Na zadnjem sedištu

Jedna od stvari u kojima zaista najviše uživam u životu je odlazak na odmor sa suprugom.
Čini se da svako zajedničko putovanje garantovano vodi do fantastičnog seksa i nekih novih iskustva koja nam daju ludačku energiju.
Imajući to na umu, nagovorio sam svoju suprugu da pođe sa mnom na moje sljedeće poslovno putovanje u Hamburg.

Za ovaj put sam zakazao lagani posao kako bi  osim duge vožnje mogli uživati ​​u  vremenu zajedno.Prilično brzo sno stugli a  posao sam završio rekordno brzo što je dalo dovoljno vremena da pogledamo grad i posvetimo se jedno drugom. Osvježili smo se i proveli kasno popodne i ranu večer u kupovini i šetnji ulicama. Sunce je zalazilo pa smo odlučili pronaći mjesto za romantičnu večeru prije nego što se vratimo u našu sobu na noć vrućeg seksa. Pronašli smo odličan bistro s pogledom na grad i krenuli prema baru da sačekamo svoj sto. Popili smo nekoliko pića i potom krenuli do našeg stola. Moja žena je izgledala nevjerovatno jebeni u uskoj haljini koja je ocrtavala njene tvrde guzive, koji su pozivali na sex kako mene tako i sve druge koji su je mogli vidjeti. Neizmjerno sam se radovao skorom intenzivnom jebanju svoje drage, bez da gubimo vrijeme na trazenje nekih istomisljenika koji bi nam upotpunili sve naše apetite. Ovaj put sam htio da tu jebeni ženu imam do poslednjeg atoma snage. 

Jedna stvar o mojoj ženi koju volim; kada popije nekoliko pića, postaje životinja. Napaljena životinja. Gotovo je uvijek vrlo konzervativna i skromna sve do drugog-trećeg pića 

Po toplom sjaju na licu moje supruge vidio sam da je postala fina i napeta.Tokom večere moja žena je nekoliko puta bacila pogled prema šanku. Konačno mi je šapnula da je neki tip "jede pogledom". Nehajno sam provirio do šanka i vidio njenog obožavatelja kako stoji bezobrazno i ​​bulji pravo u nju. Imao jenekih 2 metra i 100kg mišića i po veličini njegovih ruku očito je bio u ogromnoj fizičkoj formi. Pogledao sam svoju ženu i pitao je šta misli o njemu. Pa nije joj trebalo ni pola sekunde da odgovori. “Uh” bilo je otprilike sve što je mogla skupiti da kaže. U istom trenu sam osjetio jake leptiriće u stomaku i kurac kako počinje da pulsira. . Ostatak vremena zadirkivao sam svoju ženu kako je šteta što je obukla gaćice i da vjerovatno tip ima profil na nekom od sajtova za druženje. 

Nakon što sam platio račun, predložio sam ženi da popijemo čašicu u baru prije nego što krenemo u našu sobu. Rekao sam joj da sedne za šank i da ću se naći s njom nakon što platim konobaru i odem u toalet. 

Nespretno je ustala i otišla do šanka. Očigledno je bila na putu da bude potpuno pijana i ja sam uživao u svakoj minut toga. Gledao sam je kako sedi za šankom tik do zgodnog stranca, a on nije gubio vreme da joj naruči piće i sedne pored nje. Prošlo je neko vrijeme prije nego što je stigao račun i za to vrijeme sam uživao u predstavi. Ovaj momak je očigledno znao da je udata, jer se prsten na njenom prstu jasno vidio. Takođe je znao da nije sama, jer ju je posmatrao cele noći. Moja žena je očigledno uživala u pažnji i okrenula stolicu potpuno ka njemu. Nakon što sam platio račun, otišao sam do toaleta. Prošao sam pored svoje žene u baru, ali nisam rekao ni riječi. Smijala se nečemu što je rekao, a njeno piće je već gotovo nestalo. U toaletu sam se pitao šta se ovde dešava i namjerno nisam žurio, dajući im još što više vremena. Opasno sam bio uzbuđen, jer to je bio taj scenario o kome smo dugo maštali ievo ga sad ispred mene, šta da radim? Izašao sam i otišao do bara. Našao sam svoju ženu i ona me je upoznala sa svojom novim prijateljiom. 

Dušo, ovo je Marc, i on je u gradu poslovno.” „Gospodine, vi ste sigurno jedan srećnik što možete da je vodite kući svake večeri.” Rekao je Mark dok mi se rukovao. “Znam Marc, ona je divana” Odgovorio sam. Marc je djelovao trezveno a moja supruga uveliko crvenih obraza.

“Dušo, trebali bismo otići prije nego što se više napiješ.” “Bilo je drago upoznati te Mark, ali sada se vraćamo u naš hotel.” rekao sam to svjesno sa nesigurnošću.

Marc je bio očigledno razočaran ovom objavom, ali je brzo pitao mogu li ga ikako odvesti do njegovog motela na drugoj strani grada. Nije bio u stanju da vozi i do njegove sobe je bilo više od dvadeset kilometara. Žena me je pogledala tužnim psećim očima i ja sam pristao.

Krenuli smo ka parkingu i tad sam već znao da je moja draga ludački vlažna. 

Umjesto da sedne sa mnom na prednje sjedište, ona je sa Marcom sjela na zadnji dio našeg auta. Razgovor je brzo utihnuo kada smo bili na putu i čuli su se samo tihi pokreti pozadi. Očigledno je da se Marc privukao prema mojoj ženi ili obrnuto. Nisam mogao reći, ali zvuk trljanja ruku o odjeću postao je očigledan. Otkrio sam da mi srce lupa i da mi se kurac napinje o hlače. Tada je počelo ljubljenje, i njih dvoje su se istog trena predali međusobnoj požudi i napali jedno drugo. Zvukovi njihovog ljubljenja postali su glasniji, a moja žena je tiho stenjala. Nisam mogao više da izdržim i podesio sam ogledalo da vidim svoju prelepu ženu već u toplesu i umotanu u zagrljaj sa ovim zgodnim strancem. Bila je pijana i izgubila je sve svoje stereotipe. Duboko su se poljubili i konačno je moja žena otkopčala Marcovu košulju. Zarežala je tiho i protrljala ruke po njegovim širokim grudima. Tada joj je glava potonula iz vidokruga. Čuo sam kako se otkopčava kaiš i zvuk rajfešlusa.

Marc je držao ruke u kosi moje žene, pokušavao je da uspori njene pokrete.

Odjednom sam u mraku začuo glas svoje žene. "Moj bože." Zatim zvuk kako uzima njegov kurac u usta. Gledao sam njenu glavu kako joj se više puta vrti gore-dolje u ogledalu, a on joj je tiho šaputao dok je zabijala njegov alat u svoja usta. “Da dušo, to je stvarno dobro.” “Mmm, to ti se sviđa, zar ne?” Moja žena je na trenutak izvukla njegov kurac iz usta i rekla: "Nemaš pojma."

Čuti želju u glasu moje žene  me je izluđivalo. Bila je u zanosu i moram priznati da sam bio gotovo jednako uzbuđen kao i ona. Zvukovi s leđa su se tada promijenili jer se činilo da moja žena sisa Marcova jaja. Zvukovi njene ruke koja miluje njegov kurac su bili hipnotični za mene, a Marc je stenjao od zadovoljstva.

"Daj da skinem te pantalone”, rekao je konačno i u ogledalu sam gledao kako moja slatka  žena postaje gola Marcova igračka za jebanje. Podignuo ju je na sve četiri i nastavio da je uzjaši s leđa. Videti je kako se jebe tako sa sisama kako se njišu dole bilo je previše. Skoro sam skrenuo s puta u ovom trenutku. Moja žena je vrištala dok je gurao nešto što je izgledalo kao  dvadeset cm mesa u njenu malu macu. Mogao sam čuti kako mu jaja udaraju o golo dupe moje žene pri svakom udarcu.

Bilo mi je teško da se fokusiram na put i nisam ni primetio da auto pored nas trubi. Molila ga je da je još jače nabija a on je sretno ispunjavao njen zahtjev dok ju je udario po guzici između udaraca.

Zaurlala je i zgrabila jastuk sjedala dok joj je Marc bez milosti udarao po pički. “O Marc ti ​​si tako jebeno dobar”, zastenjala je. “Toliko sam dugo sanjao o tome da me jebu ovako”. Pogledala me  "Boli me pičkica dušo, o Bože, preveliki je!” Mark se nadvio nad nju i nastavio lupati svojim alatom u macu moje žene. Opuštena je od pića i jebanja i izgledala je nevjerovatno. Ruke su mu posegnule ispod nje i snažno je povukao njene sise koje su se njihale. Moja žena je gurnula svoje dupe u njegov kurac, a ja sam gledao kako joj bradavice otiču između njegovih prstiju dok ih je snažno vukao.
Nakratko je stao da je poljubi duboko dok se ona savijala unatrag da okusi njegova usta. Marc je tada izvukao svoju batinu i naredio joj da ga  posisa. "Da gospodine." Moja žena je nestrpljivo rekla i ponovo uzela njegov kurac u svoje ruke dok je svaki centimetar ubacila u usta.

Svakih nekoliko sekundi bi ga izvadio i udario po njenom licu, a zvuk tog mesa koji je udarao u lice moje žene bio je snažan.

Više nisam imao pojma kuda se vozim i jednostavno sam pokušavao da zadržim kontrolu nad automobilom tokom ovog spektakla. Auto pored mene je nestao i pokušao sam da dobijem neki osećaj gde sam. Na trenutak sam se trgnuo iz magle da se snađem kada su se vratili zvuci jebanja moje žene. Pogledao sam ponovo u ogledalo i video da mu je ušla u krilo sa rukama omotanim oko njegovog vrata. Mogao sam vidjeti njegov debeli kurac kako klizi u macu moje žene koja je curila sa svakim udarcem. Nekontrolirano je dahtala, a ja sam začuđeno gledao kako joj još jedan orgazam zadrhti tijelom.

Marc je i dalje bio jak, ali je bilo očigledno da je i on blizu svršavanja. Zgrabio je dupe moje žene objema rukama i snažno je natjerao na svoj pulsirajući kurac. Nastavila je vrištati za još, a on je zadovoljno nastavio koristiti mačku moje žene. Mogao sam vidjeti njegov teški kurac pri svakom udaru i na kraju je jako zagunđao i mogao sam vidjeti da je pumpao svoju spermu duboko u grlo moje žene. Pohlepno je iscijedila svaku kap njegove sperme iz njega i on  polako utonuo u potpuno zadovoljstvo.

Bio sam u stanju transa od onoga što se upravo dogodilo i kako je Markov motel došao u vidokrugu nisam bio siguran da li mi je laknulo ili razočarano što je vožnja završena.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Lepa priča i mi bi voleli ovako nešto

Korisnik

sve cestitke slicnog iskustva imam i ja i znam kolko je napaljivo doziveti to. Tongue

Korisnik

Odlicna prica i dozivljaj

Korisnik

Uh super pričaaa..
Ostavite neki kontakt da razmenimo iskustva, imamo svakakvih sličnih doživljaja..
Hvala

Korisnik

Divno pises,prelepa prica!