Miloš 2. deo

Dok mi je Miloš mesio guzove, pomerala mi se cela karlica, kita mi se trljala o prekrivač na kauču. Iz kite mi je curio precum, osetio sam da je sve mokro oko nje. Miloš mi je šakama širio guzove, a onda je prstom mazio procep između guzova, od gore pa prema mojoj rupici. Počeo je da je masira, razmazuje po njoj ulje, pritiska je, a onda je u jednom trenutku ušao i prst. Zadrhtao sam od uživanja, a kad je Miloš uveo i drugi prst, pa počeo da masira iznutra, mislio sam da ću poludeti. Ponekad sam i ja sam dodirivao i masirao rupicu, stavljao prst u nju, ali taj i osećaj kada ti to radi drugi muškarac su neuporedivi.

Videći da sve vreme ne pružam ni najmanji otpor, kada je procenio da sam spreman, Miloš je ustao, skinuo svoju odeću, a onda mene koji sam još ležao potrbuške na kauču, namestio u dogy pozu. Pritisnuo mi je donji deo leđa, rekao da se oslonim na laktove, spustim glavu, razmakao mi kolena, povukao guzu prema sebi. Sigurno je imao dosta iskustva u karanju muškaraca, jer me tako znalački namestio. Na tako isturenu guzu iscedio je još malo ulja, i prstima ga razmazivao po mojoj natrćenoj rupici, u koju je ponovo s vremena na vreme ubacivao dva a možda i tri prsta. A onda, pošto je namazao i svoju kurčinu, prineo je do moj pećine i prislonio glavić na ulaz. Pritiskao je polako, na trenutak sam pomislio da to sigurno neće ući, iako još uvek nisam ni video njegovu kurčinu. Međutim, moj ulaz je valjda već bio tako dobro pripremljen i otvoren, da je njegov glavić već nakon nekoliko sekundi bio unutra. Taj osećaj! Bol kada se polako širi prsten, struja prolazi kroz celo telo, a ti željno iščekuješ ulazak ostatka tog vrućeg i tvrdog mesa. Miloš me je uhvatio za kukove, i počeo lagano da prodire unutra. Osećao sam da mi se utroba širi, kao da se unutra nešto razdvajalo, cepalo. Stenjao sam, cvilio, iz mene su izlazili zvukovi koje nikada ni ja nisam čuo, nešto između jecanja od bola i mumlanja od zadovoljstva što je drugi muškarac u meni. Njegov uzdah olakšanja, i pritisak stomaka na mojim guzovima dali su mi do znanja da je ušao ceo, a onda je počeo polako da me kara, pa sve brže i brže. Izvlačio ga je polako do samog glavića, a onda se brzo zabijao do kraja. Početni bol sada je zamenio neki slatki bol, zadovoljstvo što se napokon u meni nalazi kita.

Izvukao ga je napolje, samo me povukao na stranu te sam se prevalio na bok a potom na leđa. Sada sam prvi put video golog Miloša. Dlakave ruke, grudi i stomak, isto i oko kite, uredno skraćeno, a kita ogromna, ili se meni tako učinilo. Pomislio sam da je nemoguće da je taj palamar maločas bio u meni, ali mi razmišljanje prekinuo Miloš koji me je povukao za noge, zadigao ih a potom me presavio, stavljajući svoje dlanove sa donje strane ispod mojih kolena, tako da su mi kolena skoro došla pod bradu, a guza ostala isturena i spremna da ga ponovo primi. Nije gubio vreme, nacentrirao je buzdovan na moju rupicu i uronio celom dužinom. Ovaj put me je toliko zabolelo da sam bukvalno zaurlao, a on je pustio moje noge, legao na mene i poklopio me svojim snažnim telom, a usnama potražio moj vrat. Ljubio me je i lizao po vratu, ispod brade, savijao glavu da dođe do mojih bradavica. Ja sam ga obuhvatio rukama, pritiskao mu leđa, kao da pokušavam da ga što više utisnem u sebe, kao da mi nije dosta sve ono što je sjurio u mene. Kita mi je bila toliko tvrda i mokra, a od dodira i trljanja po njegovom stomaku nisam mogao više da izdržim. Erupcija moje sperme i grčevi koji su me potresali valjda su toliko uzbudili i njega, tako da se samo malo pridigao, oslonio se na moja ramena i zabio mi još nekoliko puta, a onda počeo da svršava u mene uz glasno stenjanje.

Ne mogu da kažem da sam osetio njegovo seme u sebi. Guza mi je toliko bridela, jak slatki bol je odavno obuzeo ceo stomak da je valjda bilo nemoguće da osetim bilo šta drugo. Osećao sam još samo zadovoljstvo što je u meni njegovo seme, kao da će tako ostati u meni stalno.
Pošto je svršio, opet je legao na mene. Nakon par trenutaka, izvukao je kitu iz mene i ustao, dok sam ja u guzi osetio prazninu, istovremeno olakšanje i želju da mi ponovo utera svoju kurčinu. 

„Dobar si bio, šefe, ali moraš još svašta da naučiš. Biće vremena, nastavljamo sa obukom i terapijom. Ajde sada prvo ti na tuširanje“.

Kategorija:
Bisex erotske priče