sam se ćebetom umorna i iscrpljena da malo odremam, bio mi je potreban odmor i priprema za ono šta me tek očekuje. Zaspala sam. U neko vreme, budi me kucanje na vratima. Gledam na sat. Vreme 21.10. Nije mogao biti niko drugi nego on. Ustajem iz kreveta, kontam jbt pa gola sam, ali zabole me baš video me u takvom izdanju, dolazim do vrata, otvaram mu. Obučen u istu onu radnu uniformu.

-Izvini što ja ovako, spavala sam.

-Ma u redu je, opušteno samo...

Ulazi mi nepoznat mladić u sobu, ja sama i gola. Kažem sebi ludačo jedna šta to radiš?? Ali ipak... željna samo seksa. Kakav-takav ali da je seks. Ostavlja na komodi pored kreveta kutiju kondoma.

-Mogu li se otuširati na brzinu?

Upita me i ne čekajući odgovor iz tri poteza skida svu svoju odeću odlazi u kupatilo. Pušta vodu u tuš kabini a vrata ostavlja otvorena, kao da mi govori da mu se pridružim. Dolazim do kupatila u gledam ga sa leđa, golog ispod tuša. Tek ovako mogla sam videti kao ima lepo razvijeno mišićavo telo. Opet sam se jako napalila. Okreće se prema meni i pruža mi ruku da dođem. Prvo što sam primetila njegov ogroman dignuti kurac. Naravno da sam ušla pod tuš sa njim. Prišla sam mu i tela su nam se spojila ispod mlaza tople vode. Osetila sam njegovo čvrsto mišičavo telo, njegove snažne ruke oko sebe i tvrdi kurac na mom stomaku. Ponovo sam osetila njegove vešte ruke na svom telu, ovog puta ne masaža nego me je mazao sapunicom i lepo okupao. Celu. Leđa, dupe, sise, pičku... sve. Trudila sam se i ja njemu uraditi isto. Predivno mišićavo telo ima. Sapunicom ga mažem celog. Super grudi, mišići, lepa i čvrsta muška guza, jaja koja se ljuljaju, krupna. A kurac baš velik, ogroman, dignut skroz prema gore tvrd kao stena. Uhvatim mu ga kao da ga nasapunjam. Uh, jebote kako mu je debeo, pa ja ga ne mogu obuhvatiti rukom. Rasturiće me. Povučem ga na dole i osetim otpor njegove snažne erekcije. Završavamo tuširanje i brišemo jedno drugo. Odlazimo u krevet i polako, vrlo polako kreće akcija. Koliko god da je bio napaljen jak i snažan istovremeno je bio veoma nežan. Krećemo nežno sa poljupcima, polako vrlo polako ide na dole. Ljubi mi grudi i jezikom licka nabrerkle bradavice. Iznenada, naglo, kao da više nije mogao čekati, spušta se u moje međunožje. Ja maksimalno širim noge u iščekivanju. On mi ljubi pupak, stomak, unutrašnjost butina, liže ih. Ljubi venerin brežiljak, osećam njegov dah na pički. Izazivao me je, odugovlačio, dok sam bila sve više napaljena. Konačno osećam... jezikom mi je vrlo vešto parao brazdicu. Usnama je dodirivao moj nabrekli klitoris a ja željna dodira baš tamo. Ustima je uvlačio usnice moje pičke, razvlačio ih, nežno grickao... Jezikom se razleteo po celoj pici, od rupice do klitorisa. Sakupljao je moje picine sokove. Ne samo prstima nego je i sa jezikom usavršio tehniku. Neverovatno kako mi je brzo lupkao jezikom po klitorisu. Bolje nego bilo koji vibrator sa kojim sam se igrala. Gura prste unutra... i opet potez gore-dole a jezikom rastura klit. Osećam kontrakcije dole, stezanje unutrašnjih mišića, izvijanje celog tela... uh! Doveo me do orgazma, ponovo! Pica mu štrcne u lice malo slatke bistre tečnosti. Uh jebote pa imala sam oko što kažu "squirt". Jako retko mi se to dešava, samo nekoliko puta do sad. Orgazam broj 3! On naglo ustaje i za par sekundi navlači kondom, mene još malo drži orgazam, tresem se, pokušavam da se opustim, maksimalno raširim noge i spremna ga čekam. Sledeće sekunde nadvija se iznad mene, nežno me ljubi, na njegovim usnama okus moje pičke, mojih sokova. Osećam njegov vreo dah... a onda... prodiranje njegovog kurca u moju pičku. Polako je ušao, pažljivo, ja sam izvijala kukove i sama se nabijala jače, snažnije... Tada je odlepio i on. Ubrzao je kretanje i počeo da mi rastura pičku, bukvalno. Snažno i brzo. Okrenuli smo se, on na leđa a ja iznad. Skočila sam na njega kao ludača i nabila se na ogroman kurac, mešala sam guzovima kao nikad do tad. Gurnuo mi je prst u dupe. Protivnik sam analnog seksa ali ovo je bilo savršeno. Sama sam određivala dubinu i brzinu prodiranja njegovog kurca u mene. Osetila sam inicijativu i dominaciju nad njim što me je dovodilo do ludila. Telo mi se izvijalo u naletima strasti. U sledećem trenutku moja omiljena doggy poza. Uleteo je u mene svojim ogromnim kurcem, ali ne do kraja. Zaista je bio vrlo pažljiv sa obzirom na veličinu kurca koji ima. Zavukla sam ruku u međunožje i nadraživala svoj nabrekli klitoris. Paralelno sa pičkom i na prstima sam osetila kako uleće u mene. Pica mi se toliko ovlažila da je bukvalno curilo iz mene. Orgazam mi je nezaustavljivo dolazio. Za nekoliko trenutaka osetila sam vrelinu u svom međunožju, stezanje vaginalnih mišića, kontrakcije... Orgazam je eksplodirao u meni. Imala sam osećaj da svršavam ne samo picom nego celim telom. Svaki mišić mi se grčio u naletu slatkog orgazma, orgazam broj 4! Ne znam koliko je to trajalo, ali bila sam van sebe. Iznenada sam osetila pulsiranje njegovog kurca u meni, nekoliko puta... svršavao je i on. Unutra, naravno u kondom. Kada je sve bilo završeno još je ostao unutra, i dalje sam osećala njegovu snažnu erekciju. Kada ga je konačno izvadio ugledala sam kondom pun sperme, koji je on polako svukao sa kurca. Erekcija mu ne popušta... Legli smo u krevet opuštajući se. Posmatrala sam kako mu erekcija polako popušta što mi je bilo vrlo interesantno. Iznenada zazvoni mu telefon, on skoči kao opaljen.

-E, ćao... Šta? Evo završavam sa poslom, krećem još malo. Važi, vidimo se.

Rekao je, obukao se za nekoliko sekudni. Poljubio me u obraz, i rekao je da mora da ide. Kaže mi da sam bila super. Nisam stigla da mu kažem bilo šta, već je izleteo iz sobe. Ostala sam onako gola, zatečena i iznenađena njegovim naglim odlaskom. Dobro me je izjebao... u jbt pa ja mu ni ime ne znam!

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Odlicno opisano i prilicno napaljivo… samo nastavi sa pisanjem… Wink

Korisnik

Ja sam iz banje, danas bio u terme, spa, sve iz priče što se tiče ponuda za opuštanje, ova priča me je baš napalila, bilo je pičaka extra pored bazena i svuda, verovatno je ona mala pored mene u sauni bila napaljena tako kao i ova iz priče, odlična priča uzgred!

Korisnik

Nikxxx odakle tebi ideja da je priča paste copy?? Obrati pažnju, imam nekoiliko svojih priča. Zašto bi to radio?

Korisnik

Realno je da napišeš neku svoju priču a to paste kopy to je definitivno sranje