Stari frend opet

- Znaš da sanjam tvoju kurčinu još od kad smo zajedno drkali na nemačke porniće. A posebno sam napaljen od kad sam probao kurac. Baš imam želju ...

Pili smo pivo i pušili u tišini. Odjeci jebačine od malopre su nam se vrteli po mozgu. Ona njegova jebozovna nevenčana žena je navukla nešto na sebe i strčala u komšiluk a nas ostavila gole da se družimo. 

Pišao mi je i polako ga uzeo u ruku. Još je bio balav od njegovih usta i njenih pičećih sokova ali njemu nije smetalo. Začudo ni meni njegovi dodiri nisu bili mrski, naprotiv, jaran se polako ukrućivao i dizao glavu ka njemu, mom starom prijatelju iz detinjstva. Osmeh mu je titrao na ustima i on nastavi da se igra nehajno. Malo mi je mazio macana, igrao se sa kožicom, mrsio po mudima i on je već bio u punoj veličini. 

- Baaš ti je dobra kurčina druže. To promrmlja i spusti se licem dole, poljubi ga pa ga polako smesti u usta. 

Topla i vlažna usta dodatno napališe mog jarana i on poskoči u njegovim ustima a ja provukoh ruku kroz njegovu kosu pa je spustih na njegova leđa. Ja sam uvek bio ljubomoran na njegovo atletsko telo, njegovu snagu i telo bez grama sala. Da i ja sam sanjao njegovo telo. Zato dalje spustih ruku pa ga uhvatih za tvrdu guzu. Da, kažu žene da nema ništa lepše od muške guze i ja se sa tim i slažem. Mada nisam baš mnogo golih muških guza držao u ruci, ovo mi je bilo prvi put i jaako je prijalo. 

Sad kad je moja kurčina igrala u njegovim ustima a on je oblizivao jezičinom, nije me bilo sramota da mu mesim guzove i zavlačim ruku između nogu, opipavam jaja i mrsim nešto tamo, pa mu malo prodrkam tvrdu kurčinu, pređem dalje po stomaku, jakim grudima pa se ponovo vratim na tvrdi kurac. Jebačina od malopre me je skroz promenila i sada više nisam imao zadrške prema njemu. On ostavi moj kurac pa se podiže i poljubi me u usta. Da, i to je moralo da se dogodi. Jezici nam se isprepletaše i sve ode u kurac, više nisam vladao sobom, drhtao sam u njegovom zagrljaju, stiskao mu kurac i privijao ga uz sebe. 

- Ja moram da ga osetim u sebi, promrmljao mi je u vrat i sam u transu, moram da ga primim, od kad sam prvi kurac primio u sebe sanjam da i tvoj uđe. 

I pričao je još nešto i šaputao mi na uvo dok je mazao svoju guzu i moju alatku. Ja sam se predao, legao na leđa i prepustio mu se. On ga je prineo svom čmaru i polako seo. Milimetar po milimetar mog ponosa je ušao u njega. Obojica smo ćutali i čuvali se da ne puknemo i svršimo pre vremena. Mrdao je guzom levo desno i konačno se smesti do kraja. Pogledao sam dole i nisam mogao da verujem da sam natakao na kurac svog starog dobrog prijatelja Boleta a da se njegova dignuta kara i dalje vijori nad mojim stomakom. Počeo sam da milujem to telo apolona, da osetim svaki mišić a posebno sam pažnju posvetio jajima i kurcu. Da bila je čudna situacija, on je sanjao da ima moj tvrdi kurac a ja sam sanjao njegovo izvajano telo i sada smo dobili svoje. On je imao moj tvrdi kurac u svom dupetu a ja sam imao njegovo divno telo na svom tvrdom kurcu. Igra je mogla da počne, on se polako pomerao gore dole i krenusmo dalje kad se u pozadini začula ulazna vrata i u sobu banu njegova prelepa nevenčana žena. 

-u jebote vi se baš razjebaste, i za tren oka se pojavi gola pored nas zagledana u jebeno klupko. Opkorači me pa mi smesti picu na usta. Jebote već je bila vlažna i spremna. Nije mi bilo teško da joj uvalim jezik u vaginicu i da sad dodatno uživam. Njega sam imao na kurcu a nju sam obrađivao na jeziku. Duplo zadovoljstvo. Njoj đavo nije davao mira pa se ona saže i uze njegovu alatku u usta. Krug se sada zatvorio, ja sam jebao njega, njoj lizao picu a ona njemu pušila kurac. 

- Ajde sad na soliter, zapovedi ona i on sjaha sa mene okrenu mi se leđima i ponovo nasad i primiri. Ona se izmakla popela gore i nasadila na njegov kurac. 

Sada smo svi stenjali i muljali ko je kome šta nabijao i gde već. Ja sam bio prvi koji je popustio. 

-aaaa, svršavammmmmmm, mmmmm, i kao po komandi oboje skočiše i navališe da mi drkalu i puše kurac i ližu jaja i čmar, da ga balave i cimaju i ja opet svrših jako i obilno po njihovim licima i ustima. Oni su sad nastavili da se ližu i cmaču i da se šamaraju mojim kurcem, bili su srećni a i ja sa njima. 

A to je bio tek početak produženog vikenda u Sremčici.

Kategorija:
Bisex erotske priče