Bila je u pravu

Ona je niska i punačka. Tada je bila je u dvadesetim. Imala je čarobni osmeh, prelepe dude i ljubomornog muža.

U to vreme sam radio nešto privatno i imao kancelariju. Ona je radila u nekoj agenciji čije prostorije su bile odmah pored. Znali smo se iz perioda studiranja, pa sam je pozvao da svrati na kafe-pauzu. Posle prve takve pauze, počela je da svraća sve češće. Polako je počela da se otvara i priča o svemu i svačemu, pa i o nezadovoljstvu u braku. Muž je ne maltretira, ali i ne obraća baš pažnju na nju, osim što je veoma ljubomoran.

Bez obzira na debljinu, voli da nosi tesne stvari. Dupe joj je naravno veliko, ali savršeno okruglo. Sise su zaista velike i očigledno čvrste. Ponekad bi se ispod garderobe nazirale veličina i oblik bradavica. Velike su kao i krugovi oko njih, što me je izuzetno palilo. Bio je problem da ustanem i ispratim je iz kancelarije sa dignutim kurcem. Posebno što je bilo leto.

Tokom jedne od kafe-pauza pomenuo sam da mi se još tada, kada smo bili mladi, baš sviđala, ali da nisam hrabrosti da joj priđem, jer se još tada zabavljala sa sadašnjim mužem. Pokazala je svoj savršen osmeh. Po prvu put me na polasku poljubila u obraz. Pošto je dosta niža, podgla je ruku, povukla mi glavu naniže i spustila poljubac na obraz koji je malo potrajao. Dovoljno da uživam u pogledu na njen dekolte.

Još ranije nam je krenula prepiska preko Fejsa. Iste veče mi se pohvalila da se depilirala, i naglasila "cela". Nisam želeo da razvlačim više, rekao sam da imam prazan stan blizu posla, pa ako je raspoložena da malo promenimo okruženje za naše kafe-pauze. Jedva da sam poslao poruku, već je stigao odgovor - "da, da, to bi bilo baš lepo".

Došla je u dogovoreno vreme u verovatno najkraćoj suknji koju je imala. Noge su joj kratke i debeljuškaste, ali kada je sela sevnule su providne gaćice kroz koje se video otvor mesnate pice.

Skuvao sam kafu i dok sam je spuštao na stočić pored nje, uhvatila me za okovratnik i rekla "da skratimo ovo" i gurnula jezik. Podigla se iz stolice. Morao sam da se malo savijem i zavukao sam ruke ispod suknje, pravo na njene debele guzove. Podigao sam je i odneo u spavaću sobu. Brzo smo se skidali, malo sebe, malo onog drugog. Blesnula je celom belinom svog debeljuškastog tela. Koža joj je savršeno čista, gotovo bez mladeža, ožiljaka i sl. Stomačić je bio tu, ali je pogled stalno išao na ogromne sise, sa velikim bradavicama i velikim tamnim krugovima oko njih. Seo sam na krevet, a ona je ostala da stoji. Privukao sam je pomalo grubo, uhvatio sam je čvrsto za veliku dudu počeo da sisam. Drugom rukom sam joj stiskao guz i jedan prst gurnuo u pravcu anusa. Ispustila je neki zvuk tipa "sssss" i zadrhtala.

Ne ispuštajući sisu iz usta, uhvatio sam je oko struka i spustio na krevet. Raširile je nožice. Dobro ovlažena pičica je sijala. Spustila je ruku i raširila usmine. Klitoris je bio veliki i mesnat. Jebi ga, kao da nisam imao izbora, nabio sam glavu i počeo da joj ližem pičku. Nisam mogao da joj vidim lice od stomaka, ali čulo se da glasno stenje. "Jebote, kako to dobro radiš, kako je dobro". OK, verujem da ti muž to ne radi, pa ti je lepo, ali to svakako nije jedino što umem. Uspravio sam se na kolena i stavio vrh glavića na njen klitoris. Pokušao sam da ga malo prošetam po ulazu, ali bila je tako glatka, a i ja sam se napalio, tako da mi je kita samo uletela u najvreliju i najvlažniju rupicu u univerzumu. Zastenjala je još jače i počela da se izvija. Pogled iz ove perspektive je bio mnogo bolji. Dok sam hvatao ritam ulaženja i izlaženja, velike sise su se ljuljale. Stomak joj je takođe pogiravao. Bila je mnogo vlažna i čuo se onaj zvuk šljapkanja jaja po delu između pice i guze. Znojio sam se i kapalo je po njoj.

Bilo je očigledno da ne namerava da ništa menja dok ne svrši, pa sam pojačao ritam. Nabijao sam sve brže, ona je stenjala sve glasnije. Taman sam misio da počnem da joj rukom dodatnom drkam klitoris, kada me je zagrlila sa obe ruke oko vrata i počela brzo da pomera karlicu gore-dole. Više se nisam pomerao. Odozdo se nabadala na mene i počela da svršava. Grčila se, želela kao da skupi noge, pa ih širila još više, gurala me od sebe, pa onda privlačila svom telu još jače. Onda je počela da se smiruje i stenjanje je polako prelazio u poluglasan osmeh - "Huh, jebote". Još sam bio u njoj i osetio da više nije tako vlažno kao do pre minut.

"E za ovo ima da ti popušim kako nijedna nije". Prilično skeptičan, okrenuo sa se na leđa, stavio ruke iza glave i čekao da krene. Očekivanja nisu bila velika, važno mi je bilo samo da mi dobro isprazni muda. Međutim, uhvatila me jednom rukom za jaja i stisnula ih. Drugom je počelo brzim pokretima da ga drka. Onda mi je povukla kožicu do kraja i usisala glavić. Oko njega je ustima pravila neki vakuum ili jebem li ga kako se to već zove. Jednom rukom mi je drkala ostatak penisa usklađeno sa sisanjem glavića, a drugom masirala jaja. Ludilo. Upozorio sam je da ću svršiti, ali ništa nije menjala, nije prestajala, samo je pojačavala ritam. Svršavao sam dugo, a ona je sve to primila u svoja usta. Bila je u pravu. Nikada mi nijedna nije ovako popušila. Ni pre, ni posle toga...

Kategorija:
Strejt erotske priče