Teen day

Nikada pisano do sada nijedno iskustvo, a bilo ih je lijepih. Kako to biva svima nama, pretežno počinje u nekim tinedžerskim danima.

Sunčan dan, a ja mlad, naivan i neiskvaren do tada seksualna neznalica. Prijatelj koji je godinu dana od mene stariji, a već iskusan. Krenuli smo u obližnju prodavnicu da kupimo nešto. I on tako u hodu meni sasvim otvoreno postavi pitanje, drkaš li. Ja onako sav postiđen da ne ispadan naivan potvrdno odgovorim, a do tada nisam nikad. Nastavio je on neke napaljivačke priče, smišljeno. Dok ja tada nisam shvatao poentu cijelog razgovora. Ali godio mi je i prijao. Iz prodavnice se vraćamo kući, njegovoj. Inače moji roditelji i ja smo tada došli u posjetu njima. I naravno odlazimo kod njega u sobu da igramo neku igricu na računaru. Tada sve i počinje. Te adrenalinske situacije koje kreću tada, na koje se navikneš i koje te "rade". Ne znanje, požuda, napaljenost, ludost i sve što ide uz to. Kako smo ušli u sobu on kaže moram ti nešto pokazati i pušta pornić. Neki stariji frajer i klinka koju on tuca. Moj prijatelj tada govori vidi njemu kite. U tom momentu sjedeći za računarom se fata za svoj kurac. Ja već tada sav napaljen i ne vjerujem šta se dešava. U tom momentu je izgasio pornić i legao na ležaj uz molbu da ga malo izmasiram. S obzirom da me je obuzeo neki dobar osjećaj i sve se to prvi put dešava, ja klasično naivno bukvalno radim sve što mi kaže. Leži na leđima i kaže mi da mu masiram natkoljenice, naravno vidljiva erekcija. Ma nije prošlo ni 2 min, govori mi hajde njega izmasiraj i vadi ga u tom momentu. Inaće je momak koji se bavio rukometom u tom periodu, krupan, mišićav, visok. Vadi mesnati kurac koji je tvrd kao kamen. Ja onako sav izbezumljen uzimam ga u ruku i počinjem ga drkati. Naravno dodatna doza adrenalina je jer su i moji i njegovi roditelji u kući. Dobra stvar je jer je njegova soba na spratu kuće i može se čuti kada neko dolazi. Dok mu drkam, on govori da ga stavim u usta. Naravno što ja tad kategorički odbijam to, jer to nikad nisam radio. Nastavljam da mu drkam kurac, ali on to prekida u jednom momentu i govori svršit ču. Tako da smo stali tu. On svako vidno ljut jer mu ga nisam popušio. Sišli smo dole sa ostalima, s obzirom da sa se zadržao do večeri tu sa roditeljima, nakon razmišljanja prije odlaska kući sam se popeo do njega u sobu jer je on prethodno gore otišao. Probudila se želja u meni da mu pušim kurac. A on tada vidno nezainteresovan. Što je naravno bio samo početak njegove igre i uvođenja mene u svijet seksualnih dešavanja.... Nastavak slijedi...

Kada sam došao kući, otišao sam u wc i po prvi put drkao. Drkao zamišljajući njega kako mu pušim i kako me jebe. Tada prvi put doživljavm orgazam i prvi put svršavam. Mmm kako dobar osjećaj.

Kategorija:
Gay erotske priče 


Korisnik

Dobra priča, nadam se da si ostao i dalje u istim vodama a i da si proširio iskustva... Kiss

Korisnik

Odlicna, cekamo nastavak!!!

Korisnik

Odlična priča....nastavak!!!