Swing početak

Naravno, da je priču pokrenuo u krevetu, dok smo ležali jedno pored drugoga. Lagano se mazeći po goloj koži, nežno spuštajući poljupce.
Početna strast odavno već tinja u nama. Od ljubavnog para, postali smo bračni par, sa gomilom obaveza koje ne prestaju. Nestalo je vreme kad smo trgali garderobu jedno s drugog. Sad smo srećni i ako ugrabimo pola sata samo za nas, a da nas pritom ne prekinu bar tri puta. Bilo je dana kad sam predlagala da se zaključamo u kupatilo, bar na deset minuta ;p
Sa usnama na mojoj pičkici dok me je vodio ka orgazmu, uvidevši da se bliži vrhunac, naglo je stao. Gledam u njegov zadovolji osmeh na vlažnim usnam da on mi kaže:
- Postoje sajtovi za swingere, mislim da treba da napravimo profil, slažeš li se?
A onda se vratio i napao nemilosrdno moj klitoris.
Šta sam drugo mogla osim da vičem:
- Daaa...daa.daaaa ;)

Prvi par

Nakon nekog vremena provedenog u časkanju sa različitim ljudima, svatila sam da je meni pre svega potrebno da uspostavim dobru komunikaciju sa parom da bi mogli da se upustimo u nešto više. Nikako nisam mogla sebe da zamislim da se samo skinem i upustim u seksualni odnos sa nekim s kim nisam mogla da opušteno ćaskam i flertujem. Pre svega potrebno mi je da steknem neku vrstu poverenja u tu osobu da bi mogla da se opustim u potpunosti i uživam u druženju.
Takav odnos ostvarila sam sa jednim kolegom iz drugog grada. Upoznali smo se na jednom od sastanaka. Dok smo sedeli za velikim kancelariskim stolom, često smo jedno drugom hvatali pogled. Samo pogledima skapirali smo da su nam stavovi po pitanju poslovanja slični. Posle sastanka krenuo je da me otprati do stanice, pošto sam bila u meni nepoznatom gradu. Dok smo hodali pričali smo o muzici, dobrim rok svirkama i koncertima. U jednom trenutku ispred nas se pojavila mlada dama u kratkoj suknji. Prolaz je bio sužen zbog parkiranih automobila.
- Kolega, izvolite prvo Vi - rekla sam osmehujući se - znam da volite dobar pogled.
- Oooo, koleginice, pa Vi ste divni. Zahvaljujem se. - rekao je s osmehom na licu.
Ubrzo smo stigli do moje stanice. Rastali smo se sa razmenjenim brojevim telefona i željama da naredni susret bude u skorije vreme.
U narednom periodu često smo poslovno bili u kontaktu, ali do susreta ipak nije došlo. Tek iduće godine ponovo smo se sreli. Bilo je neophodno da nekoliko dana radim u njegovom gradu. Do tada sam već čula silne priče o tome da nema žene koju on ne može da zavede.
Jedne večeri pozvao me je na piće posle posla. Pristala sam ali uz uslov da sa nama pođe još jedna koleginica. Divno smo se proveli te večeri. Bilo je puno smeha, flerta i užarenih pogleda. U povratku prvo su ostavili mene, a oni produžili dalje.
Kasnije sam čula da su se upustili u ljubavnu vezu. Stalno smo bili u kontaktu. Jednom prilikom smo se dogovorili da za vikend dođu zajedno kod nas. Posle te posete počela su međusobna ćaskanja kojima se priključio i moj suprug. Razgovori su postali učestaliji, teme raznovrsnije, malo po malo stigli smo i do swiga. Ispostavilo se da su oni raspoženi za tu kombinaciju.
Sledeći put kada su došli kod nas do kasno u noć sedeli smo u dvenoj sobi. Niko nije preduzimao ništa konkretno. Kada je došlo vreme da idemo na spavanje svi smo se gledali. Na kraju smo nas dve preuzele stvari u svoje ruke. Razmestile krevete i dogovorile se gde će ko. Ona je prišla mom suprugu, a ja kolegi. Razdvojili smo se po sobama.
Posle toliko priče jedva sam čekala da probam nešto novo. Polako smo počeli da se ljubimo i skidamo garderobu jedno s drugog. On je bio nešto malo viši od mene i dosta mršaviji od mog supruga. Često je znao da u šali kaže da bez starca nema udarca. Bio je stariji od mene sedam godina i mnogo iskusniji. Nije bilo mnogo predigre, mesecima smo već čeznuli jedno za drugim. Oboje smo bili izuzetno željni jedno drugog. On je prvi lik kome sam se usudila da pošaljem eksplicitne fotografije, a reakcije su bile izuzetne. Već je bio pred pucanjem kao i ja. Užurbano smo kušali jedno drugo. Više me je interesovala njegova reakcija na moje obrađivanje njegog kurca. Pre toga vežbala sam samo na suprugu, znate već da mora da me hvali inače neće imati drugu priliku ;)
Kada sam ga uzela u ruke i nežno usnama kliznula po njegovom glaviću, pre nego što sam  ga lagano kliznula vlažnim usnama, već je bio krut i željan moje pažnje. Moje usne polako su se širile i uvačile ga u moja topla usta.
- Uhhhh, kako ti to dobro radiš- teško dišući rekao je dok me je posmatrao poluspuštenih kapaka - tako ga nežno primaš u svoja divna usta.
Ohrabrena njegovom reakcijom, krenula sam da ga primam sve dublje, ali ubrzo sam shvatila da neće puno ući. Bio je poprilične veličine. Mogla sam da ga obuhvatim obema šakama i još uvek je glavić virio iščekujući moja usta.
Ubrzo je zatražio da legnem leđima na krevet. Navukao je kondom i šakama krenuo od stopala uz moje noge, lagano ih razdvajajući. Kada je stigao do kraja butina, spustio je glavu i krenuo da me liže.
- Uhhhh koliko si ti vlažana! - čini se da je bio iznenađen.
- Čekala sam mesecima da se posvetiš mom telu, zato nemoj više da odugovlačiš. Želim da te osetim!
- Tako si nestpljiva - glasno se nasmejao - ali videćeš da se čekanje isplatilo- sa tim rečima krenuo je napred.
- Uhhhh znao sam da će biti tako dobar osećaj! Tvoja vlažna, vrela pičkica, tako je željna mog kurca! Sad ću da ti pokažem kako Musa dere jarca!!!
Početni lagani pokreti njegovog tela krenuli su da se pojačavaju. Ritam je postajao brzi, prodori jači, naše disanje glasnije i ubrzanije. Prvo je podigao jednu moju nogu na svoje rame menjajući ugao prodora, omogućavajući da njegova kita uđe još dublje. Kako se moj orgazam bližio, tako je i druga noga završila na njegovom ramenu. Udari njegovog tela postajali su sve jači i brži.
- Tako je mala! Daj mi ga! Želim da osetim kako se raspadaš od mog kurca! - njegove reči bile su moj okidač.
Celo telo počelo je da mi se trese, dok je on nastavio u žestokom ritmu. Počela sam nekontrolisano da mašem glavom na jednu, pa na drugu stranu jedva dolazeći do daha. Nabijao se kroz orgazam koji je strujao kroz moje telo. Moji jecaji postali su sve glasniji dok se on i dalje kretao produžavajući moj užitak.

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

Prelepa prica onako kako ustvari I pocinje svaka cast Heart

Korisnik

lepo