Naplata duga 2

Pljusak. Ne vidi se ništa kroz prozore automobila. Dragana je svršila, pa je sada red i na mene. Kurac se ukrutio dok je ona svršavala pod mojim prstima, jaja puna, treba ih isprazniti. Držao sam je i dalje za kosu.

"Hajde sada lepo zini, da vidim kako pušiš."

"Nemoj... " 

I kurac je već bio u njenim ustima, nisu to bile pušačke usne, one napumpane, bile su obične, tanke. Kurac 17-18 cm, ali deblji, to joj je malo pravilo problem. Obradjivala je polako glavić, nije bila profi, ali nije ni početnica. 

"Mmmmm, tako kučkice, nije loše, naučićeš ti već kako treba." - rekoh joj, a ona me samo pogleda i nastavi.

Sada ga je obuhvatila rukom i počela da nadrkava, liže glavić, pokušava da skrati sebi i da svršim što pre. Ali tu se zajebala, mogao sam dugo da odlažem svršavanje. 

Počeo sam da uživam i opuštam se, baš se svojski trudila. Mumlala je i cuclala kurac, a ja sam joj pustio kosu, zadigao suknjicu i počeo da joj kružim prstom oko guze. Na trenutak je prestala kad je shvatila gde sam krenuo.

"Molim te, nemoj guzu, nisam nikad to probala, boleće me!"

"Onda ćemo ti i ja da se igramo svega i svačega, kučkice. A sad ćuti i puši, i nemoj da ti pada na pamet da se buniš. Sada ide samo prst, ako se opireš odmah dobijaš i kurac u dupe."

Nastavila je da puši u znak odobravanja, a moj prst je polako ulazio u guzu. Nije bilo tako tesko jer je svuda okolo bila vlazna. Malo se cimnula, ali nije ispuštala kurac iz usta, videla je da sam ozbiljan, a nije bila sada spremna za kurac tamo. Nabijao sam joj srednjak u guzu, i polako smo uhvatili ritam, ja nju nabijam, ona puši. To je trajalo nekih 10ak minuta, kurac joj je tri cetvrtine ulazio u usta, i odlučim da polako završavamo za danas. 

"Kučkice moja, sve si bolja u pušenju, uskoro ću svršiti, jaja su prepuna i biće puno sperme. Spremi se da progutaš sve, neću lom ovde u kolima, jel jasno?"

Videla je da nema izbora i da će biti kako ja kažem, pogledala me je i samo klimnula glavom. Nabio sam joj srednjak do kraja u guzu, ubrzala je pušenje. Tridesetak sekundi kasnije počeo sam da joj sipam spermu direktno u grlo.

"Aaaaahhhh...mmmmmmm....samo gutaj kučkice..."

Ne sećam se kada sam obilnije svršio, a i ona je to jedva progutala. Nije joj bilo svejedno. Zakopčao sam pantalone.

"Samo sam nekoliko puta progutala do sada, ali ovo je bilo bas mnogo."

"Ima toga još puno odakle dolazi, ne brini se", nasmejao sam se pomalo zlobno, "dobra si bila, bićeš bolja sledeci put."

"Kako to misliš sledeći put? Zar se nisi naplatio, kako reče?"

"Rekao sam da je ovo prva rata. Družićemo se ti i ja još dugo. Nikad ne plaćam za seks, ovo će biti izuzetak, ali zato ću dobiti punu vrednost za uloženo."

"Ali..." krene da izusti, prekinuh je odmah.

"Nema ali. Kriva si i sada snosi posledice."

"A, ako vratim novac?"

"Ne", rekoh odlučno, "nema nazad!"

"U redu...", pognula je glavu malo.

"Ne brini, uživaćeš i ti, malopre ti je bilo lepo kad si svršila, a nije ti ni pušenje teško palo. I treba da se proveri širina pičkice i ta guza da se razradi."

Kiša je polako prestajala, kapljice su dobovale po automobilu. Nisam verovao da sam to uradio, i dobio kučkicu za naredni period. Upalio sam auto i krenuli smo polako. Stigli smo ispred njene zgrade, kiša je već prestala. Polako je izlazila iz automobila. 

"Dragana, hajde osmeh na lice, vidimo se sutra na poslu."

"Vidimo se", reče onako nesigurno.

...

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Dobro pišeš, ali je pomalo neuverljivo zbog dijaloga. Svakako očekujemo nastavak.

Korisnik

I ja bih da mi uteras dug