Miloš 1. deo

Miloš je počeo da radi u našoj firmi kao pripravnik, posle par dana su ga smestili u moju kancelariju, a ja sam dobio zadatak da ga uvedem u posao. Odmah mi se dopao, bio je lep i razvijen momak, maljavih ruku, vrlo komunikativan i neposredan. Kako su dani obuke prolazili, tako smo se sve više zbližavali. Na primer, sedimo ispred kompjutera i ja mu pokazujem i objašnjavam nešto u vezi posla, a on samo odjednom kaže: „U, jebote, ala imaš dobar dezodorans“. Da mi je to rekao neko od prethodnih pripravnika, izbacio bih ga napolje, ali na taj njegov komentar samo sam se nasmejao. Bio mi je baš nešto drag.
Jednom prilikom smo sedeli za stolom u kancelariji, a Miloš je spustio ruku na moju butinu da bi se oslonio i mogao da gleda u monitor mog kompjutera. U trenutku sam pomislio da je to već previše opušteno ponašanje, ali kako me je prošla jeza između nogu i kita se odmah počela buditi, ja sam samo razmišljao kako da što više produžim objašnjavanje, kako bi njegova šaka što duže ostala na mojoj nozi. Kita mi je bila tvrda kao kamen, srećom te je ispasana košulja prekrivala taj deo pantalona. Situaciju je prekinuo telefonski poziv, zvali su me da odmah dođem u drugu kancelariju. Uhvatila me ja panika, treba da ustanem sa stolice, Miloš će sigurno videti izbočinu na mojim pantalonama! U trenutku sam smislio laž, odglumio sam da me je uhvatilo u leđima, pa sam napola savijen, uz grimasu bola na licu ustao sa stolice. Miloš me je upitao šta mi je, rekoh da me je uhvatilo u leđima i brzo sam izašao iz kancelarije. Otišao sam u vece, sačekao da se kita spusti i onda otišao za poslom.
Kad sam se vratio u svoju kancelariju, Miloš me je počeo zapitkivati od kada me bole leđa, da li radim neke vežbe, idem li u teretanu. Rekao sam da već duže vreme ne idem u teretanu, a on predloži da idemo zajedno, i da posle par lakih treninga sigurno više neću imati problema. Malo sam se nećkao, samo mi još fali teretana, mislim se u sebi, ali na kraju sam pristao, da ne posumnja da sam odglumio ukočenost leđa. Dogovorili smo se da se sutra uveče nađemo pred teretanom u koju on redovno ide.
Odradili smo taj trening, baš mi je godilo da posle par godina pauze ponovo radim vežbe. Kad smo završili, Miloš predloži da odemo na pivo, a na moje pitanje gde ćemo sesti, ponudi da odemo kod njega u stan, jer ima ohlađenog piva a i stan mu je vrlo blizu. Pristao sam, te smo za desetak minuta već bili kod njega u stanu. Seo sam u fotelju, a Miloš me ponudi da se istuširam ako želim. Odgovorio sam da neću, samo ću da popijem pivo i da idem kući. On reče da bi posle treninga najbolje bilo da se istuširam i da odem na masažu, na šta sam odgovorio da od toga nema ništa, da mi masaže nikada nisu pomogle. On predloži da me on izmasira, jer zna dobro to da radi. Da li zbog toga što bi mi umornom posle treninga zaista prijala masaža, da li zbog pomisli da će me izmasirati lepi Miloš i da će njegove šake biti na mojim leđima, pristao sam da me izmasira. On predloži da skinem duks i potkošulju i legnem potrbuške na kauč. Tako sam i uradio, a Miloš se za tren oka vratio iz kupatila sa nekim uljem za masažu. Opet reče da bi najbolje bilo da sam se prvo istuširao, ali da veruje da će i ovako biti dobro. Opkoračio me je i seo na moje butine. Istresao je nešto ulja po mojim leđima i počeo da me masira. Njegove snažne ruke su već posle par trenutaka u meni izazvale takvu reakciju da mi je kita otvrdnula, i dok sam žmureći ležao na kauču, zamišljao sam kako bi bilo lepo da mi Miloš svuče donji deo trenerke i gaće, te da nastavi masažu i ispod leđa, po guzi i butinama. Dok su mi te misli letele kroz glavu, Miloš reče: „Šefe, zaslužio si kompletnu masažu“. Istovremeno je povukao moju trenerku zajedno sa gaćama prema kolenima, a ja bez reči, bez ikakvog protivljenja malo podigoh kukove da bi trenerka sa gaćama lakše skliznula. Kita mi je skoro eksplodirala dok je preko glavića prelazila guma od trenerke i gaća. Miloš se pomeri naniže, sada više nije sedeo na meni, opet uze ulje, a ja osetih kako curi po mojim guzovima i sliva se u procep između njih. A onda poče da svojim snažnim šakama mesi moje guzove i deo butina ispod njih, a ja počeh da se sav tresem na svaki njegov pokret rukama.

Kategorija:
Bisex erotske priče 


Korisnik

Odlicna...kao I sve na profilu...nisam Vip tako da...

Korisnik

ODLICNA, cekamo nastavak!!!

Korisnik

Sve su ti Price prelepe pune erotike...

Korisnik

Pišite ako želite nastavak.