Belvil 2+1

Naša fantazija da upoznamo jednu finu damu sa kojom bismo bili intimni na način koji bi svima bio prijatan i prihvatljiv dobijala je svoj neki oblik i mogućnost da se zaista i ostvari...


Dugo očekivani susret i upoznavanje sa našom, još uvek, nepoznatom prijateljicom dogovorili smo u jednom lepom italijanskom restoranu koji je bio u prizemlju zgrade gde se nalazio i naš apartman.


Stigli smo prvi i sa nestrpljenjem očekivali prvi susret sa našom Beograđankom.


Konačno se pojavila. Bila je to zgodna žena, srednjih godina, lepo obučena, negovana i nasmejana... Ustao sam, prišao joj, pružio ruku i poveo je ka našem stolu. Trenutak upoznavanja se konačno desio. Uživo je bila još lepša i privlačnija nego na fotografijama koje nam je slala.


Italijansko vino koje smo poručili, učinilo je da početna nervoza, prisutna kod svih nas, ubrzo nestane.


Razgovor sa njom je bio neočekivano prijatan i kretao se u raznim opštim temama koje čine život.


Na kraju smo se dotakli i onoga zbog čega smo se sreli. Bila je pomalo stidljiva, ali spremna da priča i o tome... Dugo sama, razvedena, pomalo usamljena, na relaciji posao, stan, deca, obaveze... Ali i pored te sramežljivosti, spremna i radoznala da eksperimentiše...
Nismo žurili, pritiskali, čak ni forsirali mnogo razgovor na temu seksa, već smo opušteno vodili prijatan razgovor.


Nakon večere, moja draga je, opet neočekivano, dodirnula njenu ruku i predložila da, ako naša nova priateljica želi, pređemo svi gore u naš apartman i popijemo još po čašu vina koje smo poneli i rashladili.


Nakon malo dvoumljenja, pristala je i nas troje smo krenuli gore.


Apartman nije velik, ali je lepo namešten, topao, sa prigušenom rasvetom... Pustili smo neku laganu muziku sa TV-a i nastavili priču koja je sad već ozbiljno dodirivala teme vezane za našu seksualnost, iskustva, želje... Osećala se uzbuđenost svih nas u vazduhu.


U jednom trenutku moja mila je ustala i rekla da ide da se istušira i ostavila mene samog sa Beograđankom.


Pogledi su nam se sreli i u njima se mogla videti naša želja da ostvarimo ono o čemu smo do sad samo maštali. Prišao sam joj, uhvatio je za ruke i nežno je poljubio. Nije se opirala... Bila je svesna i odlučna da želi da proba sve ono što je samo u svojoj glavi do tada zamišljala.


Lagano sam prelazio rukom preko njenog tela i ljubio je sa uživanjem. Osetio sam da se potpuno predala... U nekom momentu moja lepša polovina izlazi iz kupatila, umotana samo u peškir koji joj pokriva grudi i tek malo guzu... Osmehnula se kada je videla nas dvoje kako sedimo i ljubimo se.


Prišla je i ona i u trenutku su naše usne bile jedno... Zagrljaj nas troje, tri jezika isprepletana u ogoljenoj želji za novim iskustvom.


Seo sam na fotelju i posmatrao njih dve. Beograđanka je još bila obučena i moja ljubav je počela lagano da je oslobađa odeće. Na kraju so obe bile gole, tu ispred mene, na velikom krevetu i započinjale su igru koju obe po prvi put u životu doživljavaju.


Fantazije svih nas su konačno postale stvarnost.


Njih dve su se ljubile, ruke su im klizile po telima željnim uzbuđenja, usne su sisale bradavice i lagano se spuštale preko stomaka do međunožja... Prvo jedna, pa druga... Svi smo bili vrlo napaljeni. Njih dve su uzdisale.


Ja sam sedeo u fotelji i lagano ga drkao posmatrajući predivan prizor ispred sebe. Dve prelepe, zgodne i poželjne žene vode ljubav pred mojim očima... U trenutku kada se moja draga licem spustila među noge naše prijateljice i prvi put u životu osetila ženu, ja sam prišao njenoj visoko isturenoj guzi, raširio joj guzove i sasvim lagano krenuo da prodirem u njenu vrelu i obilno vlažnu pičkicu. Kliznuo sam u nju lagano, kao riba, bez mnogo otpora... Tako je dobar osećaj bio tucati svoju dragu zguza i posmatrati je kako halapljivo liže i ljubi pičku svoje nove prijateljice. Svršavanja su se samo nizala... Izgubili smo pojam o vremenu i prostoru. Nastupio je i predah u kojem smo ponovo pili vino i vragolasto se posmatrali, goli, bez stida, uživajući u golotinji koja je oko nas. Bili smo prepušteni i raskalašni, konačno opušteni kao da se odavno znamo. Njih dve su se i dalje ljubile i dirale prstima.


U jednom trenutku, moja draga je rekla: „Hajde Gogili da sad ti jebeš Mirjanu“, „Sedi mu na kurac“ rekla je. Mirjana je bez reči poslušala ustala je, opkoračila me je i polako se nabila na moj tvrdi kurac koji ju je sa odušeljenjem dočekao. Bila je uska i topla. Veoma vlažna i uzbuđena, nije joj trebalo puno da ga primi celog i sedne na mene sve do jaja... Krenula je lagano da se nabija. Ja sam je držao za okruglo dupence i halapljivo ljubio njene sise i gutao obe bradavice. Moja draga nas je posmatral. Napaljena prizorom koji se dešava ispred nje, počela je da trlja svoju ribicu. Njen dragi tuca drugu ženu, a ona je svedok tome i neopisivo uživa u prizoru. Mirjana je počela brzo da vrti bokovima i da se silovito nabija na moj kurac, a ja sam osetio kako mi sperma kreće iz jaja, pa sam spustio prst na njen klit i počeo da ga trljam. Gotovo istovremeno smo svršili svi troje. Ona se spustila kraj mene, još podrhtavajući od orgazma koji ju je protresao, a pridružila nam se i moja lepa ženica...


Ta noć je dugo trajala i na kraju smo svi blaženo zaspali umorni od slasti koja nas je preplavljivala više puta te noći.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Bravo bravo bravo. Pisete kao profesionalac sa puno talenta

Korisnik

Fantastično Heart

Korisnik

Predivno