Crni (GAY priča)

-U blizini mog kraja,danima sam gledao kako se na jednoj poljani formira malo Romsko naselje,bili su prilično brzi i vredni u pravljenju svojih kućica.

-Ruku na srce,oduvek su me ložili Romski mladići,pogotovo mišićavi i tamne puti kakav je bio i Crni...slučajno sam saznao njegov nadimak dok sam prolazio stazom koja je vodila ka mojoj ulici,tako ga je oslovio čovek sa kojim je istovarao kombi.

-Crni je bio lep,ne preterano visok,mišićav,guste crne kose,umereno maljav,tamnijeg tena...često sam znao da se sakrijem iza nekog auta i da ga posmatram dok radi,stalno je nešto istovarao,pokrivao krov,hitar i vredan dečko,uživao sam kada skine majicu da gledam njegovo pohotno i znojavo telo.

-Predveče pred prvi suton,vraćajući se sa posla,video sam Crnog kako stoji pored jedne porušene barake,učinilo mi se da je povređen.

,,Crni,šta se desilo,,-to je bio prvi put da sam mu se i zvanično obratio,uglavnom smo se pratili pogledima ili klimnuli glavom kada bi se sreli.

,,Potukao sam se sa onim Kenanom,zbog one Lare sa Nasipa,,-bilo je očigledno da je došlo do tuče jer mu je usna bila blago rasečena a imao je i masnicu ispod oka.

,,Kenan je veoma opasan,krupan je i ima jake pesnice,nemoj da se kačiš sa njim,,

,,Ona Lara je kurva,obećavala svašta a njegova je pička,,

,,Hajde maco samnom da ja tebi malo pomognem,,

,,Gde me vodiš,,

,,Tu kraj zidića,neće nam niko smetati,dođi da te pogledam malo,,

-Poslušao me je i pošao samnom,imao sam alhohola kod sebe,malo sam mu dezinfikovao usnu i ranicu ispod oka,plakao je,bio je mlad tek 24 godine,hteo je deo kolača ali život je borba,saznao je na ne tako lep način.

,,Hajde,smiri se,sve će biti u redu,,-zagrlio sam ga i stavio mu ruku na butinu,nije se bunio,krenuo sam na gore prema međunožju,duboko je uzdahnuo,ruka mi je bila već na njegovom kurcu,osetio sam pod šorcom jer nije nosio gaćice da mu je pomalo tvrd.

,,Jel mogu,,-odobrio je klimanjem glavom da smem da mu ga malo diram.

,,Sada ću da te smirim malo,Lara i onaj njen se sada sigurno svađaju,oni neće dobiti ono što ćeš ti,,-nisam želeo da čekam da se predomisli,zavukao sam mu ruku i uhvatio ga za kurac,stavio sam moju glavu na njegov vrat,ljubio ga približavajući se njegovim usnama,cokio sam ga na pola da mu ne bi povredio usnu,palcem sam mu milovao glavić..baš mu se udrvenio,ja sam se uzbudio takođe,moj kurčić je bio prav kao strela,skinuo sam do kolena pantalone.

-Crni je ustao i spustio šorc,kurac mu je bio prekrasan,veliki,krasila su ga krupna jaja i obrezan glavić,volim lepe glaviće a njegov je bio predivan,gledali smo se koji trenutak u oči što je bio znak da mogu da mu ga malo popušim.

-Prvi put do tada sam popušio veliki crni komad,ostvarila mi se želja,uvlačio sam ga u usta koliko sam mogao dublje i sisao jer sam se pribojavao da će mi ga skloniti,da mu se neće dopasti,sisao sam kao neka kurvica,ljubio ga,milovao njime usne i obraze ali on je bio i dalje tu,puštao je po koji uzdah,lupkao me je glavićem po jeziku,verovatno mu se sviđalo kako sisam jer me je milovao po vratu,bio je prilično nežan za svoje mlade godine.

,,Jesi li nekada lizao guzu,,

,,Jesam pičku ali guzu nisam,,

,,Ovo je slično maleni,u pičkicu jezik ulazi dublje dok kod anusa je površinsko lizanje,,

-Crni nije bio ni najmanje naivan,raširio je snažno moje krupne guzove i zario jezik unutra,iznenadio me je jer se nisam još ni namestio kako treba,naslonio sam se na zidić i natrtio se koliko god sam mogao da bi lakše lizao,dok mi je obrađivao guzu bio mu je ukrućen sve vreme,ni za trenutak nije padao.

-Prijalo mi je kako je lizao,kao da je bio iskusan u tome,odlično je vladao svojim vlažnim jezikom,poduzimali su me žmarci pri svakom kontaktu sa rupicom koju je dobro raširio.

,,Hoćeš da me jebeš malo ljubavi,,-okrenuo sam se ka njemu.

,,Malo,kasno je već moram kući,,

,,Brzo ćemo,,

-Izvadio sam iz torbice masnu kremu,Crni je dobro namazao kažiprst i gurao unutra,pomogao sam mu da je dobro spremimo za jebanje,njegov kurac je bio preterano veliki da bi mi ušao,pomučio se da uđe samo glavić,bolelo je,stiskao sam zube ali nije moglo više,ogroman kalibar od 21 cm ali i to je bilo dovoljno da me bocka glavićem,ubrzo je svršio kao konj puneći me,brzo ga je izvadio i vratio u šorc...prekinuo nas je snop svetala komšijskog automobila koji se kretao ka ulici,obukao sam farmerke a nisam se obrisao maramicom,poljubio sam ga i rastali smo se,njegova sperma se slivala niz moje noge dok sam išao prema kući.

-Kasnije sam ga viđao sa Larom,ipak se odlučila za Crnog,nisam probao Kenana ali Crni je definitivno nežan,dobar a sada i iskusan jebač...neko vreme sam ga pozivao da mi nešto pomogne u dvorištu ili oko kuće a plaćanje je uvek bilo u naturi,susreti su bili sve ređi jer se on ipak odlučio za žene ali bilo je to jedno prelepo iskustvo za obojicu :) 

Kategorija:
Gay erotske priče