Otvorena vrata

Ispricacu vam jedan dogadjaj koji sam organizovao pre dva vikenda. 

Napravio sam profile na nekoliko sajtova i aplikacija. U profilu sam konkretno naglasio o cemu se radi i kako zamisljam susrete. Ostavljao sam svima adresu koji su bili raspolozeni da dodju kod mene. U periodu od 21h do 5h ujutro lezao sam na krevetu potpuno go i naguzen sa otkljucanim vratima, podmazan i sa brdo kondoma na stolu pored kreveta. Kako bi posetioci mogli sa vrata da se bace na posao. Radi diskrecije nosio sam masku da ih ne vidim jer me je nekoliko ozenjenih posetilo,a i da bi odziv bio veci. Od 18h sam vec podelio adresu na nekoliko kontakata i znao sam da ce biti uspesno. 

Jedan je poranio, vec oko pola 9 sam morao da budem spreman. Kako sam cuo vrata vec sam se natrcio i cekao ga da udje u mene. Nije trajalo dugo, oko 10 minuta I otisao je. Dok sam cekao druge nastavio sam da zovem nove. 

Njih 7 me je jebalo tu subotu, po glasu sam primetio da je bilo raznih od 20 do 50 godina. Preuzivao sam celu noc i u vecim i manjim kitama. Osecao sam se prelepo kao najveca kurva u Beogradu. Konacno sam ostvario svoju fantaziju iz pornica. Vas nekoliko je i sa ovog sajta, tako da znate da jedva cekam da ponovimo. I naravno ako ima neko ko hoce da se pridruzi u solo vremenu ili sa nekim nek slobodno se javi jer cu uskoro opet praviti ovaj dogadjaj. Samo treba da dodjete sve je potpuno anonimno. Guza je ponovo gladna tako da vas čekam. 

Kategorija:
TV/TS/CD erotske priče 


Korisnik

Bio sam poslednji, lik bio razvaljen nije osecao nista, oko njega bilo 20 iskoriscenih kondoma,tesko da ih je bilo 7. Cekao da zavrse sa njim dva roma komunalca, ispisali ga nisam ni hteo da ga jebem

Korisnik

Napravi ponovo tako nesto.Pa zovi.