Bez dobrog odgovora

Počelo je na godišnjici mature. Ja sam batalio alkohol, a ona je bila dobro pijana. Sedeli smo za istim stolom.

Visoka, plava, krupna, ali ne debela. Predložila je da izađemo na vazduh. Bilo je već prilično zagušljivo u sali, a i pijani drugari su počeli da dave. Pristao sam...Počela je standardna priča tipa gde si, šta radiš... Ona je razvedena, sa dva klinca koje sama izdržava. Inicirala je poljubac. Mislio sam da samo peca priliku. Još u srednjoj školi je važila za radodajku. Priče su priče. Verovatno se trošila u ranijem životu, ali je i dalje bila dobro zategnuta.

Gurala mi je jezik i pošto je kurac već bio nabrekao, počela je da ga mazi preko pantalona. Podigao sam joj haljinu i gurnuo ruku u gaćice. Napipao sam joj veoma dlakavu pičku. Ili se zaista nije spremala da nekog upeca večeras ili joj je to stil.

U tom trenutku, je naišla bučna grupa mojih pijanih drugara koji su izašli iz sale da me traže. Nas dvoje smo se već razdvojili i kao nešto pričali. Drugari su me vukli nazad u salu, ali sam uspeo da ukucam moj broj u njen mobilni. Posle par minuta me je cimnula, tek da znam da sam memorisan.
Pijana maturska noć se nastavila bez nje.

Već sutradan je stigla prva poruka. Usledilo je dan-dva dopisivanja. Iz nje je i kroz SMS-ove izbijao poziv na seks. Tetka joj je ostavila stan na čuvanje, pa je predložila da svratim, da mi pokaže šta sam propustio kod nje kad sam bio mlađi. Odmah sam joj rekao da me ne interesuje ništa na duže staze. Da ne bude nedoumice posle. Odgovorila je da je nikakva veza ne interesuje.

Dogovorenog dana sam otišao kod njene tetke u stan. Otvorila je vrata sa tim jebozovnim pogledom. Odmah poljubac i kako reče, nismo više klinci, pa smo se odmah skinuli. Ovaj put pičica je bila uredno obrijana sa jedva primetnom crtom po sredini. 

Sam ulaz je bio besprekorno sređen. Nešto mi se nije lizalo, a i ona je odmah rekla da želi da uđem u nju. Liznula je prste i dirala se po pički. Širila je usmine koje su se sijale, prelazila prstom preko velikog klitorisa. Ja sam već bio nabrekao. Tako smo se nekako namestili na misionarsku pozu, tako da sam ga polako gurnuo u nju. Zastenjala je. Mislio sam sam da me loži, međutim, kada sam joj pogledao oči shvatio sam da ona živi za seks i da u njemu zaista uživa.

Pojačao sam ritam u misionarcu i počeo sam da se znojim. Kapalo joj je po sisama. Nisu joj velike, ali su se njihale u ritmu. Reče "ajde ja malo gore". Uzjahala me i počela da meša. Izvijala se. Jednom rukom sam je stiskao za sisu, a drugom pokušavao da uhvatim ritam i da joj trljam klitoris. Rekao bih da joj je prijalo.

"Ajde sad otpozadi, volim to" reče. Dupe joj nije baš malo, ali se fino natrtila. Gurnuo sam joj kurac otpozadi i držao za guzove. Ona je svojom rukom dodatno drkala po klitorisu. Sada je već ozbiljno počela da stenje. "Brže, brže". Sada sam je već povlačio kukovima i nabijao sve jače. Sve brže je i drkala sebe. Počeo je prvi trzaj i poluglasni uzvik. Zastala je malo, a onda nastavila u istom ritmu. "Svršavam..." Sada je već usledio grč i glasan uzvik zadovoljstva. Opustila je telo. Ruka kojom je drkala klitoris se sijala od picinih sokova. Ostala je nagužena, a ja sam još uvek, u sporijem ritmu, ulazio i izlazio.

"Ajde u dupe" rekla je. To zapravo nikada nisam voleo, ali iz ove perspektive, to je izgledalo kao odlična ideja. Ruku kojom je drkala pičku je prvo zavukla u usta, pa onda pljuvačkom namazala guzu. Smestio sam kurac tamo gde treba i počeo da guram. Videlo se da joj jebanje u dupe nije ništa manje strano. Moj se kurac osećao sasvim komotno. Bilo je tesno baš koliko treba. Došao je i moj red. Izvikao sam ga i počeo da svršavam po dupetu. Ovaj put je stenjala ne sasvim iz zadovoljstva, već da me natera da ispraznim muda do kraja. Uspela je u tome.

Legao sam preko nje. "Zašto si ga vadio" pitala je. Nisam imao dobar odgovor...

Kategorija:
Strejt erotske priče