Priča iz ogledala 2

Kroz maglu zadovoljstava čujem kucanje na vratima. Mora da smo opet bili previše glasni, to je moja prva misao, ali osećam kako me okreće i ustaje iz kreveta. Ne stignem ni da se pokrijem, a vrata su već otvorena. Na njima stoji visoki dečko sa nestašnom kovrdžavom kosom i veselim osmehom na usnama.
- Vidim da ste počeli bez mene - razdragano govori dok ulazi u sobu i počinje da se skida. - Samo vi nastavite, par minuta da se sredim i pridružujem vam se.
Dok ga gledam kako odlazi ka kupatilu ležeći na stomaku, pune usne klize uz moje noge, a vešti prsti razdvajaju šireći me dovoljno da mogu celog da ga primim. Od naših sokova klizi bez problema. Kad stigne do kraja, podiže mi kukove i zabija se jako. Pogađa baš pravo mesto. Izvlači ga skroz, pa lagano ulazi ponovo. Jednom rukom drži me oko stomaka, a drugom hvata za vrat. Povlači me dok skroz ne izvijem kičmu ka njemu.
- Uskoro ćemo da ti napunimo tu vlažnu ribicu, toliko da ćeš da prskaš na sve strane, - šapuce mi na uvo- ali sad je samo moja, da je ja zadovoljavam!
Ritam njegovih kukova lagano se ubrzava. Pritiska ramena ka krevetu i podiže dupe u vazduh. Ponovo sledi jak udarac koji me još više nadražuje. Do trenutka dok drugi izađe ih kupatila ja sam na ivici orgazma. Vidim da nas željno posmatra, a njegov kurac raste i podiže se. Kao da priziva moje usne. Podižem se na laktove i pozivam ga da priđe bliže. Nestrpljivo ga hvatam prstima i uvalčim u topla usta. Iako u planu imam spori ritam kojim bi ga lagano ljubila i sisala, jako zakucavanje s leđa vodi me preko granice. Uzimam ga duboko u grlo ispunjena do kraja s obe strane. Osećam da se žestoko grčim oko njih. Tako divan i čaroban osećaj. Ekstaza juri mojim telom dok obojica hvataju ritam i šalju moj um na stazu mračnog zadovoljstva. Biti toliko ispunjena i poslata u te visine je ono što meni treba, a njih dvojica, pružaju mi to u velikim količinama.

Kategorija:
Strejt erotske priče