Vojnik prve klase Marija

Noge na stolu, teske vojnicke cizme traze odmor od duznosti i bijeg od monotonosti, a svemu tome utakmica eng lige na Tvu nikad manje zanimljiva. Gosp. poručnik, kaze ona! Dozvolite da se obratim?!? Gospodin porucnik, u tom trenutku dezurni kasarne, moja malenkost nikada nista nije imala protiv da se vojnik prve klase, imena Marija obrati jer stasom i glasom Marija je bila a i dalje je, nevjerojatno jebozovna. Tamne crne kose i koze, prodornih ociju koje gutaju poglede ako se u njih zagledas. Nevjerojatno skladne figure u kojoj nijedan faktor (citaj guza i sise) nisu nesto pretjerano obimni, vec sasvim dovoljni da covjeka natjeraju da je uzme u narucje i poigra se s njom kako zeli! Ali, otom potom.. Marija je stajala mirno i cekala svoju priliku za razgovor, u tom trenutku ne znam jel' marila za moje misli i potajno odmjeravanje. 

Reče Marija, da bi imala želju da izađe i kupi nešto kvalitetnije od vojnicke kuhinje, koja je u tom trenutku bila na nivou, a nivo je ispod nule. 

Porucnik reče tada, da ona moze sta god zeli, iako ni sam nisam to rekao na zavodnicki nacin, mozda zbog toga sto nisam imao tada krvnicko hladni pogled vec naprotiv, siguran sam da se na mome licu pojavila doza crvenila. Otisla je, a na meni je, mladom porucniku da sada nadgleda i prijavnicu jer eto biješe prazna njenim odlaskom. Vojnicki losa odluka, sve dok nisam stupio do prijavnice te u njoj osjetio Mariju, parfem izmjesan sa njenim tijelom ostao je da prkosi zakonima kako ludila koje se desilo u mojim hlacama. 

Vratila se relativno brzo, sa smijeskom, punim stomakom i ponudom da nam kafu napravi. A ko bi lud to odbio. Nedjelja je, svakako smo pored straze koja sambom ne zeli da ima susreta, sami. Ona i ja! Necu reci da sam danima i nocima, na drustvenim mrezama svaku njenu sliku dobro odmjerio, pogotovo one sa jezera, gdje izranja iz vode a bradavice strse ispod crnog kupaceg kostima. Necu reci da sam na poneke ostavio i reakcije, nadajuci se da ce primjetiti to. A nada ipak zadnja nije nestala! Ostala je Marija i duze od vremena predviđenog za kafu. Ostala je blizu mene, na kauču, gdje sam mogao da je dodirnem za ruku, polako, samo da je trnci prođu. Jednom, drugi put, treci.. bila je nemocna, oci su joj govorile to! Njen jaki stav, besprijekoran jezik pljuvao je tonu rijeci za koje me nije bila briga, jer eto, imao sam zelju za saznati kako sve njene tetovaze izgledaju zajedno. Pogotovo ona između grudi koju sam milion puta vidio na slikama, ali nikad kompletnu! Njeno prebacivanje noge preko noge, te otvaranje boka  blize meni, zabacivanje kose preko ramena koje se usojesno vratilo tamo gdje je i bilo, dalo je povoda, da ja poručnik napadnem manevrom te svojom rukom vratim taj pramen kose tamo daleko iza njenog uha, ostavim ga tamo te svoju ruku zadrzim na njenom vratu. Pogled njen, a pogled moj je govorio samo jedno, a to je da nije pogresan trenutak za spojiti svoj jezik sa njenim, svoje usne sa njenim uklopiti u dugi poljubac. Njezan, dug i sočan! Nisam joj dao da se odvoji dugo, da pogled skrene nakon sto smo usne sklonili! Dao sam joj samo priliku da oci zatvori te mi nagovijesti da mogu ponovo da je poljubim. Sto je i bilo tako! Nekoliko puta.. 

Sve dok, nije zatrazila da se vrati svojom duznosti! A ko bi joj zabranio, ja nisam! Osim sto sam ustao za njom, do vrata iz kancelarije, te usao u njen prostor, polako je pribio uz ista ta vrata i jos jednom ovjerio njene usne a svojim rukama desnu stranu njenog vrata. Nije onaj u gacama zaboravio da joj kaze da je budan, te se i on sudario sa njenim preponama! Dobila je na znanje da je zelim. A ipak, otisla je.. 

Njena smjena je zavrsila, a mojoj ima jos 12h. Ostao sam u mislima o svemu sto se desilo! Ostao sam u mislima da je to to, sve dok nije poslala sliku i poruku. Slika je pokazivala njene noge, isprepletene jedna preko druge, u krevetu, njenom stanu u blizini kasarne! A poruka je glasila, da zna, da ce pomocnik u 1200 preuzeti stafetu i da ce porucnik na zasluzeni odmor do jutarnjih časova. Te se pitala, ona, hoce li porucnik doci i zavrsiti sta je poceo! 

Znam sam, da Marija je divlja u krevetu, sto je i sam njen nastup govorio. Nevjerojatno jebozovna jahala me i cijedila svaku kap sperme iz mog kurca! Nekoliko puta jako se nabila na njega, pricala razne grozote na sav glas te me pozivala da ga nikad ne vadim iz nje! Svrsio jednom, pa drugi put i to u njena usta a pokoja kap je zavrsila i na licu. Tek kad sam pomislio da je to to, i da cemo se rastati dok smo se nakon druge runde mazili lezeci na krevetu, pitala me imam li jos snage?! Pomislih, u sebi, nevjerojatno kakva si kuja. Da, bas ti Marija, kujo. Za tebe imam sve sto treba! Njezno sam je mazio prstima, te jedan a ponekad i dva, strpao u njenu picku koja je bila cijeli vrijeme mokra. Malo sam i istrazivacki isao dalje, a onoj drugoj rupici sve blize. Mazio sam je po guzi, sve jace i jace, dok bar jedan nisam poceo da stavljam. Bila je u ekstazi, njezno se uvijala po krevetu, zatvorenih ociju! Njene usne su pricale i uzdisale! Krenuo sam da je ljubim dok je bila ispod mene, a kurcem kao slucajno ciljao guzu i samo je mazio po otvoru! Sve dok ga ona licno  nije stavila u sebe, te ogromnim uzdahom jasno dala do znanja da je unutra i da je na meni da ju napunim, kako ona tad rece kurcem. Napuni me svojim kurcem! Rece Marija, a meni nije trebao veci afrodizijak od toga. Jebao sam je koliko sam mogao, u dupe, u guzu. Nakon određenog vremena, pitao sam se, hoce li iz guze primiti moj kurac u usta, da mi pusi dok ne svrsim. A Marija, na taj potez, nije imal nista protiv. Jer znao sam da, Marija je prava kuja! I ostat ce moja kuja. Sve do prekomande! 

Kategorija:
Strejt erotske priče