Moja letnja šema, 3 deo

Osetila sam da mu se predajem. Ne znam kako razmišljaju ostale devojke, ali kada mi muškarac raširi noge i prodre u mene, znam da je to nešto najintimnije što postoji. Moj preplanuli Grk me je jako brzo osvojio, a on je tip muškarca koje večina žena ne bi mogla da odbije - imao je snažne ruke, razvijena ramena, preplanuo letnji ten. Sada je ležao na meni i duboko prodirao u mene, tako da sam utrnula od uzbuđenja. Težina njegovog tela me je tako ložila jer sam imala osećaj da ne mogu da mrdnem dok me je ljubio u misionarskoj pozi. Prvi put je krenuo polako da prodire u mene, cm po cm, tako da sam mogla da osetim celu kitu. Stao je i ljubio me stastveno onako nabijen. Njegova brada je mirisala lepo, a poljupci su bili tako vreli. Tada sam shvatila da je jako iskusan muškarac jer je očigledno umeo sa ženama. Izvadio ga je polako i rekao: "you're so tight babe, but don't worry, I'll take care of you"



Bio je to početak vatrenog seksa. Naložio me je time što je pažljiv. Stavio mi ga je ponovo i nabio polako do kraja. A onda je krenuo polako da me jebe. Već sam pala u trans. Njegov kurac je bio toliko krut da sam mislila da će pući. Kako sam se opuštala, krenuo je da ubrzava tempo. Krenuo je sve jače i jače da se nabija u mene dok mi je uzdisao na vratu i tu balavio. U istom ritmu je i dahtao i krenuo nešto da mi šapuće. Ložilo me je to što mi je govorio to kako sam uska, kako može sve da oseti dok me nabada, da mi je koža tako mekana i nežna, a unutrašnjost vrela. Videla sam da se jako napalio i počeo ubrzano diše. Nešto je promrmljao pa je usporio i lagano ga izvadio i uspravio se - moje noge su bile preko njegovih butina. Stajao je tu, onako uspravljen i krut, znojav sa umrenim maljama. Uh kako je to bilo seksi. A on ga je dohvatio i samo ga stegao da ne bi svršio. Počela sam da se smejem.



Nakon par trenutaka ga je to prošlo i pogledao onako nevaljalo.

-What’s funny babe? Do you like it?

-It’s funny cause I almost made you cum in this pose.. :)

-(nasmejao se) Oh, I see you like my penis inside your tight...

Samo sam se smeškala i klimala glavom.

-You know what else is funny?, upitao me je. A onda se savio i zgrabio svojim snažnim rukama i okrenuo se na leđa, tako da sam ja bila gore preko njega. Oboje smo se smeškali. Savila sam se i počela da ga ljubim. Ljubili smo se baš strastveno, držao me je obema rukama oko vrata i za glavu, i mrsio prste u kosi. U tom zanosu mi je rekao da jako želi da me vidi kako ga jašem. To ga je izgleda izluđivalo. Onda sam se uspravila i prvo sam se malo trljala o njegov kurac dok je on držao ruke iznad svoje glave. On je raširio noge, a ja sam se podigla i uzela ga u ruku i nacentrirala, i taman kad sam htela da polako da nasednem, on ga je malo brže nabio. Jauknula sam. Nisam očekivala da će tako brzo da prodre u mene. Isto kao malopre, nabio ga je do kraja, pa stao, pa ga izvadi skoro do kraja. I tako par puta. Ložio se na to da vidi kako me puni i kako se ja uvijam i uzdišem. Počela sam da  se preznojavam i polako da se tresem, i samo sam sela na njega. Svršila sam. Ne znam koliko dugo me je držao taj osećaj, ali znam da mi je jako prijalo dok sam ležala preko njega. A on se samo smeškao zadovoljno i u tom zanosu me opet okrenuo na leđa u misionarsku pozu ne vadeći ga, i samo je nastavio da me jebe. Rekla sam mu da želim jače, i jače, i da ne staje, znajući da će svršiti i on. Svršio je u meni nabijavši se jako, trzajući se u mestu. Napunio je kondom, ali bez obzira na njega, mogla sam da osetim vrelinu sperme u kondomu.

Nakon seksa je skinuo kondom, vezao ga i izbacio na terasu. Obrisali smo se vlažnim maramicama i kratko mazili. Želeo je da prespavam tu sa njim, nije hteo da odem. To mi je prijalo jer se nisam osećala izbačenom. Bilo je već 4 ujutru kada smo zaspali. Kada smo se probudili, zanosni Grk je opet hteo da ponovimo ono od sinoć ali ja nisam mogla pošto me je pomalo peklo od njegove krupne kite. Kao i svaki drugi muškarac, imponovala mu je pomisao da me je “pokidao”. Međutim, nastavili smo letnju avanturu još par puta tokom mog boravka u Grčkoj, ali i kasnije u Beogradu kada je on dolazio ovamo (navodno zbog mene).

Kategorija:
Strejt erotske priče 


Korisnik

hej, ostavi neki kontakt

Korisnik

Evo ja ako odgovaram mozes mi pisati na [email protected] pa se javi

Korisnik

Eroticno I sa stilom:)

Korisnik

mail
[email protected]
isti i za sk y pe

Korisnik
Era

Свака част