Mladost i iskustvo nastavak 1

Ustala je i uzela nam limenke sa pivom iz ruku i ostavila ih na sto, a nas je povela do kreveta. Peskiri su brzo popadali sa nas i ostali smo goli sveze okupani. Sela je na rub kreveta i uzela nase vec podignute kite u obe ruke i pocela da ih mazi i prevlaci kozice polako ih doticuci jezikom. On i ja smo se zagrlili i poceli da se mazimo i ljubimo, druga ruka nam je bila na njenoj kosi. Spojila je nase kurceve i pocela da ih obradjuje jezikom pogleda uprtog u nas. Kad su nam palice vec postale tvrde kao kamen ja sam legao na ledja a nju povukao na sebe u pozu 69, a on je prisao njoj s ledja i prvo se spustio dole i pomogao mi u lizanju njene preslatke ribice dok je ona gutala moj kurac.
Kad je postala vec previse vlazna on je klekao iza nje tako da su mu jaja bila iznad moje glave a kurac je poceo da ulazi u nju polako. Nikad lepsi prizor na par santimetara od mojih očiju.
Lizao sam je sve jace dok je kurac ulazio u nju klizeći po mom jeziku. Kad je usao provukao sam ruke iza njihovih butina i dlanove stavio na njegovu guzu pomazici mu da udje do kraja u nju. Sad su mi njegova puna jaja bila vec u ustima...lizao sam ih i uvlačio jedno po jedno u usta. On drhtao od miline, ulazeći sve dublje u nju. Njegov mladi kurac je prelazio preko mog lica u ritmu njegovog nabijanja i vadjenja. Poceo je sve brze da je jebe i naslutio sam da ce da je napuni.
Tako je i bilo...poceo je da ispusti bukvalno krike jakog muzjaka a ja sam osetio na faci kako njegova sperma izlazi i puni njenu picku koja je bila vec mokra kao okean. U tom momentu ja sam poceo da punim njena usta dok je on usporavao ritam i svi smo za trenutak stali kao ukočeni. Poceo je da izlazi iz nje i ja sam ga dohvatio i olizao onako vlaznog od sperme i njenih sokova dok je sperma pocela da mi se sliva niz bradu.
Svi smo bili okupani mesavinom znoja sperme i sokova. Popadali smo na krevet i cutali mazeci jedno drugo medjusobno.

Uh jbt od ovog moze da se rikne. Kazem ja i svi smo poceli grohotom da se smejemo...

Posle tusiranja resili smo malo da prosetamo kroz sumarak pre večere...
Bilo je predivno biti sa nekim do koga ti je stalo, daleko od očiju javnosti u mraku dok su pod nogama pucketale samo suve grančice.
Proveli smo citav vikend zajedno. Radne dane je on odlazio rano na posao a nas dvoje smo pripremali ruckove i cekali njega sa posla i polako se pripremali na zajednicki zivot koji ce poceti u septembru kad predje kod nas da zivi kao podstanar.
Sledeći vikend smo takodje proveli zajedno i dogovor je pao da ja pustim oglas da izdajemo sobu koja nam je inace bila prazna Jos od juna. Morali smo zvanično tako zbog porodice i prijatelja da imamo pokrice. Naravno mesto je bilo unapred "popunjeno". :))
Bilo je poziva ali sam odgovarao svima da je izdato vec, i ubrzo je nas stanar presao da zivi kod nas...
Dogovorili smo se da ne mesamo babe i žabe i on je izrazio zelju da placa neku pristojnu neveliku kiriju i da učestvuje u troskovima. Pred drugima je bio pristojan stanar koji ili radi ili je u svojoj sobi ali kad smo sami tad smo bili kao jedno. Svi smo bili zauzeti oko svojih poslova i bukvalno se ponašali kao da smo u braku hahahaha...jedno drugom se javljali kad srizemo sa posla da bismo pili kafu zajedno...on je uvece izlazio sa svojim društvom, ali nije bilo noci da nije usao u nasu sobu da nas poljubi a jos cesce da nam se uvuce pod pokrivač i ostane sa nama do jutra... Bile su to predivne noci pune strasti kad mozes da se posle sexa samo zagrlis i utones u san i ujutro se budimo zajedno, pijemo kafu s nogu i jurimo na svoje poslove. Do ulaznih vrata jedna prica a kad izadjemo napolje komisijski odnos pun postovanja...

Kategorija:
Bisex erotske priče