18. rođendan (GAY priča)

-Odavno sam otputovao u veliki grad kao i većina momaka iz mog kraja,zaposlio sam se,našao partnera što je bilo ne moguće u onoj varošici u kojoj se svi znaju i uglavnom žive od poljoprivrede ili bolje reći preživljavaju.

-Povremeno dolazim da obiđem roditelje,tako je bilo i ovog Maja...bio sam srećan jer ih nisam video više od godinu dana,željno sam želeo da čujem šta ima novo i šta se dešavalo od poslednjeg puta kada smo se čuli.

,,Slavicin Marko danas puni 18 godina,,

,,Stvarno,,

,,Da,pozvani smo popodne na proslavu,biće celo selo,,-Marko je sin jednog od najbogatijih gazda iz mesta,on je trzao oduvek na mene ali nisam ga primećivao jer nije bilo vreme za to,momak je bio lep kao lutka ali uvek je bio sam,sećam se da ga je Gospođa Slavica uvek kritikovala što ne nađe neku devojku koje su uzdisale za njim.

-Ne znam šta je bilo sa njim jer do ovog trenutka nisam bar 2 godine ništa čuo o njemu,spremili smo se da krenemo na proslavu,sreća da mi je majka spremila lepe stvari za taj svečani trenutak,kao da je znala da ću da banem jer sam često znao da se ne najavim .

-Kada smo stigli,zvanice su se uveliko smeštale,dvorište je bilo okićeno tako da je podsećalo na Karneval,kako i ne bi kada je Marko bio jedinac,žene iz sela su se potrudile da doteraju svoje ćerke da izgledaju najlepše što mogu pa da ga najlepša ulovi.

-Došao je i taj trenutak da se sada već punoletni slavljenik pojavi,Marko je izašao iz kuće,svi smo zinuli,bio je prelep,kao princ da je izašao na binu,neverovatna transformacija od poslednjeg puta kada sam ga ugledao,od svih onih ljudi njegov pogled je bio usmeren ka meni,govorio je kako je sretan što smo se okupili da mu ovaj poseban dan uveličamo i usrećimo ga,govorio je tako zrelo svojim muževnim glasom,sve na njemu je vrištalo od seksipila,vidi se da je vežbao jer je bio u TOP formi.

-Seli smo za sto,poslužena je hrana,počeli su razgovori,devojke su se šepurile oko njega,nešto ga zapitkivale ali on je bio hladan prema njima,gledao sam ga i pitao se kako je moguće da ga nisam primećivao ranije,da je tako lep,možda zbog predrasuda da je bio klinac za mene,možda zbog moje tadašnje nesigurnosti,namignuo sam mu,uzvratio je osmehom.

-Krenuo sam do kupatila kako bih se umio i osvežio,ovaj susret je bio baš iznenađenje za mene,osećao sam se poželjno da je baš mene gledao od svih onih mladih i lepih ljudi.

,,Dobro si,,-usledilo je još jedno iznenađenje jer me je sačekao ispred vrata .

,,Jesam,Jesam,nisam navikao na ovako velika slavlja,muziku,buku,,

,,Ćale se otvorio,rade više sve ovo da se pokažu pred drugima nego što sam im ja bitan,,

,,Ha ha ha...razumem,ovde se ništa ne menja,,

,,Da ali ja sam se promenio,,-uzeo je moju ruku i stavio na svoje mlade glatke grudi ispod svilene crne košulje na kojoj su bila raskopčana dva dugmeta.

,,Lep si,svaka ti čast,nismo se videli sigurno 2 godine,izrastao si u pravu momčinu .

,,Uvek sam te gotivio,bilo mi je teško kada si otišao za Beograd,,

,,Da sam znao da je tako,sačekao bih da porasteš,,

,,Porastao sam u svakom smislu te reči,,-spustio je moju ruku na svoje međunožje,kurac mu je bio tvrd kao kamen,sočno me je poljubio,usne su mu bile tako meke i slatke .

,,Hajdemo u moju sobu,,-poveo me je za ruku .

,,Ali primetiće da te nema,ipak si ti slavljenik,,

,,Ne brini,imaju oni teme za priče i bez mene,,

-Ušli smo u njegovu sobu,lepa,sređena,obična momačka soba,možda jedina u kojoj se nije video luksuz jer je on uredio po svom ukusu a ne po očevom .

,,Hoćemo da se skinemo,,-uspalio se kada je video moje debelo telo,veliki stomak,sočnu mesnatu guzu a sada uživo a ne kao nekada krišom dok sam se kupao u reci,skinuo se i on,extra frajer,mišićav,svaka pločica na stomaku je bila na svom mestu a kurac prav kao strela koja je bila spremna da pogodi u metu .

-Poljubili smo se,uh kako sam voleo njegove mlade usne,spustio sam se na njegov vrat dok je on češkao moj stomak,mazio sam njegovu kosicu,bio je ošišan na ,,keca,, baš onako kako ja volim,spustio sam se na njegove grudi,sisao mu bradavice,mirisao je na poznati parfem čijeg brenda nisam mogao da se setim jer sam bio zauzet prelaženjem jezikom preko njegovih pločica...opustio se i legao,dopustio mi je da mu radim šta god želim,mazio mi je kosu dok sam duboko zaranjao u njegovo međunožje.

-Obrijao je jaja i kitu,stajao mu je uspravno,veliki i tvrd,lizao sam mu glavić,mnogo volim lepe glaviće i da ih obrađujem jezikom kao da ližem sladoled,nabijao mi je glavu,dahtao je,njegove uzdahe gušio je zvuk harmonike koji je dopirao spolja.

,,Sviđa ti se poklon za rođendan,,-nasmejao sam se dok sam se jezikom spuštao do njegovih krupnih jaja punih sperme,potvrdno je klimnuo glavom,tresao se od uzbuđenja.

,,Jesi li lizao guzu maco,,

,,Nisam nikada,,

,,Volim vruć jezik unutra,želiš je,,-naguzio sam mu se u potpunosti kako bi se rupica što više otvorila,bio je fasciniran,izraz lica mu je bio kao da je oduvek na to čekao,lizao je neiskusno,kao mala maca kada liže nešto slatko,uživao sam,svojim snažnim mladim prstima je stiskao guzove što se više nabijao jezikom .

,,Mogu li malo da te jebem,nisam nikada to radio,,

,,Možeš srećice,imaš li neki gel da malo podmažemo pa da nam bude lepo,,-izvadio je lubrikant iz donje fioke strane proizvodnje,pitao sam se gde ga je nabavio,izuzetno mastan,namazao je rupicu jednim prstom a zatim je gurnuo i drugi,bio je neiskusan a meni je sve to prijalo,počeo je da ulazi,glavić mu je bio malo tanji pa ga je nabio lako dok je ostatak malkice boleo,bio je nežan moram priznati jer je usporavao čim bi osetio moje uzdahe,tako mlad a tako nežan dečko,moj bivši koji je i od mene stariji bi trebalo da uči od ovog malog kako se vodi ljubav uz dobar seks kao dezert...dok je bio u meni izgubio sam pojam o vremenu,sve vreme mi je dahtao na uvo ljubeći mi vrat,obožavao je da mi mesi sisice,pojačavao sam mu seksualne želje mešajući guzom,njegovo ,,oh,, bi značilo da mu to prija pa sam mu se nabijao do jaja,zagrlio me je jednom čvrsto oko struka i svršio u meni,lep je osećaj kada se mlada sperma razliva u tebi..ali čim ga je izvadio počela je da curi napolje,komentarisali smo uz smeh,pljesnuo me je po guzi i pozvao na kupanje.

-Kupatilo mu je bilo u sklopu sobe,dok smo se tuširali ljubili smo se i mazili sve vreme pripijeni dok je topla voda klizila po našim telima,mislim da je ova ljubav samo čekala pravi trenutak da se dogodi jer sam u velikom gradu tražio ovako nešto a imao sam to sve vreme kod kuće.

-Spremili smo se i vratili na proslavu,bio je u pravu,niko nije primetio da ga nema jer su mnogi bili zauzeti poslovnim razgovorima,hranom,pićem a ovi mlađi su već odlazili svojim poslom,jedino se moja mama zabrinula gde sam do sada jer zna da sam krenuo u Toalet,objasnio sam joj da je Marko odličan domaćin i da se dobro pobrinuo za mene da mi ništa ne fali dok sam u njegovoj kući ;)

-Otputovao sam dva dana kasnije za Beograd zbog posla ali sada ću imati razloga češće da dolazim kući jer moram da pazim na moje malo pilence :)

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Drago nam je da nas pratite i sa lokacija na kojima do sada nije postojao internet...hvala na komentaru pa i na negativnom a sama posećenost i ocene dovoljno govore o kvalitetu priče a za one kojima tema i žanr ne odgovaraju,mogu slobodno da pređu na neku od sledećih...pozdrav.

Korisnik

Bože dragi koji treš.
Ovo efikasnije izaziva nagon za povraćanjem nego 20 cm u grlu.
Izgleda da optički *** stigao i na psihijatrijske klinike, jbt.

Korisnik

prelepo nastavak molim te divno je