Poslednja stanica (GAY priča)

-Vraćao sam se kasno sa jednog rođendana,malo sam popio sa društvom,zezao se i bilo je krajnje vreme da uhvatim neki od poslednjih autobusa kako bih stigao kući jer nema love za taksi.

-Ušao sam u bus,bilo je svega par putnika,stavio sam slušalice,digao noge na sedište i listao Fejs,Instagram tražeći da li je neko od ortaka objavio neku fotku jer smo se zaista blesavili,pili,pevali kao nikada do sada,baš je bilo ludo.

-U jednom trenutku sam ostao sam u autobusu,učinilo mi se da je vozač nešto viknuo pa sam skinuo sluške da malo bolje čujem.

,,Magarče,jel sedište za to služi,,-ponovio je .

,,Meni kažete,,

,,Ne nego mom dedi,,-provalio sam da autobus ima video nadzor sa direktnim prenosom i da je video moje noge na novom tapaciranom sedištu pa je valjda zato popizdeo.

-Odjebao sam ga brzo,mislio sam proći će a i ko je on da mi bilo šta govori,šta ću ja da radim i kako ću da se ponašam.

-Malo pre poslednje stanice,na krivini kod male poljane,naglo je zakočio i ljutito povukao ručnu kočnicu i otvorio zadnja vrata na solo autobusu kod kojih sam ja sedeo.

,,Jel ja rekoh nešto,,- uh baš je sada bio nadrkan,visok,krupan,ćelav sa potkresanom bradicom i povećim stomakom,izašao je iz kabine i raširenih ruku je krenuo ka meni,mislio sam da će mi razvaliti šamarčinu ali se on svojim krupnim šakama uhvatio za šipke i uneo mi se u lice...uh mogao sam da osetim njegov miris,miris pravog muškarca...ne znam šta mi je bilo,nikada do sada me nisu ložili muškarci ali ovaj baja je bio nešto drugo.

,,Ne možeš tako da se ponašaš prema putnicima,,-zazvučao sam prepotentno,pičkasto .

,,A ti možeš svoje prljave patike da brišeš tu gde će ljudi sedeti,,

,,Neću sa tobom više da se raspravljam,prijaviću te Dispečerskom Centru,,-počeo sam da čačkam telefon tražeći neki broj.

,,Možeš da mi se napaseš muda,,-uhvatio me je sa obe ruke i podigao sa sedišta,bio je zaista snažan,grmalj od nekih 45 godina,izvukao me je iz autobusa i odveo ka njivi,ne znam zašto ali nisam se otimao,jednostavno me je vodio za ruku,nije me čak ni vukao više .

-Sišli smo malo sa puta,bilo je mračno ali je svetlost dopirala od lampe koja je svetlela iznad zadnjih vrata autobusa.

,,Red je da tebe neko nauči malo pameti,,-svojom snažnom rukom me je gurnuo na dole,pao sam na kolena i onako pripit nisam mnogo mario šta će mi se desiti.

-Levom rukom me je držao a desnom je otkopčao pantalone,skinuo je gaće i spustio ih do butina...kurac mu je bio tvrd kao kamen a jaja velika i dlakava kao kod vola,jeste da sam par puta čuo priče da su šoferi obdareni i dobri ljubavnici,pravi muškarci za kojima žene lude ali ovaj je bio baš dobar primer.

-Bio sam fasciniran vozačevom alatkom i zašiljenim glavićem,nije ni trebao mnogo da mi gurne glavu u svoja nabrekla jaja,sigurno se dugo nije praznio jer je radio bar 10 sati,nasmejao se jer sam ih lizao jezikom,mirisao,trljao se nosom,verovatno je mislio da ću se otimati ali ja sam uživao kao neka kurvica,te sam noći otkrio drugu stranu sebe...da mnogo volim kurac.

-Dao mi je da mu ga popušim,nisam bio iskusan u tome,više sam mu lizao glavić,mesio jaja,pokušao da mu dudlam ali bio je mnogo veliki za moja mala usta,lizao sam ga sa strane,šetao mu kožicu...majstor se baš napalio,nije mu dugo trebalo da postigne radnu temperaturu :) gurnuo me je rukom i počeo da ga drka,dahtao je sve glasnije...svršavao je,prskao je spermu u velikim kratkim mlazevima po šiblju koja se cedila po poljskom cveću koje je raslo ispod .

,,Dosta je bilo..imam polazak u 22:45...karaću te u bulju sledeći put ako te uhvatim da stavljaš noge na sedište,,-nasmešio se,vratio mačora u gaće i uputio se ka autobusu.

-Onako zapanjen gledao sam u autobus koji se okreće na okretnici i odlazi ka gradu,zaputio sam se kući pešaka tih stotinak metara i razmišljao kako bi bilo da me je tucao u guzu tom komadinom,svakako ću sledeći put biti disciplinovan kada budem ulazio u autobus.....a možda i ne ;)

Kategorija:
Gay erotske priče