Divno malo mesto na primorju

- Šta radiš to?
- Ništa neobično, što pitaš?
- Nije baš ništa neobično. Znaš li da me to pali? Znaš i sama da u tom slučaju moramo opet da se pojebemo, a da ja to ne radim dva puta dnevno po ovim vrućinama.
- Onda nećemo.
- Moraćemo, ako smesta ne prestaneš to da radiš, čim dođemo u apartman.
- Može, ali pod jednim uslovom.
- Kojim?
- Videćeš.

Leto, vreme godišnjih odmora. Mali turistički gradić na jugu susedne nam Crne Gore. Kotor. Budi erotske emocije u svkome od nas. I onom koje u paru, i onom ko nije. Kotor i nas dvoje. Negde na verandi malog restorana sedimo, jedemo morske plodove i pijemo neko lagano crveno vino. Od jednom smo oboje ućutali i pogledali u sunce koje se krije iza brda lagano. Ja sam se nešto zamislio, ona je malo popila, i eto - dovoljno povoda da mi spusti ruku između nogu, tek onako, pred punim restoranom. Dobro ga je stegla i pustila, i tako nekoliko puta. Razbudila me. Sad sam opet napaljen. Nije prestajala to da radi. Sve vreme me je gledala pravo u oči, i grickala donju usnu. Tada se i desio ovaj razgovor s početka priče. Razgovor je manje više obavljen u tišini, onako, šaputući jedno drugom na uho.
Svideo mi se ovaj razgovor, i taj njen zagonetni ton. Sedeli smo još neko vreme i razgovarali o planovima za ostale dane, ništa toliko bitno. Meni je zato mozak bio okupiran onim razgovorom od malopre, iako je ona prestala da mi pipka još pre pet minuta. Ustali smo od stola, i krenuli lagano prema našem apartmanu. Išla je ispred mene. Znala je kako da me napali, samim hodom. Lepo je vrtela njenom odličnom guzicom. Okretala se s vremena na vreme, i gledala sa đavolskim smeškom. I tako u krug. Nakon petnaestak minuta stigosmo u apartman. Noć je već pala. Nisam hteo da je spopadnem, pravio sam se da sam zaboravio razgovor. Seli smo da popijemo kafu, i da se pripremimo za noćno kupanje, na koje idemo obično oko 1 iza ponoći. Gledali smo TV, ja sedeći na ugaonoj, ona je ležala.
Od jednom je počela da mi šara svojim dugim prstima po stomaku i da me mazi. Ja sam nju češkao po glavi. Maženje je preraslo u lagano ljubljenje mog stomaka, i penjanje prema mom vratu. Sve vreme je to bilo ispraćeno hvatanjem mog međunožja. I ja sam promenio mesto moje ruke, masirao sam joj vrat, i spuštao ruku prema njenoj haljini, kako bih je odvezao, i kako bi ona pala. Počela je sve bezobraznije da me gricka, i sama je sebi odvezala haljinu. Kad je tačno obukla one tangice, a skinula kupaći, ne mogu vam potvrditi. Bila je jako izazovna i divlja. Svukla je moj šorts, nakon čega ju je moja batina opalila po ustima. Uz prateći osmeh, i širenje zenica, počela je lagano da mi liže jaja, i puši. Pušila je svega par sekundi, zatim stegla jaja rukom, i rekla mi da dođem u spavaću sobu za desetak sekundi. Taman dovoljno da skinem šorts, i da sredim ugaonu.
Ušao sam u sobu, a ona je stajala ispred francuskog balkona, naslonjena na ogradu, potpuno gola.

- U pravu si. Baš je vruće. Večeras moramo da se pojebemo na ovom balkoncu. - rekla je tiho, zatim se okrenula prema Kotoru, potpuno gola i raširila svoje preeezgodne noge. - Navali.

Verujem da je očekivala da ću ustuknuti, i odvući je na krevet, ali je ova ideja za mene bila jako primamljiva. Prišao sam, i nabio joj kurčinu u prilično vlažnu pičku. Jednom rukom sam se pridržavao za ogradu, kao i ona, a drugom sam je vukao za kosu. Jebao sam je veoma brzo, a ona se sve više nabijala napolje. Tiho je ispuštala glasove, nije želela da je iko čuje, ali mislim da nas je neko sigurno video. Upalila su se dva svetla u aprtmanima preko puta, ali pošto je naše bilo ugašeno, nisu bili sto posto sigurni šta radimo. To nas je oboje palilo. Zbog toga sam vrlo brzo svršio, sa drugog sprata. Nadam se na ulicu, ne na nekog dole.

Nije joj se to svidelo, ali se nije predavala, opet se okrenula ka meni, kleknula i počela da puši. O njenom pušenju imate i u drugim pričama, pa vas neću daviti kako ona to dobro radi. U jednom trenutku se blago pridigla, i odgurnula me na krevet. Ostao sam u sedećem položaju. Sela je na mene i počela da skače kao divlja životinja. Sve vreme se pridržavala za moja leđa, kako ne bi pala na pod. Verujem da su ona dva apartmana s druge strane ulice sada bili sigurni šta radimo, jer smo se oboje drali kao da se prvi put jebemo. Onako izmoreni, i zalepljeni, što od njenih sokova, što od znoja, oboje smo svršili i pali na pod. Od tog trenutka shvatam koliko adrenalin može da ulepša sam seks. I sve njene predloge uvažavam, ma koliko na prvi pogled izgledali čudno.

Kategorija:
Strejt erotske priče