Господарица Дани, њен љубавник и ја

Роб отвара очи угледајући њеног љубавника, који лежи на леђима, савијених леђа уз њега. Лежао је тамо, желећи да је осети јутрос, али знајући да нема времена са њом. Његов пенис је закључан и напрегнут уз кавез док се некако диви телу њеног љубавника, знајући како ју је тако добро појебао, желећи да може. Његове се очи на крају зачуде великој избочини испод чаршаве, знајући шта је узрок избочине, он је гледа са љубомором.

Очи њеног љубавника се отварају да види курац како лежи, само изгледа као да чека да се пробуди. Без речи, Господар Милош показује на своју брадавицу показујући да кукавица сише његову брадавицу на коју он ставља уста на брадавицу и нежно је сише и гризе као и раније. Док је безвезе, осећа се почашћено да то уради за обоје јер су га зато пустили да спава са њима. Грицка и ускоро јако сише, а Господар тихо стење.

 Господар тада пружа руку и повлачи чаршав откривајући његов велики усправан курац, док кукавица гледа доле, још увек грицкајући његову брадавицу. Господар Милош затим гледа у удицу и климне му главом, не говорећи „имаш дозволу“ уместо „знаш шта да радиш“. Роб нестрпљиво напушта Господаровом  брадавицу и помера његову главу доле до пениса, држећи га руком, узимајући главу у уста и почиње јутарњи ритуал. Полако обожавајући курац, Господар спушта главу на јастук и ужива затворених очију, уживајући у топлим устима омотаним око његовог пениса. Роб иде полако, да не би пробудио Господарица Дани, а да би почастио човека који јој пружа такво сексуално задовољство.

Господар с осећа како Господарица Дани помера леђа уз његову страну и почиње полако да је милује по боковима, полако се крећући ка њеној пички. Она одговара тако што се преврће на леђа и раставља ноге како би јој омогућила приступ. Господар помера прсте на њену пичку и осећа њену тренутну влажност док њихов пенис обожава њихов курац.

Господарица Дани се окреће да пољуби Господар Милош, а он се окреће да јој узврати пољубац. Њихов пољубац почиње тихо, затим се претвара у још више страсти, она пружа руку да осети његова јаја и кукавичја уста како клизе горе-доле. Док је и даље закључана , она гура главу уназад и поставља се преко Господару Милошем струка, и даље га љубећи. Она чека тренутак, знајући да ће курац водити његов пенис у њену пичку, а затим почиње да седи и узима сав  пенис у њену сада потпуно узбуђену пичку.

Почиње да јаше његов курац, полако, упорно га љубећи, млевењем по струку, а јауци обоје расту. Роб се завали и гледа и чека. Убрзо, он посматра њену брзину, јаче стење, Милош почиње да гура своје кукове у њене, и обојица се чврсто грле, она му лежи на грудима, он се увлачи последњи, снажно, она успорава, усне им остају склопљене. .

Још нема речи, док она подиже кукове да испусти његов сада млохави курац, праћен млазом сперме. Она седи на његовом стомаку и курац поново, без да јој се каже, одмах почиње чисто да лиже пенис и лиже сперму док се спушта до његових глатких јаја, а затим назад до његове главе да би је инстинктивно вратио у њена уста. да се поново очврсне. Ускоро је поново тешко и курац то показује прстима по Даниној пички док она поново устаје да прихвати његов пенис. Овај пут роб зна да ће њихов секс трајати дуже и тихо одлази на кафу док се јебају.

Како у спаваћој соби расту јауци и звуци шамарања коже, роб почиње да исправља кућу од синоћњег окупљања. Сакупља њихову одећу која је била разбацана. Док подиже њене црне, чипкасте гаћице које је носила, приноси их свом лицу и помирише их, осетивши велики дашак њене пичке од претходне ноћи, знајући колико је била мокра док их је носила.

Он наставља и проналази одећу њеног љубавника, боксерице, фармерке и кошуљу разбацане унаоколо и понижавајуће их подиже, слажући их на одговарајући начин заједно са својом одећом, да их обуче након што заврши јебање привезка за кључеве.

Роб дубоко удише љубавно понижење док наставља да исправља јастуке на каучу, доживљавајући како је његова Љубав била овде на овом каучу док јој је држао ноге иза кауча гледајући одозго како је узимају тројица мушкараца док су жене гледале и уживао и чекао их да дође ред.

И даље размишља о томе како их је послужио пићем док су уживали, знајући да је он ту само да служи другима и помогне на било који начин неговој Господарици.

Kategorija:
Bisex erotske priče