Grešnica

Crkva je, pored njegovih bližnjih, bila najvažnija stvar u životu mladog katoličkog sveštenika Martina. Još od malih nogu želio je da postane sveštenik, i školovao se za to. Ali iznenada se pojavila jedna žena, čija je pojava prijetila da upropasti sve što je do tad postigao...

Mlada žena raskošnih oblina po imenu Redžina živjela je u Rimu, baš kao i Martino. Oboje su bili u srednjim dvadesetima. Sreli su se u parku, i tu mu je ona tužnim glasom rekla da se kaje za svoje grijehe. Neko vrijeme proveli su u razgovoru, a prije nego što je otišla zatresla je svojom bujnom dugom valovitom crnom kosom i poljubila ga u ruku. Na trenutak, njegovu ruku je položila na svoje bujno poprsje. Prije odlaska nakratko se okrenula i svojim dugim, vještačkim trepavicama namignula mladom popu.

Od tog dana, Martino je bio u ogromnom iskušenju. Molio je za oprost od grešnih misli koje su ga spopadale skoro svake večeri kad bi otišao u svoju ložu. Kad bi legao na krevet, njegova ruka bi sama krenula ka međunožju, dok mu se u glavi vrtio kovitlac misli; tih prokletih misli kojih se stidio. Bez obzira na sram koji ga je pritiskao poput kakvog tereta, Martino je žudio da zaroni glavu u prekrasni dekolte te žene, da prisloni svoje usne na njen vrat. Proganjalo ga je njeno dozivanje njegovog imena. Zamišljao ju je u tankoj bluzi kako mu, kroz topli noćni vazduh, šapuće slatke male tajne. Udario je rukom o zid, nemoćan da se odupre nagonu koji se rasplamsao u njemu.

Kad mu je u posjetu došla njegova draga stara majka, Martino je osjetio potrebu da joj kaže kako više ne može biti sveštenik. Zaustio je da nešto kaže, a onda zaćutio. Kako bi mogao učiniti tako nešto? Majka bi bila duboko razočarana i žalosna.

---

Veče je. Sve miriše, svijetle fenjeri. Martino je izašao u šetnju. Oko njega su se čuli povici djece koja su se igrala na ulici, čuo je i žene kako razgovaraju o ko zna čemu, vidio je i trgovce kako izlažu robu na pijaci. Sjeo je na klupu pored fontane i duboko udisao noćni vazduh.

Odjednom, neko se stvori pored njega. Žena u divnoj crvenoj haljini, visokim potpeticama i sa lukavošću u tamno našminkanim očima. "Dobro veče, Oče", pozdravi ga i nakloni se. "Smijem li Vam se pridružiti?", upita ona umilnim glasom. Martino nije znao da li je ispred njega stajao anđeo ili đavo. "Da, naravno", odgovorio je promuklim glasom.

Kad je sjela pored njega i prekrstila noge, bljesnuše njena bijela bedra. Martinu se zavrti u glavi. "Oče", obrati mu se ona što se njemu odjednom učini neobično jer bili su istih godina. "Znam da me ne možete ispovijediti ovdje, a tako osjećam potrebu da priznam šta mi leži na duši." Nehajno je pogledala ka uličici nedaleko od njih. Uličica odnosno prolaz, bio je taman i prazan.

Djevojka se predstavila kao Redžina i zamolila mladog fratra da je ispovijedi. To se naravno moglo uraditi samo u crkvi. Ali vatra u očima mlade žene savladala je sveštenikovo smjerno držanje; krijes u njenim očima je zapalio sve. Nešto u njemu nagnalo ga je da se izbori s tim osjećanjima i odupre se. Ali sa svakom sekundom, njegov otpor je bivao sve slabiji.

Nekoliko minuta kasnije, Redžina je klečala na hladnim pločicama i gutala Martinov ud, toliko napet i čvrst kao da će pući. Pulsirao je u njenim ustima, srce mu je treperilo i tuklo kao ludo. Gutala ga je tako vješto, mrmljajući od pohote. Svojim spretnim pokretima dovodila ga je do ludila. Prolazio je rukama kroz njenu gustu kosu i tresao se kao prut.

Njegove ruke dohvatile su njene krupne dojke, koje su ispale iz grimiznocrvene haljine. Mijesio je te dvije predivne dinje i čeznuo da ugnijezdi svoj penis u dolinu između njih. Sisao je njene nadošle bradavice i oboje su jecali od strasti. Bradavice su joj bile krute i uranjale su u njegove dlanove. Uživao je sladeći se njima. Stavio je svoj falus između Redžininih dojki, i ona ih je pridržavala i gledala ga u oči dok je vodio ljubav s njenim dojkama. Otvorila je usta namazana krvavocrvenim ružem i palacala po njegovom glaviću. Između nogu joj je curilo kao da se upiškila. Milovala je njegove testise i nježno ih stiskala u svojoj šaci.

Martino je kriknuo od sladostrašća a Redžina je progutala njegovo sjeme. Neko vrijeme su dahtali, trebalo im je vremena da se odmore. Mlada žena je bila nezasita a sveštenikovo snebivanje koje bi povremeno bilo očigledno, još više ju je izazivalo da s njim počini grijeh. „Martino, želim da me pojebeš. Želim tvoj kurac u sebi, dragi“, raskalašeno je pričala, otvorivši usta tako da se njegova sperma cijedila niz njih.

Mladi pop više nije mogao da izdrži. Pribio ju je uza zid i zabio se u nju, držeći je za podatnu zadnjicu. Njihove uzdahe nekim čudom nije primijetio niko od prolaznika; niko nije opazio da mlada žena stenje i vrišti u naručju mladića. Kad je osjetio da je orgazam blizu, Martino je izvukao svoj ud i ispraznio se po Redžininim grudima.

Ali, ona nije bila sasvim zadovoljna. Okrenula se otpozadi i tako ju je uzeo. Ovaj put bilo je još strastvenije i pohotnije. Kurtizana ga je zamolila da ejakulira u njoj. Iako je isprva oklijevao, ona ga je uvjerila svojim glasnim stenjanjem. Uz urlik, Martino se ispraznio u Redžinu, a malo i po njenim butinama. Penis mu je još uvijek bio tvrd kao kamen, a ona ga je uzela u usta i polizala zadnju kap sperme.

Kasnije je kupila neki preparat koji je djelovao kao pilula za jutro poslije (koja nija postojala u vrijeme kad se odvijala radnja ove priče). I premda je nakon što je uzela taj lijek ispod stomaka osjećala grčenje, u isto vrijeme ju je preplavilo zadovoljstvo, i trljala je svoju vulvu. Martino je to znao jer mu je Redžina pri sljedećem susretu to ispričala. „Kad uzmem to, istovremeno osjetim i bol i užitak. Ne brini se; neću zanijeti.“

Otšetala je na vrtoglavo visokim crvenim štiklama, u noć. Martino nije znao hoće li je opet sresti. Kajao se što je prekršio zavjet celibata, a opet osjećao kao da bi krenuo za njom na kraj svijeta. Na pamet mu pade prekrasna šuma na obližnjem brdu i on pomisli kako bi bilo da tamo uzme Redžinu. Međutim, nije znao hoće li je i kad ponovo vidjeti. Vrijeme će pokazati...

Martino se u međuvremenu raščinio i postao misionar. Putujući po raznim zemljama i propovijedajući, u svakoj je ženi potajno tražio Redžinu.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Hvala na komentaru, zapravo mini-recenziji moje priče. Heart Pozdrav.

Korisnik

Interesantna fabula. Vječita žudnja praktikanata celibata za raskalašnošću koja dokazuje da svaki ekstremizam prati lom iskonskih vrijednosti u životu. Odlično prenešeno, samo nastavi