Poslovni put

Njegova ruka me je sve vise stiskala i pribijala uz njega, dok mi je drugom rukom sve brze drkao kitu. Blizio sam se vrhuncu i sve teze stajao na nogama, osecao sam na guzi kako mu kita pulsira preko pantalona, nesvesno se sve vise trljajuci o nju. Ljubio mi je vrat, prelazio jezikom preko vrata do uveta, koje je uvlacio u usta nezno sisajuci.


-Ajde svrsi za taticu. Sapnuo mi je gotovo necujno.

Nije mi mnogo trebalo, poceo sam da se grcim i prskam po celoj kabini. – Tako, tako… Saputao je, i njegova ruka je bila jedino sto me je drzalo da mi kolena skroz ne klecnu. – Bravo mali, cestitam, vodim te na put, trebas mi…

Nesa je otkljucao kabinu i izasao. Ledjima sam se naslonio na vrata i cuo skljocanje brave, opet sam okrenuo kljuc da ih zakljucam i na miru dolazio sebi od orgazma. Cuo sam kako Nesa napusta wc i verujem zadovoljan se vraca u svoju kancelariju. Nije mi bio direktno nadredjeni, ali nasi sektori su tesno saradjivali, u nasem slucaju bas prisno. J Sefica je uvek pohvalno govorila o meni, kad god bi se zatekli zajedno, a on je odgovarao u slicnom stilu “Ne sumnjam da je temeljan u svom poslu, retko se danas nalaze tako posveceni mladi ljudi”. Sefica bi uvek zadovoljno potvrdjivala, jer se uvek lozila da njeni ljudi budu najbolji u firmi i nije ni slutila da se Nesa i ja “druzimo van posla”.
Obrisao sam spermu sa solje i stranica kabine, nadao sam se da niko nece skoro banuti u wc, jer ne sumnjam da bi namirisao spermu. Povratak u kancelariju je prosao ocekivano, mail je vec stigao, neki su iskreno cestitali, neki su prevrtali ocima, ali meni je bilo bitno da tih par radnih dana u Valensiji provedem najbolje moguce. Vreme do puta je brzo proletelo, najveci problem je bio sto sam sad dosta vremena na poslu provedio sa Nesom praveci prezentaciju i reportove, a moja kita se bas i nije obazirala na poslovno okruzenje. :)

Doslo je i vreme da se leti. Sa Nesom sam uvek imao ortacki odnos i imali smo bezbroj tema i slicnih interesovanja, tako da ubijanje vremena na aerodromima nije predstavljalo nikakav problem. Tokom leta, nakon sto su prosle stjuardese sa posluzivanjem hrane, pica i ostalih standardnih protokola, dok sam se zablenuo kroz prozor, osetio sam Nesinu ruku kako mi prelazi preko moje vec po stoti put dignute kite. – Kontrolise se, nece te tatica zapostaviti, nemoj da brines. Bilo je malo glupo sto se smatra taticom, jer je stariji od mene samo 14 godina, ali mi je odgovaralo sta god da je njegovu kitu drzalo tvrdom, a osecaj da me poseduje mu je definitivno bio jedan od jacih afrodizijaka.
Stigli smo do Valensije leteci do Alikantea u popodnevnim casovima. Smestili smo se u jednokrevetne sobe i uputili u hotelski lobby, svako malo su nam se pridruzivale kolege iz svake zemlje evrope u kojima nasa firma posluje. Neke smo vec znali sa ranijih susreta sa nekima smo se tek upoznali, i ide uvek ista prica, svaki dan smo u kontaktu mailovima napokon se upoznajemo uzivo etc. Vece je proslo u caskanju i dosta alkohola. Na kraju veceri Nesa je ostao da cirka sa kolegom iz Irske, koji se rodio kod nas, ali su se njegovi preselili dok je jos bio klinac. Ja sam vec dosta cirke otisao na spavanje, jer smo mi drzali prezentaciju prvi dan, pa nisam bas zeleo da zaserem u startu. :)

Prva dva dana su brzo prosla i bila organizovana od jutra do sutra. Dorucak u devet, sastanci od deset do sest, posle obilazak grada, vecera, kuglanje i naravno litre alkohola. Sve je prolazilo ocekivano osim sto za tri noci koliko smo vec ovde nikako da stignem do Nesine kite. Napokon smo cetvrti dan zavrsili sve poslovne aktivnosti i posle rucka bili slobodni. Top menadzment se razbezao odmah, jer su ih vec smorili ovakvi dogadjaji za razliku od nas prasinara koji cekamo ovo jednom godisnje. Grupica od nas desetak je jedva docekala da se uputi na plazu, medju nama je bio i nas “Irac” Vasa, sa kojim me je Nesa upoznao kao svojim starim poznanikom. Vreme na plazi je naravno proletelo i doslo je vreme da se vratimo u hotel. Jos na plazi sam se zahvalio Nesi sto me “nije zapostavio”. Usledio je neubedljiv odgovor, vidis kolika je bila guzva, svaki minut nam je bio organizovan. Nisam bio nesto posebno razocaran, ali opet sam se nadao da cu uzivati u njegovoj kiti.

Dogovor je bio da se po povratku u hotel, istusiramo, spakujemo kako bi ujutru samo ustali i uputili se na aerodrom, jer smo vec u sedam morali da krenemo iz hotela, a da vece provedemo opusteno uz malo alkohola. Taman sam sve zavrsio i krenuo da se spustim do bara, jer kapiram da cemo kao i prethodnih veceri tamo cirkati. Samo sto sam izasao iz sobe naisao je Nesa. – E taman sam krenuo da te pokupim, idemo do Vase pa cemo na alkohol.

Dosli smo do Vasine sobe, vrata su ostavljena malo otskrinuta, taman toliko da se ne zakljucaju. Nesa je slobodno usao i ja za njim. U sobi smo zatekli Vasu u bade mantilu zavaljenog na krevetu. – Ajde momci, upadajte, ja evo nikako da se nakanem da se obucem. Sta cete piti, ja sam nastavio sa tekilom. – Sipaj nam svima, da nazrdavimo. Vasa je dobio dvokrevetnu sobu, tako da sam se smestio na krevet preko puta njih. Brzo smo iskapili tri-cetiri casice i sabirali utiske o prethodnim danima. U jednom trenutku Vasa je pogledao Nesu sa smeskom i rekao, bili ste odlicni momci vidi se da se dobro poznajete. Nesa je pogledao ka meni malo razocaran, pa nismo bas bili dobri ovde koliko smo se nadali. Ustao je i prebacio se na moj krevet. Negde sam se nadao da je njihovo poznanstvo malo dublje od onog poslovnog, kakvim ga i Nesa i ja pokazujemo pred ostatkom sveta. Legao je pored mene i rukom krenuo preko moje butine pa sve do kite. Nisam bio siguran kako da reagujem i pogled mi je pobegao ka Vasi.

-Ne brini, zna Vasa da nas ne vezuje samo posao. Kita je htela da mi eksplodira momentalno. Nesa je ostao bez kosulje i pantalona za tili cas, a moj jezik se gubio u njegovim ustima. Drkali smo uzajamno i uzivali u osecaju tolike napaljenosti koju smo izazivali jedan u drugom. Kite su nam sluzile da nismo bili sigurni da li je neko vec svrsio. Nisam vise mogao da izdrzim, morao sam da osetim njegov kurac na svom jeziku. Pribio sam ga uz krevet i spustio se niz ivicu, uvek sam voleo da imam “pregled igre”. Jezikom sam ga izazivao, prelazeci celom duzinom njegove kite, oblizivajuci mu glavic, a onda sam poceo da mu vakumiram kitu. Nesa je uzdisao i pokusavao da se stisa kako nas ne bi culi ostali gosti iz susednih soba. Na trenutke sam potpuno zaboravio da mi je Vasa ostao iza ledja na drugom krevetu, sve dok mu Nesa nije rekao – Ajde nemoj samo da drkas, pridruzi se.

Cuo sam kako se Vasa dize sa kreveta, a potom i kako svuceni bade mantil pada na pod. Ubrzo je Vasina ruka zavrsila na mojoj glavi, prelazio je dlanom gotovo milujuci me. – Kako ti je dobar ovaj mali, sa koliko ljubavi on uziva u kurcu. Osetio sam Vasinu kitu na ramenu, prvo je trljao glavic, a zatim me i lupkao njime po ramenu, da bi se ubrzo njegova kita nasla na mom obrazu. Pogledao sam u Nesu koji mi se nasmejao i upitao – Jel moja pusacica i sad zapostavljena? Umesto odgovora, okrenu sam glavu i usisao Vasin glavic i dalje gledajuci u Nesu, verujem da je negde i zamisljao da me podeli sa nekim, a sada me gleda kako pusim kitu koju je, kako sam kasnije saznao, i on sam dosta puta obradjivao. Sisao sam Vasinu kitu, koji je poceo i lagano da mi nabija kitu uz obraz. Pokusavao da jezikom ispratim njegov ritam, mada mi je polozaj bio dosta neugodan. Izvadio je kitu iz mojih usta i rukom me usmerio da se posvetim Nesinoj, oblizao sam je od muda do glavica i poceo da gutam sto sam dublje mogao. Uzivao sam u Nesinoj kiti kao i uvek, a on je cini mi se bio napaljeniji nego ikad kad smo bili solo. Vasa je kleknuo iza mene, osetio sam balavu kitu koju sam do malopre dudlao na svojim ledjima. Poceo je da prelazi sakama preko mog tela, stomaka, grudi, zaustavljajuci se na mojim bradavicama, koje je par puta stipnuo dok se nisu potpuno ukrutile. Poceo je da me ljubi od ramena preko vrata i govorio koliko mu se svidja prizor koji je pred njim. – Bravo mali, sisaj Nesinu kitu, dovedi ga do ludila pa da budes samo moj. Nesi izgleda da je samo to bilo potrebno, poceo je glasno da uzdise i odgurnuo mi glavu vadeci kitu iz mojih usta. Vasa me je pribio uz sebe i naslonio mi glavu na svoje rame, uradili su to tako sinhronizovano kao da su vezbali sto puta. Nesa je ustao i krenuo da svrsava u mlazovima po mom licu, osetio sam kako mi je sredina lica potpuno okupana Nesinom spermom. Vasa je nastavio – Tako Neso, zalij mu celo lice. Uzeo je Nesinu kitu i poceo da cedi poslednje kapi po mom vec umazanom licu.

Krenuo sam rukom do nocnog stocica da uzmem maramice kao bi uklonio spermu sa lica. – Ne, ne, ostani tako, zelim da te gledam okupanog spermom. Rekao mi je Vasa sklanjajuci spermu samo sa mojih kapaka kako bih mogao da progledam. Podigao sam pogled i video Vasu koji se zadovoljno smeska sarajuci palcem po spermi na mom licu i dolazeci njime do mojih usana koje je rasirio i stavio mi palac u usta kako bi ga sisao. – Tako mali, nasloni se na krevet. Okrenuo sam se ledjima ka ivici kreveta, gledajuci u Vasu dok mu i dalje sisam palac. Ubrzo se i drugi palac nasao u mojim ustima, spustio sam se malo taman da glavu naslonim na krevet. Palcevima mi je rasirio usta. – Isplazi jezik. Rekao je Vasa, sad skroz ozbiljan. Isplazio sam sto sam vise mogao, a on mi je dodatno palcevima sirio usta. Ispustio je pljuvacku koja je pala na njegov glavic, kolenima se naslonio na ivicu kreveta taman usmeravajuci svoju kitu u moja usta. Poceo je da me tuca nabijajuci kitu koja je bila slicne velicine kao Nesina, ali zilavija i malo deblja. Brzo sam se zagrcno, izvadio je kitu, a rukama se naslonio na krevet. Rukama sam ga uhvatio za kukove i davao mu znak kad da mi vrati kitu u usta. Nisam mogao zbog debljina da uzmem vise od polovine Vasine kite. Tesko sam dolazio do vazduha sto od kite koja mi je sve redje izlazila iz usta, sto zbog samog polozaja gde je Vasa gotovo legao preko mene. Nesa je dobro znao kako da Vasu dovede do ludila, prisao mu je sa lubrikantom i nabio dva prsta u guzu, kako me je Vasa tucao u usta tako se i sam nabijao na Nesine prste. Nije izdrzao ni dva minuta, a vec je poceo da se trese. Pokusao sam da se izvucem, ali sam Vasinom tezinom bio prikovan uz krevet. Nova tura sperme je krenula ovog puta direktno u moja usta. Vasa je poceo gotovo da urla, a ja sam se davio u njegovoj spermi, trudio sam se da sto vise izbacim iz usta, ali sam nekoliko mlazeva progutao. Nekako se samo zarotirao sa mene na krevet i dolazio do daha, kako se Vasa skinuo sa mene ugledao sa Nesu koji mu je masirao prostatu i doveo do ludila. Klekno je do mene dok mi se sperma cedila iz usta koja su me bolela i gotovo utrnula od Vasinog tucanja. Gledao me je zadovljno i nabio jezik u usta da oseti ukus sperme. -Nadam se da se vise ne osecas zapostavljeno, a cim pozelis mozemo da nastavimo…

Kategorija:
Gay erotske priče