7 poza za solo seks

Većina nas ima već ,,naučen’’ način na koji masturbiramo, bilo da stojimo pod tušem ili ležimo u krevetu, ispod čaršava. Međutim, kada se poigrate pozicioniranjem, vaš mozak reaguje na novine — a kada je u pitanju seks, naš mozak itekako obožava novitete. Dakle, sledeći put kada spustite ruku ,,dole’’, isprobajte nekoliko novih položaja da biste uživali u još jačem i boljem orgazmu.

Stoga, povodom proslave maja — meseca masturbacije (da, ima svoj mesec!), donosim vam sedam poza za solo seks koje možete da isprobate. Jer, bez obzira da li ste iskusan igrač ili ste novi u ovome, svima nam je s vremena na vreme potrebna inspiracija.

1. Seks na stolici

Sedenje na stolici dok masturbirate je zabavno na mnogo načina. Podseća na pozu za oralni seks, ali takođe postavlja vaše genitalije tako da se krv prirodno pumpa ka njima. Takođe možete da se držite za stolicu svojom „neradnom“ rukom, savijajući leđa unazad kako biste se zaista uživeli.

Začinite pozu: Ako imate penis, LELO ima futuristički masturbator koji izgleda kao kul blutut zvučnik. Ali umesto muzike, F1s V3 stvara zvučne talase koji se kreću gore-dole po celoj dužini penisa, sa tečnim silikonskim rebrima za osećaj ,,utapanja’’. Takođe ima AI interaktivni režim koji vaše pokrete pretvara u vibracije po vašoj meri. Svakome je ruka broj jedan, ali verujte mi… ovo je tehnologija zadovoljstva u svom najboljem izdanju, koja vam zasigurno daje apsolutno neverovatan orgazam — i to sa malo truda.

2. Kleknite za užitak

Kao i kod poze ,,seks na stolici’’ i ova koristi prednost gravitacije. Za razliku od ,,seksa na stolici’’, ovde vaša bedra određuju vaš položaj, tako da možete da se pomerate gore-dole kolenima. Prislonite ruku na zid ili uzglavlje radi stabilnosti i uživajte u osećaju slobode dok je gornji deo tela potpuno izložen.

Začinite pozu: Podignite ogledalo i gledajte kako se spuštate sami sebi. Ako je to ipak previše ,,direktno’’, možete i da uključite video kameru na telefonu bez snimanja. I jedno i drugo će se svideti svakome ko ima egzibicionističku crtu: gledanje sebe kako se samozadovoljavate može vam pružiti osećaj kao da ste nevaljali, ali i pružiti osećaj samoprihvatanja.

3. Solo ,,ležeći policajac’’

Zanimljivo je kako mala promena čini veliku razliku. U ovoj pozi dižete vaše kukove prema gore, za novi uzbuđujući osećaj. Takođe u ovoj pozi možete lako da savijete leđa i da se ljuljate napred-nazad kako biste simulirali seks gde ste vi gore.

Začinite pozu: U ovoj pozi možete koristiti odgovarajući seks jastuk. Bićete šokirani kakvu razliku samo taj dodatak može da napravi: jezgra ovih jastuka su čvršća od običnih jastuka za spavanje, pa će vas oni držati u vašem omiljenom položaju i učiniće ga udobnim.

4. Sam za sebe

Volim ovu pozu za masturbaciju zbog spektra mogućnosti koje pruža. Sa vašim telom slobodnim za ,,guranje’’, savršen je za svakoga ko želi da se izgubi u ,,vrelom seksu’’ ili da se prepusti fantaziji svoje omiljene partnerske igre.

Začinite pozu: koristite seks igračku koja je ,,hands-free’’. Ako imate penis, ova igračka se lako zakači za njega i da vibrira do neverovatnog orgazma — ne mora čak ni da vam bude dignut da biste je koristili. Ako imate vaginu, preporučujem da stavite vibrator za stimulaciju G-tačke između jastuka, ubacite je u sebe ili jašete jastuk za potpuno novi doživljaj orgazma. Izuzetno zabavan način masturbacije — časna reč.

5. Solo ,,kašika’’

Za masturbaciju koja obuhvata i maženje. Sklupčajte se na boku, naslonite glavu na jastuk i mazite se dole sa laganim i sporim zadovoljstvom.

Začinite pozu: igrajte sa položajima nogu. Stisnite butine. Otvorite kolena. Držite noge ispravljene. Savijte kolena. Ovaj položaj je toliko udoban da je teško bilo šta zabrljati.

6. Izležavanje

Ovako ležeći, vaše telo je potpuno opušteno i ima oslonac. Nije ni čudo što je ovo toliko popularna poza! Sjajna opcija za svakoga ko želi da samo zatvori oči i se istopi se u zadovoljstvu, ili pak tokom vrelog video poziva sa svojim partnerom.

Začinite pozu: radite kegelove vežbe dok se zagrevate. Dok nanosite lubrikant, stisnite dno karlice (kao da zaustavljate protok urina) i držite tako 5 sekundi. Potpuno otpustite stisak, a zatim ponovite. Pokušajte da uradite 10 ponavljanja.

7. Vodeni doživljaj

Ako želite osećaj kao da primate oral od sireninog jezika (da!), probajte ovo. Osećaj je fantastičan na svačijim genitalijama, iako onima sa vaginom može da oponaša penetraciju (zahvaljujući tekućoj vodi).

Začinite pozu: Instalirajte pristupačni produžetak slavine. On će koncentrisati mlaz vode, što je odlično za ciljanu stimulaciju i zadovoljstvo. Raznolikost je najbolji ,,začin’’ života, a masturbacija je odličan ,,začin’’ seksa. Probajte jednu (ili sve?) od ovih solo seks poza još ovog meseca i zagarantovano ćete dobiti kreativno uzbuđenje koje će vam pokrenuti telesne sokove.

Slične Objave

Dodaj Komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva nikom. Obavezna polja su označena sa *