Vijagra kao lek za erektilnu disfunkciju

Vijagra, ili Sildenafil (kako je takođe poznat) je lek koji leči erektilnu disfunkciju (ED). Fajzer je prvi plasirao na tržište 1990-ih, a danas se uveliko koristi za lečenje erektilne disfunkcije kod muškaraca koji nisu u stanju da održe erekciju. Vijagra je omogućila mnogim muškarcima srednjih godina da uživaju u normalnom seksualnom životu. Iako možda mislite da je ovo proizvod koji se izdaje bez recepta—grešite (u nekim državama). Ovo je zapravo lek koji se izdaje isključivo na recept. Vijagra je mnogim muškarcima omogućila da započnu novi život, što je dovelo do povećanja samopouzdanja i opšteg poboljšanog pogleda na sopstvenu seksualnost kod muškog dela populacije.

Može li  svako da koristi vijagru?

Uopšteno govoreći, vijagra je bezbedan lek i daje se na recept (u nekim državama). Stoga, konsultujte se sa svojim lekarom ako planirate da ga koristite. Vaš doktor će vam reći da li je vijagra pogodna za vas, na osnovu vaše medicinske istorije. Ne bi trebalo da koristite vijagru ako uzimate bilo koji lek koji sadrži nitrate i koji se često prepisuje za bol u grudima—iz razloga što može izazvati snižavanje krvnog pritiska. Da biste bili sigurni da ste pogodan kandidat za korišćenje vijagre, trebalo bi da obavestite svog lekara o bilo kom od sledećih stanja koje možda imate:

 • Bolest srca ili druga koronarna arterijska bolest
 • Nedavna pojava srčanog/moždanog udara ili kongestivne srčane slabosti
 • Oboljenje jetre
 • Oboljenje bubrega
 • Visok krvni pritisak
 • Nizak krvni pritisak
 • Poremećaj belih krvnih zrnaca (leukemija)
 • Hemofilija
 • Čir na želucu

Uspešan način za dobijanje vijagre

Mnogi muškarci se stide da se konsultuju sa svojim lekarom kako bi dobili recept za vijagru, pa zato radije koriste internet-apoteke. Ako vam treba vijagra, kliknite ovde kako biste bili sigurni da ste naručili iz onlajn apoteke koja vam će vam obezbediti originalni proizvod. Nakon kratke onlajn konsultacije sa lekarom, recept će vam biti diskretno upakovan i poslat. Znak renomirane onlajn apoteke je akreditacija (kao i informacije na njihovoj veb stranici o neželjenim dejstvima vezanim za nepravilnu upotrebu). Budite oprezni sa neregistrovanim klinikama (oglasima na internetu) koje nude jeftinu vijagru na prodaju—u tom slučaju nemate garanciju da je proizvod bezbedan za upotrebu.

Neželjeni efekti vijagre

Može doći do neželjenih efekata nakon upotrebe vijagre, a neki od najčešćih simptoma su:

 • uznemiren stomak,
 • glavobolje,
 • zamagljen vid.

Ako patite od bilo čega od gore navedenog, odmah prestanite sa korišćenjem vijagre i konsultujte svog lekara.

Razdrmajte svoj seksualni život

Vijagra je omogućila mnogim muškarcima sa erektilnom disfunkcijom da ponovo žive normalno—ali, pod uslovom da prate onlajn proceduru koja obećava bezbedno korišćenje. Uz  onlajn apoteku koja ima dobru reputaciju, vaš recept se može obnavljati u intervalima, dajući vam apsolutnu diskreciju i uverenje da je lek originalan. Ne zaboravite da uvek koristite usluge akreditovane apoteke, jer postoji mnogo ponuda apoteka koje tvrde da su akreditovane, ali to nisu. Erektilna disfunkcija može biti glavni uzrok vašeg stresa, ali ako naručujete onlajn— preko akreditovane apoteke—vijagra vam može pomoći da živite ispunjeniji život. Nakon kratke konsultacije, vaš recept će biti procesuiran, a vi ​​možete početi da uživate u onome što ste mislili da je prošlost.

Slične Objave

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *