Sex na poslu--III

Često smo se jebali na poslu .Stalno je bila raspoložena za seks. Nisam sreo ženu koja je više volela kurac.Uživala je u mom tvrdom i debelom 19.cm dugom kurcu,kad god je mogla. Pozvala  bi me na minut u kancelariju i preko pantalona hvatala za kurac. Uh kako bi ti ga popušila al ne mogu sad . Hajde idi izdrkaj ga . Bila je stvarno luda .
 Pošto smo putovali zajedno autobusom ,često smo sedeli skupa. Zimi smo putovali po mraku ,u pola šest ujutu nije bilo mnogo putnika. Jedno jutro, mislim da je bio sveti Nikola, u autobusu je bilo tek nekoliko putnika koji su sedeli napred.Pomislio sam da bi bilo dobro da se bar malo pomazimo pa sam seo skroz pozadi čekajući da uđe na sledeću stanicu. Ušla je pogledala po autobusu iznenađena što ne sedim na svoje uobičajeno mesto.Mahnuo sam joj i kad me videla razvukla je lice u osmeh i dotrčala i sela pored mene. A tu si ja pomislih da si negde otišao na slavu. Sad ćemo ja i ti da slavimo ,znaš sanjao sam te ,celu noć sam napaljen, želim te .Uh ovde je baš dobro nema nikoga i mrak je . Zavukli smo se duboko u sedišta,i odmah sam joj zavukao ruku pod jaknu i uhvatio za sisu. Okrenula se prema meni i ponudila mi usne. Poljubio sam je strastveno stežući joj sve jače sise,na kojima su se bradavice već ukrutile.Pogdigao sam glavu i pogledao po autobusu ,svi su uglavnom dremali i uživali u jednoličnom truskanju i brujanju autobusa. 

Uhvatila me rukom za već tvrd i nadignut kurac preko pantalona pokušavajući da ga drka. Zavukao sam joj ruku ispod suknje milujući joj butine preko hulahopki krećući prema njenoj pički. Svo vreme sam joj nadrkavao bradavice dok mi je jezikom masirala moj jezik. Uh što je uzbudljivo sva sam mokra sačekaj da skinem hulahopke. Podigla je guzu smuljila hulahopke i gaćice tako da sam je celom šakom uhvatio za mokru pičku. Tiho je jeknula dok su nam usta bila spojena. Izmakla je glavu prevrnula očima i otkopčala mi šlic zavukla ruku u moje gaće i izvukla iz njih već nabrekao i balav kurac. Otkopčane jakne i pantalona sa nabreklim kurcem u njenoj ruci sa šakom na nenoj pički i srednjim prstom u njoj osetio sam da bus staje . Kurac  nije ispuštala iz ruke samo se okrenula prema meni prebacila jaknu peko moje ruke koja joj je bla među noge.

Bus je stao ušlo je dvoje i seli su odmah napred . Autobus je krenuo i mi smo nastavili našu igru. Drkala mi je kurac a ja sam je jebao prstom i dlanom trljao celu pičku. Teško je disala gledajući me zamagljenim pogledom.

"Čekaj hoću da mi ga staviš ,hoću kurac". "Nemoj videće neko" ,nek vidi hoću ga sada celog" . "Daj mi ga molim te ,hajde stavi mi ga od pozadi "  reče okrećući mi leđa i gurajući guzu prema meni ne ispuštajući kurac iz ruke. Okrenuo sam se i ja nekako na bok zadigao joj jaknu i suknju uhvatio za bele guzove ,protrljao kurcem između njih dok nije naišao na njenu vlažnu i toplu pičku. Podigla  je malo dupe namestila glavić mog balavog kurca na ulaz u pičku i rekla ,hajde uđi . Nisam mogao više da izdržim.Držao sam je jednom rukom za kuk a drugom za rame i nabio ceo kurac u nju. Jeknula je potmulo uhvatila me rukom  za dupe i gurala me prema sebi,upirući istovremeno guzom na moj kurac. Celih devetnaest santimetara je bilo u njoj.Bila je vrela i mokra , nisam baš mogao da je jebem pa je ona sama vrtela pičkom po mom kurcu . Pogledao sam po autobusu svi su sedeli ne znajući šta se dešava iza njih,da se  mi jebemo. Jaja su mi lupala po njenoj guzi dok mi pičkom srteže kurac i dok se bori da ne vrisne jer osetio sam da joj orgazam nadolazi . Stezala me je rukom za dupe dok je sve brže vrtela guzom ,stezao sam joj sise jednom rukom drugom je držeći za kuk da ne sleti sa mog kurca. Pustila mi je ruku zatvorila njom usta i počela da se trese od orgazma. Mislio sam sigurno će nas čuti,ali nije me bilo više briga . I meni je krenula neka milina iz kičme iz jaja.  Kurac mi se propeo još više u nju .Nabio sam ga još jače dok je prvi mlaz krenuo. Mumlao sam joj za vrat svršavajući ko nikad. Ona se tresla ko da ju je struja udarila ,mumlajući i prevrćući očima stežući me rukom za guzu ne dozvoljavajući da joj slučajno ne ispadne iz ribice. Tresli smo se nekoliko trenutaka dok nisam išpricao svu spermu u nju. Sačekao nekoliko trenutaka ni sam ne znam koliko da se smirimo . Uzela je maramicu iz jakne i rekla mi ,uh izvadi ga ,izašao je iz nje mekan vlažan ali srećan .  

Sredili smo se na brzinu i uskoro će i stanica."Hoću sutra opet u autobusu,ovo je za sada najbolja jebačina koju sam imala. "Ćuti ne pričaj ništa ja ne mogu da ustanem".Mazno se nagla prema meni ovlaš me poljubila i liznula moje usne. Eh kakva žena.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Odlicno...

Korisnik

Dobra prica. Kome se ne svidza ne mora da cita. Covjek je reko kako je sve bilo. Samo nastavi da uzivas samo pai da vas ne provale. Udri lolo

Korisnik

У праву си Ђинаххл два сата после јебачине сам писао, нисам имао времена да средим,писао сам директно на сајту. Она се не жали на граматику

Korisnik

Pismeno do đavola,pamožeš bar da pročitaš prije objave da si sastavio REmek djelo...al u ž
uutu.......